Forvarm ovnen til 175 grader, og put bagepapir på bagepladen.
Hak den hvide chokolade i små stykker og smelt den sammen med smørret i en glasskål over kogende vand (gem lidt chokolade til dekoration).
Pisk æggene og sukker til en skum og tilsæt den smeltede chokoladeblanding.
Bland de tørre ingredienser i en anden skål, tilsæt dem til dejen og rør sammen.
Hæld den færdige dej i bagepladen og sæt den derefter i ovnen i ca. 35 minutter. Brug en pind til at se om kagen er færdig.
Lad kagen afkøle og dekorer den med resten af det smeltede hvid chokolade.
Tilmelding til nyhedsbre
Mange tak
Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev og modtager nu eksklusive tilbud direkte i din indbakke med jævne
mellemrum. Bemærk, at du altid kan framelde dig vores nyhedsbreve.
Du får allerede vores nyhedsbreve
Vi elsker også dig! Men vi kan allerede se, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Bare rolig, vi sender ikke
samme nyhedsbrev flere gange
Modtag eksklusive tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsmail, så får du nyt om alle produkter, konkurrencer og eksklusive tilbud direkte i din indbakke.
Hele siden bliver genindlæst, når du vælger et afsnit.