Tilføj alle de tørre ingredienser i en stor skål og tilføj det kolde vand. Bland grundigt for at lave en dej
Lad dejen stå i omkring 30 minutter så den kan absorbere alt vandet og binde ingredienserne sammen. Dejen vil blive hel solid.
Varm ovnen til 180º/200º.
Put dejen på en bageplade og form. Drys solsikke- og græskarfrø på toppen af brødet.
Bag i omkring en time, indtil brødet har fået farve, og til du er sikker på at dejen er helt gennembagt.
Lad brødet køle af.
Nyd det
Tilmelding til nyhedsbre
Mange tak
Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev og modtager nu eksklusive tilbud direkte i din indbakke med jævne
mellemrum. Bemærk, at du altid kan framelde dig vores nyhedsbreve.
Du får allerede vores nyhedsbreve
Vi elsker også dig! Men vi kan allerede se, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Bare rolig, vi sender ikke
samme nyhedsbrev flere gange
Modtag eksklusive tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsmail, så får du nyt om alle produkter, konkurrencer og eksklusive tilbud direkte i din indbakke.
Hele siden bliver genindlæst, når du vælger et afsnit.