• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

7 tips for en smallere talje

Ønsker du også at fremstå med en smallere talje uden at gå på en intens slankekur? Vi bringer her nogle gode råd fra den internationale anerkendte stilekspert Charla Krupp.

1. Få nogle opstrammende shorts

Du kan bære dem med alt lige fra jeans til kjoler for at få din numse, hofter, mave og ben til at se slankere ud. Det kan eksempelvis være disse opstrammende shorts, som eliminerer de fedthåndtag, der f.eks. automatisk kommer ved et par stramme bukser.

2. Prøv en opstrammende top

De er meget enkle, så du kan have det på under en cardigan eller jakke. De vil hjælpe med at stramme din mave og talje op - et godt forslag kunne være denne opstrammende top

3. Køb en ny bh

Det kan også visuelt bidrage til din talje, hvis du skaffer dig en ny bh, som skubber dine bryster op så meget som muligt. Dette vil medføre, at din overkrop i højere grad fremstår længere og mere slank. Charla Krupp udtaler, at mange kvinder ikke går med en cup size, der er stor nok, så deres bryster får lov til at hænge lidt mere, mens bh’en er strukket ud. Bh’er varer ikke forevigt, hvilket mange er nødt til at indse, da de som regel ikke nænner at smide deres bh’er ud. Faktum er dog, at elasticiteten i dem forsvinder, så du netop er nødt til at købe nye bh’er, som kan få dine bryster til at sidde bedre. Et forslag hertil kan være denne shapewear-bh, som løfter dine bryster og får dem til at virke mere faste og fyldige.

4. Skab en illusion

skab en illusion med panel på siderne

Se efter tøj der har et sort eller mørkeblåt panel på siderne, hvilket får dig til at se slankere ud. Sort har en visuel slankende effekt, men du ønsker nok ikke udelukkende at gå rundt i sort (kan tendere til deprimerende fremtoning). Hvis du finder tøj, der har sort på siderne, vil det medføre, at din talje ser smallere ud. Du kan også vælge at følge den trend med at gå med en sort, tætsiddende kjole og så tage en lang, farvet cardigan på udover, som du omgiver med et bælte. Hvis du har sort på i midten, får det dig nemlig også til at se tynd ud.

5. Øg effekten af dit bælte

Et andet trick er at foregive at have en smallere talje ved i stedet for at placere dit bælte tværs over det bredeste sted af din talje, så flytte bæltet op til under din bh, hvor kvinder er smallest. Dermed udgør det en optisk illusion i form af, at du herved får en ’empire waist’, hvilket er, hvor din tøjoverdel folder sig længere oppe. Pas dog på med at vælge et alt for bredt bælte, da du ikke ønsker et look, hvor dine bryster hviler på bæltet.

6. Gå med empire-beklædning

Som benævnt ovenover så kan tøj med ’empire waist’ hjælpe på at få dig til at fremstå tyndere. Dette kan være i form af ’empire tops’ eller kjoler, som eksemplificeres til højre. Hvis du har en stor mave, så ville denne form for overdel skjule det øverste omrids af maven, så man ikke helt ved, hvor den starter og slutter. Navnet henviser tilbage til 1800-tallet og det franske ’empire’, hvor kjolen kom til verden.

7. Hop i stilletterne

Ifølge Charla Krupp får høje hæle dig altid til at se tyndere ud, hvilket man må sige ikke virker som den mest komplicerede opgave.