Pisk æggehviderne i en skål til de er blevet stive, tilsæt så resten af ingredienserne (bortset fra Matcha pulveret), en af gangen mens du vender med en træske, for ikke at miste den luftige effekt i æggehviderne.
Bland ⅔ af blandingen i en bageform.
Tilsæt Matcha pulveret til resten af dejen, bland det godt og spred det derefter over de første ⅔ dele af dejen i bageformen.
Bag kagen i 30-45 minutter, til den er gennembagt i midten.
Tag den ud af ovnen og lad den køle helt af før du skærer den i skiver, og serverer den.
Den kan eventuelt gemmes i et par dage i et spisekammer.
Tilmelding til nyhedsbre
Mange tak
Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev og modtager nu eksklusive tilbud direkte i din indbakke med jævne
mellemrum. Bemærk, at du altid kan framelde dig vores nyhedsbreve.
Du får allerede vores nyhedsbreve
Vi elsker også dig! Men vi kan allerede se, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Bare rolig, vi sender ikke
samme nyhedsbrev flere gange
Modtag eksklusive tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsmail, så får du nyt om alle produkter, konkurrencer og eksklusive tilbud direkte i din indbakke.
Hele siden bliver genindlæst, når du vælger et afsnit.