Læg dadlerne i blød i minutter, i koldt vand og dræn dem.
Put alle ingredienser i en kraftfuld blender, bortset fra kakaobønnerne.
Når du har fået en homogen blanding, skal du tilføje kakaobønnerne og ælte med dine hænder for at fordele dem.
Lav små bolde ved at tage en teske dej til hver.
Fortsæt, indtil der ikke er mere dej.
Server og nyd!
Opbevares i 15 dage i køleskabet i en lufttæt krukke eller i fryseren i 3 måneder.
Tilmelding til nyhedsbre
Mange tak
Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev og modtager nu eksklusive tilbud direkte i din indbakke med jævne
mellemrum. Bemærk, at du altid kan framelde dig vores nyhedsbreve.
Du får allerede vores nyhedsbreve
Vi elsker også dig! Men vi kan allerede se, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Bare rolig, vi sender ikke
samme nyhedsbrev flere gange
Modtag eksklusive tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsmail, så får du nyt om alle produkter, konkurrencer og eksklusive tilbud direkte i din indbakke.
Hele siden bliver genindlæst, når du vælger et afsnit.