Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Hvide kidneybønner: 5 facts om denne naturlige carb blocker

Kan du forestille dig at spise alle de kulhydrater, du vil, uden at tage på? Det lyder godt, ikke? Carb blockers er skabt til at gøre lige præcis det! Ekstrakt fra hvide kidneybønner bliver mere og mere populære som naturlige carb blockers. Lær mere om videnskaben bag dette tilskud og beslut, om det er det hele værd.

 1. Hvorfor er ekstrakt fra hvide kidneybønner den mest populære carb blocker ingrediens?

  Kulhydratsblokkere og vægttab

  Når det bliver brugt i vægttabstilskud, virker ekstrakt fra hvide kidneybønner ved at blokere komplekse kulhydrater og forhindre optagelsen af stivelse. Når du indtager en kompleks kulhydrat, producerer din krop et enzym kaldet alfa-amylase. Når det sker, bliver komplekse kulhydrater konverteret til simple kulhydrater.

  Så snart disse kulhydrater er blevet nedbrudt, kommer maden ind i maven. Din krops enzymer skal nok nedbryde de komplekse kulhydrater, og det er her, carb blockers kommer ind i billedet.

  Efter maden er blevet indtaget, kan carb blockers forhindre fordøjelsesenzymerne fra at nedbryde kulhydraterne til simpelt sukker. Så går de direkte ind i tyktarmen uden at blive konverteret til simple kulhydrater. Når det sker, får du færre kalorier, og dit blodsukker stiger ikke voldsomt!

  Med det sagt kan du ikke altid komme af med simple kulhydrater, selv hvis du tager carb blockers. Hvis du spiser slik og usunde snacks, kan du ikke undgå kalorierne.

 2. Sammenhængen mellem ekstrakt fra hvide kidneybønner og en low carb diæt

  Ekstrakt fra hvide kidneybønner er designet til at hjælpe overvægtige individer, der har svært ved at styre deres spisevaner samt følge en fitness rutine.

  Med andre ord, hvis dit indtag af kulhydrater er på ca 300 gram, og du prøver at spise clean uden helt at opgive lækre kulhydrater, så kan et rent hvide kidneybønner tilskud hjælpe dig med at kickstarte din vægttabsrejse.

 3. Hvor mange kalorier indeholder hvide kidneybønner?

  En halv kop af de hvide kidneybønner, der er rige på fibre og fri for kolesterol, giver dig 125 kalorier og bidrager til 6 % af det totale kaloriebehov i en daglig diæt på 2000 kalorier.

 4. Næringsindhold i hvide kidneybønner

  Kulhydratsblokkere og vægttab

  Hvide kidneybønner er rige på essentielle næringsstoffer, B-vitaminer samt Vitamin E og K. Den vigtigste vitamin i hvide kidneybønner er dog Folat.

 5. Bivirkninger ved ekstrakt fra rene hvide kidneybønner

  Ideelt set anses hvide kidneybønner ekstrakt for at være sikkert at bruge, hvis du følger den anbefalede dosis. Denne carb blocker er dog ikke beregnet til langvarigt brug. Hvis du er allergisk over for hvide kidneybønner, skal du undgå det.

Hvor kan hvide kidneybønner ekstrakt købes?

Hvis du overvejer at begynde at tage et tilskud, skal du sikre dig, at det er produceret i den højeste kvalitet, overholder GMP-guidelines, og at produktet er blevet testet vedrørende sikkerhed og effektivitet. Hvis du er veganer eller vegetar, skal du huske at tjekke label, da carb blockers også indeholder andre animalske biprodukter. Du kan nemmest købe en carb blocker med ekstrakt fra hvide kidneybønner online. Her kan du sammenligne priser og læse anmeldelser, så du kan være sikker på, du får det bedste til den rette pris!

Anbefalede Produkter

Del med