• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Din guide til detox te

Med denne guide får du en komplet vejledning og forståelse for detox te, så du kan komme i gang med en effektiv detox kur og få en sundere krop.

Hvordan virker detox te?

Planter er historisk set den vigtigste kilde til lægemidler, og en fjerdedel af alle nye lægemidler, som registreres i dag, stammer fra naturlige planteekstrakter. Det er muligt at bruge de stærke egenskaber af planter til at forbedre din sundhed. Dette vil ikke kun give kroppen en balanceret og naturlig koncentration af vitaminer og mineraler, men også give dit system antioxidanter, der hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen og styrke din immunitet.

Når du spiser en masse af kød, kemisk forarbejdede fødevarer og mejeriprodukter og indtager giftstoffer gennem luften du indånder og vand du drikker, øger du indholdet af toksiner i kroppen. Dette kan skade dit immunforsvar og sundheden for din hud og hår. For at imødegå dette problem er en god løsning naturlige urter til afgiftning - netop hvad detox te fyldt med.

Hvor meget skal jeg drikke detox te?

Få en rutine

Du kender til fordelene, så nu skal du vide, hvordan du kan bruge det i din daglige livsstil. Du vil opdage, at det er faktisk ikke er anstrengende men super enkel at gøre!

Morgen

Så snart du går ud af sengen, koger vand, tilsæt citronskal eller ingefær. Dette hjælper med at vække dine organer og kick-starter dit stofskifte. 20 minutter efter giver din morgen detox te antioxidanter, vitamin og energi boost, du har brug for resten af dagen. Vi har et stort udvalg med bl.a. ingefær og citronskal mm, som er oplagte til morgen detox te.

Her kan du se alle fordelene ved detox te.

Dag

Hele dagen kan du drikke så mange kopper du har lyst til og grøn te er perfekt hertil med for eksempel brændenælde blade og kardemomme. Hvid te er også acceptabelt. Prøv Teatox Power Detox for at få en detox te midt på dagen fyldt med grøn te.

Nat

For at få en effektiv udrensnings i kroppen kan du fortsætte med grøn te med for eksempel hibiscus blomsterblade og pebermynte. Med Teatox Skinny Detox Night får du disse ingredienser – en perfekt opskrift på en god nats søvn.

Følg denne rutine for 7, 14 eller 28 dage ad gangen og mærk forskellen og fordelene. Husk at som enhver anden detox, er det vigtigt, at du ændre din kostplan får at opnå de bedste resultater.

Hvordan man bedst kan bruge detox te?

Drik te på tom mave og undgå at spise, mens din mave føles fuld af te. Nøglen til mest effektiv detoxing eller udrensning er at spise mindre og sundere, drikke masser af vand, spise friske økologiske salater og bruge udrensning urter som dem forklaret på denne side og giv din krop en pause fra junk fødevarer. Undgå mejeriprodukter, hvede og kød, mens du følger et detox program. Undgå forarbejdede og tilberedte fødevarer; i stedet spis uforarbejdede måltider og lav mad fra bunden. Spis frisk frugt eller grød til morgenmad. Undgå sort te, kaffe og alkohol.

Ved at drikke detox te er en god måde at bevare sundheden for din krop. Du bør overveje at gøre en større detox kur mindst en gang om året for at holde din krop i perfekt form. Det er godt for god fysisk vedligeholdelse, så sygdomme ikke ophobes og kommer ud af kontrol.