chokoladen smeltes over kogende vand indtil den er cremet og glat.
Pisk kokoscreme og smeltet chokolade i en stor skål.
Tilføj pebermynte ekstrakt og Acai pulver og bland igen.
Dæk til og placer blandingen i køleskabet i cirka 2 timer. Du ved den er klar til at piske sammen når blandingen ikke længere bevæger sig fra side til side.
På dette tidspunkt kan du enten bruge en sprøjtepose eller en ske til at dele den mellem 3-4 små skåle.
Server med frisk mynte blade og dine yndlingsbær. God fornøjelse!
Tilmelding til nyhedsbre
Mange tak
Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev og modtager nu eksklusive tilbud direkte i din indbakke med jævne
mellemrum. Bemærk, at du altid kan framelde dig vores nyhedsbreve.
Du får allerede vores nyhedsbreve
Vi elsker også dig! Men vi kan allerede se, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Bare rolig, vi sender ikke
samme nyhedsbrev flere gange
Modtag eksklusive tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsmail, så får du nyt om alle produkter, konkurrencer og eksklusive tilbud direkte i din indbakke.
Hele siden bliver genindlæst, når du vælger et afsnit.