Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

7 tips for en smallere talje

Ønsker du også at fremstå med en smallere talje uden at gå på en intens slankekur? Vi bringer her nogle gode råd fra den internationale anerkendte stilekspert Charla Krupp.

1. Få nogle opstrammende shorts

Du kan bære dem med alt lige fra jeans til kjoler for at få din numse, hofter, mave og ben til at se slankere ud. Det kan eksempelvis være opstrammende shorts, som eliminerer de fedthåndtag, der f.eks. automatisk kommer ved et par stramme bukser.

2. Prøv en opstrammende top

De er meget enkle, så du kan have det på under en cardigan eller jakke. De vil hjælpe med at stramme din mave og talje op - et godt forslag kunne være denne opstrammende top

3. Køb en ny bh

Det kan også visuelt bidrage til din talje, hvis du skaffer dig en ny bh, som skubber dine bryster op så meget som muligt. Dette vil medføre, at din overkrop i højere grad fremstår længere og mere slank. Charla Krupp udtaler, at mange kvinder ikke går med en cup size, der er stor nok, så deres bryster får lov til at hænge lidt mere, mens bh’en er strukket ud. Bh’er varer ikke forevigt, hvilket mange er nødt til at indse, da de som regel ikke nænner at smide deres bh’er ud. Faktum er dog, at elasticiteten i dem forsvinder, så du netop er nødt til at købe nye bh’er, som kan få dine bryster til at sidde bedre. Et forslag hertil kan være shapewear-bh, som løfter dine bryster og får dem til at virke mere faste og fyldige.

4. Skab en illusion

skab en illusion med panel på siderne

Se efter tøj der har et sort eller mørkeblåt panel på siderne, hvilket får dig til at se slankere ud. Sort har en visuel slankende effekt, men du ønsker nok ikke udelukkende at gå rundt i sort (kan tendere til deprimerende fremtoning). Hvis du finder tøj, der har sort på siderne, vil det medføre, at din talje ser smallere ud. Du kan også vælge at følge den trend med at gå med en sort, tætsiddende kjole og så tage en lang, farvet cardigan på udover, som du omgiver med et bælte. Hvis du har sort på i midten, får det dig nemlig også til at se tynd ud.

5. Øg effekten af dit bælte

Et andet trick er at foregive at have en smallere talje ved i stedet for at placere dit bælte tværs over det bredeste sted af din talje, så flytte bæltet op til under din bh, hvor kvinder er smallest. Dermed udgør det en optisk illusion i form af, at du herved får en ’empire waist’, hvilket er, hvor din tøjoverdel folder sig længere oppe. Pas dog på med at vælge et alt for bredt bælte, da du ikke ønsker et look, hvor dine bryster hviler på bæltet.

6. Gå med empire-beklædning

Som benævnt ovenover så kan tøj med ’empire waist’ hjælpe på at få dig til at fremstå tyndere. Dette kan være i form af ’empire tops’ eller kjoler, som eksemplificeres til højre. Hvis du har en stor mave, så ville denne form for overdel skjule det øverste omrids af maven, så man ikke helt ved, hvor den starter og slutter. Navnet henviser tilbage til 1800-tallet og det franske ’empire’, hvor kjolen kom til verden.

7. Brug en Waist trainer

En waist trainer kan være en perfekt løsning, til at hjælpe dig med at få en strammere talje.

Først og fremmest kan waist trainers bruges under dit hverdagstøj. Du behøves nemlig ikke ændre din livsstil fuldkomment for at få dette til at fungere. Alt, som du skal gøre for at få en smallere talje, er, at bære waist traineren forholdsvis konsistent for at opnå de ønskede og realistiske resultater. Flere bloggere, som har afprøvet produktet, har båret waist traineren i flere måneder og har rapporteret væsentlige resultater på helt op til 2-8 centimeter mindre taljemål. De har givet udtryk for, at den ikke blot forfiner deres kropsform på lidt længere sigt med en smallere talje, men også giver dem mere selvtillid, da man i øjeblikket fremstår slankere og mere attraktiv med en mere ideel krop samt en flottere positur. En waist shaper, som den også kaldes, er tilmed letanvendelig og bekvem, da man efter at bruge den i løbet af hverdagen, selv kan finde ud af, hvilken pasform man ønsker. Her er det muligt at justere den til at være mere løs eller stram, hvilket er et privilegium, som de ikke havde i nær så høj grad tilbage i tiden, hvor korsetter også blev brugt til at få kvinderne til at fremstå smukkere. Historien fortæller os nemlig, at kvinderne i de forgangne århundreder har båret korsetter i Europa og i Amerika. Her blev de i særdeleshed brugt under ekstravagante og smukke balkjoler. Dermed er ingen hemmelighed længere, hvorfor kvinderne i de øvre samfundsklasser altid var så velskabte; de havde waist trainers til at hjælpe dem.

Nu til dags bruger kvinder det mere og mere. Herunder er der opstillet nogle af de fortrinlige fordele, som en waist trainer er forbundet med:

  • Ens talje forekommer smallere med det samme, man er iført en waist trainer. Det vil naturligvis tage længere tid før, at der vil forekomme nogle synlige og permanente resultater, men det har vist sig (som nævnt bl.a. af bloggere og kundeanmeldelser), at ens taljemål kan blive reduceret med alt fra 2 til 8 centimeter.
  • Modellerer din ryg. Korsetter gør således, at din ryg ser fladere og mere slank ud.
  • Den kan øge fedtforbrændingen ved især maveregionen igennem en øget termisk aktivitet.
  • I dag er de lavet af komfortabelt elastisk materiale, som tilmed er let at justere og tilpasse.

Del med