Dæk hele bananen med et lag af jordnøddesmør og derefter puffet ris indtil den er fuldstændig dækket.
Put den i fryseren i 20 minutter, og skær den i skiver.
I mellemtiden, smelter du chokoladen.
Dyp banan skiverne i mørk chokolade for at dække den ene side af hver skive og put dem tilbage i fryseren i 15 minutter.
Når chokoladen er stivnet, er de klar til at blive serveret!
Tilmelding til nyhedsbre
Mange tak
Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev og modtager nu eksklusive tilbud direkte i din indbakke med jævne
mellemrum. Bemærk, at du altid kan framelde dig vores nyhedsbreve.
Du får allerede vores nyhedsbreve
Vi elsker også dig! Men vi kan allerede se, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Bare rolig, vi sender ikke
samme nyhedsbrev flere gange
Modtag eksklusive tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsmail, så får du nyt om alle produkter, konkurrencer og eksklusive tilbud direkte i din indbakke.
Hele siden bliver genindlæst, når du vælger et afsnit.