Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Detox dig smuk med en 10 dages kur

Detox er rigtig meget oppe i tiden og er stigende populært i takt med danskernes øgede fokus på sundhed. Her giver vi dig nyttig viden omkring udrensning og forklarer hvordan du kan detox’e dig smuk på bare 10 dage, med en naturlig kur indeholdende 8 forskellige urter.

Hvad er detox?

detox dig smuk med en 10 dages udrensningskur

Nogle kalder det detox, andre kalder det udrensning. Med dagligdagens forurening fra både luften og den mad vi spiser, kan der hurtigt ophobes dårlige toksiner og affaldsstoffer i vores krop. I bund og grund betyder detox at man renser blodet. Dette gøres ved at fjerne affaldsstoffer i kroppen ved at rense blodet i leveren, hvor toksiner udskilles. Kroppen udskiller også toksiner gennem nyrerne, tarmene, lungerne og huden. En detoxkur kan udføres på forskellige måder, men typisk foregår det ved at man udrenser tarmene f.eks. ved en 10 dages kur eller en sukker detox kur, samtidig med at man i den periode sørger for at få rigeligt med søvn, vand og sund mad. Læs med nedenfor og lær hvordan du kan detox dig smuk.

10 dages kur

Har du hørt om tarmrensning? Så har du måske også hørt om de klinikker, hvor man får spulet vand op i tarmene via anus. Det kan være en meget grænseoverskridende og ubehagelig oplevelse for mange. Men det er heldigvis ikke den eneste måde til at fjerne de uønskede affaldsstoffer i kroppen. Med en 10 dages kur, kan du rense dine tarme på en mere bekvemmelig og fredelig måde og i dit eget hjem. Der er ingen grund til at skulle forbi en klinik og ingen behøver at vide at du er igang med en udrensning. Her hos WeightWorld forhandler vi bl.a. Cleanse Rite 10 dages kur, som består af 8 forskellige urter, der naturligt og effektivt fjerner toksiner og affaldsstoffer i kroppen. Den består af bl.a. loppefrøskaller (husk), sennapulver og fennikelfrø. Loppefrøskaller er kendt for at hjælpe med en bedre fordøjelse, senna hjælper på forstoppelse og fennikelfrø kan reducere luft i tarmene. Denne 10 dages kur er derfor en sund og naturlig måde at give dit tarmsystem nyt liv og få det tilbage i balance.

Hvordan ved jeg om jeg har brug for en 10 dages kur?

detox dig smuk med en 10 dages udrensningskur

Det er meget individuelt hvornår man synes at man har brug for udrensing af affaldsstoffer i kroppen. Mange kender slet ikke til symptomerne og kan derfor gå med ubehag meget længe, som de prøver at behandle på andre måder. Når man har gået og ophobet toksiner i kroppen over lang tid, er der nogle typiske symptomer man kan lægge mærke til:

  • Træthed
  • Hyppig hovedpine
  • Følelsesmæssig forvirring
  • Rander under øjnene eller hævede øjne
  • Irriteret hud
  • Forstoppelse eller oppustethed
  • Allergier

Disse er alle symptomer som man hurtigt kan finde en anden årsag til. Det kan f.eks. være hormonelt eller skyldes stress. Men det er alligevel værd at overveje, hvis man oplever flere af disse ting over en længere periode, om man kunne have brug for en 10 dages kur, hvor tarmene får en grundig udrensning af affaldsstoffer i kroppen. Talemåden ”Detox dig smuk” er ikke helt tosset, for en grundig detox i form af en 10 dages udrensningskur kan give dig adskillige skønheds- og helbredsfordele.

Hvilke fordele er der ved at fjerne affaldsstoffer i kroppen?

Som tidligere nævnt, kan ophobede toksiner og affaldsstoffer give en følelse af træthed og forvirring samt være skyld i allergier, dårlig hud og rander under øjnene. Hvis man følger en 10 dages kur eller anden form for udrensning af tarmene, kan man efter endt kur opleve bl.a. øget energi, en pænere hud og friskere udstråling. Derudover oplever mange en følelse af øget velvære, mere mentalt overskud og en stabil tarmflora uden oppustethed eller forstoppelse. Det er forskelligt hvor ofte man har behov for en 10 dages kur – nogle vælger at følge den hver anden måned imens andre blot gør det et par gange om året.

Er der nogle bivirkninger ved detox?

Når man følger en 10 dages kur til fjernelse af affaldsstoffer i kroppen og tarmene, skal man forvente at bruge lidt mere tid på toilettet end normalt. Man siger at man skal lide lidt for skønheden og dette gælder også når du vil detox dig smuk. En udrensning med et naturprodukt, bør dog ikke have andre bivirkninger end dette. Vi anbefaler at du læser alle ingredienserne grundigt igennem, for at sikre dig at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet. Vælg dit udrensningsprodukt med omhu og sørg for at det ikke indeholder kunstige ingredienser eller kemikalier.

Har du spørgsmål til vores produkter til 10 dages kur eller andet på vores hjemmeside, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf, live chat eller e-mail.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med