Kog basmati ris i masser er kogende, saltet vand efter instruktionerne på pakken.
Når det er færdigt, dræn dem for vand og lad dem køle helt af.
Bring omkring 500ml vand i kog i en kasserolle, og kog så æggene i 8 minutter.
Dræn, pil og skær dem i halve.
Saml skålen: tilføj risene, den skrællede og skiveskåret avocado, gulerødderne, tomaterne skåret i halve (eller i 4 dele), krydret med olivenolie og frø og, til sidst, tilføj de halve æg.
Server med det samme, eller put det i en tupperware boks og tag det med på farten.
Nyd det!
Tilmelding til nyhedsbre
Mange tak
Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev og modtager nu eksklusive tilbud direkte i din indbakke med jævne
mellemrum. Bemærk, at du altid kan framelde dig vores nyhedsbreve.
Du får allerede vores nyhedsbreve
Vi elsker også dig! Men vi kan allerede se, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Bare rolig, vi sender ikke
samme nyhedsbrev flere gange
Modtag eksklusive tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsmail, så får du nyt om alle produkter, konkurrencer og eksklusive tilbud direkte i din indbakke.
Hele siden bliver genindlæst, når du vælger et afsnit.