FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Din guide til detox te

Med denne guide får du en komplet vejledning og forståelse for detox te, så du kan komme i gang med en effektiv detox kur og få en sundere krop.

Hvordan virker detox te?

Planter er historisk set den vigtigste kilde til lægemidler, og en fjerdedel af alle nye lægemidler, som registreres i dag, stammer fra naturlige planteekstrakter. Det er muligt at bruge de stærke egenskaber af planter til at forbedre din sundhed. Dette vil ikke kun give kroppen en balanceret og naturlig koncentration af vitaminer og mineraler, men også give dit system antioxidanter, der hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen og styrke din immunitet.

Når du spiser en masse af kød, kemisk forarbejdede fødevarer og mejeriprodukter og indtager giftstoffer gennem luften du indånder og vand du drikker, øger du indholdet af toksiner i kroppen. Dette kan skade dit immunforsvar og sundheden for din hud og hår. For at imødegå dette problem er en god løsning naturlige urter til afgiftning - netop hvad detox te fyldt med.

din guide til detox te - ideelt til udrensning af kroppen

Hvor meget skal jeg drikke detox te?

 1. Få en rutine

  Du kender til fordelene, så nu skal du vide, hvordan du kan bruge det i din daglige livsstil. Du vil opdage, at det er faktisk ikke er anstrengende men super enkel at gøre!

  din guide til detox te - ideelt til udrensning af kroppen
 2. Morgen

  Så snart du går ud af sengen, koger vand, tilsæt citronskal eller ingefær. Dette hjælper med at vække dine organer og kick-starter dit stofskifte. 20 minutter efter giver din morgen detox te antioxidanter, vitamin og energi boost, du har brug for resten af dagen. Vi har et stort udvalg med bl.a. ingefær og citronskal mm, som er oplagte til morgen detox te.

  Her kan du se alle fordelene ved detox te.

Her kan du se alle fordelene ved detox te.

 1. Dag

  Hele dagen kan du drikke så mange kopper du har lyst til og grøn te er perfekt hertil med for eksempel brændenælde blade og kardemomme. Hvid te er også acceptabelt.

 2. Nat

  For at få en effektiv udrensnings i kroppen kan du fortsætte med grøn te med for eksempel hibiscus blomsterblade og pebermynte. Find en te hvor du får du disse ingredienser – en perfekt opskrift på en god nats søvn.

  Følg denne rutine for 7, 14 eller 28 dage ad gangen og mærk forskellen og fordelene. Husk at som enhver anden detox, er det vigtigt, at du ændre din kostplan får at opnå de bedste resultater.

Hvilke muligheder er der for af detox te?

 1. Go Green!

  På en eller anden måde har du sikkert hørt før, at grøn te er sundt. Grøn te er nemlig fyldt med antioxidanter og vitaminer, som kan detox din krop. Grøn te er helt naturligt, og er belvet brugt i generationer, som et helbredende og slankende middel. Teen er både god for sindet, samtidig med at dets ingredienser virker slankende på forskellige måde. Her er nogle af fordelene med grøn te:

  • Det hjælper med at forbrænde fedt
  • Forbedrer dit immunforsvar
  • Det hydrerer din krop indefra
  • Indeholder antioxidanter og vitaminer, som øger dit stofskifte
  • Fungerer som en slags supermedicin
 2. Drik Japansk Matcha-te

  Hvis du drikker en kop Matcha-te, svarer det til 10 kopper almindelig grøn te!

  Matcha te er en utrolig populær te fra Japan, som er blevet verdenskendt på super kort tid. Her på siden kan du købe vores Japanske Teatox™ Matcha te-sæt, hvor du både får te og kvalitetstilbehør. Den utrolige evne til at detox kroppen er blot en af de mange fordele ved Matcha-te.

  • Er rig på antioxidanter, som bekæmper de frie radikaler i kroppen
  • Siges at kunne sænke kolesteroltal
  • Hjælper kroppen med at forbrænde fedt
  • Indeholder 5 gange så meget L-Theanine (en aminosyre som sætter gang i stofskiftet) end grøn te
 3. Detox te fra Örtte Natural

  Et andet emget populært valg bland detox te, er detox teen fra Örtte Natural. Dette er en velsmagende morgen og aften te, som er lavet med ingredienser der har vidst sig at kunne hjælpe med at afgifte og rense kroppen. Teen udrenser kroppen, og kan derfor øge dit energi niveau og gøre din krop optimalt fungerende.

  Detox Tea er en 28 dages udrensningskur, hvor der drikkes en morgen og aften te hverdag. Morgen og aften teen har forskellige ingredienser, som netop er udvalgt til at fungere bedst på de forskellige tidspunkter af dagen. Efter måneden er gået, skulle din krop være helt udrenset. Nogle af de mange fordele ved teen kan du se her:

  • Fyldt med antioxidanter
  • Reducerer træthed og oppustethed
  • Kan gøre hud renere og pænere
  • Udrenser for skadelige toksiner

Hvordan man bedst kan bruge detox te?

din guide til detox te - ideelt til udrensning af kroppen

Drik te på tom mave og undgå at spise, mens din mave føles fuld af te. Nøglen til mest effektiv detoxing eller udrensning er at spise mindre og sundere, drikke masser af vand, spise friske økologiske salater og bruge udrensning urter som dem forklaret på denne side og giv din krop en pause fra junk fødevarer. Undgå mejeriprodukter, hvede og kød, mens du følger et detox program. Undgå forarbejdede og tilberedte fødevarer; i stedet spis uforarbejdede måltider og lav mad fra bunden. Spis frisk frugt eller grød til morgenmad. Undgå sort te, kaffe og alkohol.

Ved at drikke detox te er en god måde at bevare sundheden for din krop. Du bør overveje at gøre en større detox kur mindst en gang om året for at holde din krop i perfekt form. Det er godt for god fysisk vedligeholdelse, så sygdomme ikke ophobes og kommer ud af kontrol.

Andre interessante artikler