Hak squashen, auberginen, gulerødderne og den gule peberfrugt.
Sauter de hakkede grøntsager i en pande i omkring 10 minutter med lidt olie, og tilsæt salt og peber for at give lidt smag.
Tænd ovnen på 190°.
Bland olien med vandet, og børst det derefter på et ark af filodej. Fold så de to lange sider mod midten til du får en lang og meget smal rektangel.
Put en teske af blandingen i et af hjørnerne, tag så et hjørne og luk det over fyldet, og match den korte side med et stykke af den lange side. Fortsæt indtil hele rektanglet af filodej er rullet over sig selv og forsegl trianglen samt børst med vand og olie for at fremme dens gyldne farve.
Fortsæt på samme måde indtil du har brugt hele filodejen.
Bag i 15 minutter eller indtil dine samosa er gyldenbrune.
Tilmelding til nyhedsbre
Mange tak
Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev og modtager nu eksklusive tilbud direkte i din indbakke med jævne
mellemrum. Bemærk, at du altid kan framelde dig vores nyhedsbreve.
Du får allerede vores nyhedsbreve
Vi elsker også dig! Men vi kan allerede se, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Bare rolig, vi sender ikke
samme nyhedsbrev flere gange
Modtag eksklusive tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsmail, så får du nyt om alle produkter, konkurrencer og eksklusive tilbud direkte i din indbakke.
Hele siden bliver genindlæst, når du vælger et afsnit.