FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Læs alt om hvad består Slanke- og Detox-te egentlig af?

Detox-te er en naturlig slanke te, der udrenser din krop for bakterier og toksiner. Den vanddrivende te er en detox-te, der kan fremme dit vægttab og give dig mere energi. Detox-te plejer din krop indefra og kan hjælpe dig med at øge din velvære og krops sundhed. Her kan du se hele vores udvalg af detox-te.

Slanke te og detox te til vægttab og udrensning af kroppen

Kickstart dit vægttab i dag med detox te

Kunne du også godt tænke dig, at få renset ud i din krop og kickstarte dit vægttab? Med slanke te også kaldet under navnet udrensende te eller slankete får du utallige fordele samlet i ét produkt. Udover den afslappende effekt som te har og naturligvis den fantastiske smag, så virker detox te også udrensende og fedtforbrændende. Vores eksklusive detox te på WeightWorld består af en mere end 400 år gammel opskrift fra Kina og var i mange år en hemmelig opskrift brugt af det lokale folk til at slanke sig. Udrensende te smager vidunderlig frisk og vil hjælpe dig med at gå ned i vægt eller med at få udrenset din krop for toksiner og bakterier. Ved blot at drikke 2 kopper detox te om dagen, kan du hurtigt mærke, at den arbejder på at få din krop og sind i rette balance.

Hvordan virker slanke te?

Disse naturlige detox te, kan ud over at fremme et ønsket vægttab, også give en beroligende virkning på krop og sind. Slanke te kan hjælpe dig med at forynge dit sind og give dig en afslappende ro. De unikke ingredienser i disse te er sammensat med det formål at støtte kroppens metaboliske processer, forbrænde fedt og at nedsætte appetitten. Det lyder simpelt, og det er det faktisk også. Hos WeightWorld har vi kombineret de ingredienser, som har de bedste vægttabsfordele på markedet.

Fordele ved at anvende udrensende te

Udrensende te giver de bedste resulater på en udrensningskur og slankekur. Med naturlige ingredienser får du en mere effektiv løsning end ved en udrensningskur på piller eller noget andet. Slanke te er fyldt med rige urter, blade, bær og meget mere som er ubehandlet. Disse ingredienser mister ikke deres indhold af vitaminer, mineraler, antioxidanter og sine effekter, da udrensende te ikke ældes eller behandles på samme måde som juice, piller eller teposer. Slanke te giver dig en koncentreret mængde af ubehandlet ingredienser og sunde effekter samt smager godt og mere friskt end noget andet.

Er det nemt at anvende udrensende te?

Udrensende te er nemt og hurtigt at bruge og er den perfekte form for slanke te. At nyde denne skønne slanke te kan let falde ind i en hvilken som helst type hverdag. Nyd den om morgenen med din morgenmad, eller når du er kommet på arbejdet. Slanketeen kan drikkes efter din aftensmad, når du slapper af i de sene timer om aftenen før sengetid.

Netop fordi det er så nemt at anvende udrensende te, har mange valgt at benytte sig af te, for at få hjælp med at tabe de ekstra kilo.

Te har et højt indhold af næringsstoffer, der er perfekt til udrensning af kroppen

Hvad indeholder udrensende te?

I sin blanding, er der specifikt medtaget traditionelle urter og planter, der understøtter vægttab processen ved at rense kroppens celler, optimere fordøjelsen og støtte de væsentlige organer for derved at skabe en effektiv slankethe.

Hvis du vil have en udrensende te, der kan hjælpe med og give dig en slankende effekt, sørg for at vælge en, der indeholder en række af disse kvalitets ingredienser; Oolong te, Lotus te, Gynsotemma Pentaphyllum/Ginseng, Honning plante, Cassia frø, Hamp Frø og Stevia. Disse ingredienser er perfekte til en effektiv slanke te. Du kan nedenfor her læse dig frem til, hvad de forskellige ingredienser i udrensende gør for dig og din krop.

Oolong te
Oolong te

Dette er en traditionel udrensende te, hvor te bladende er sol tørret og varmebehandlet.

Gynsotemma Pentaphyllum
Gynsotemma Pentaphyllum

Denne urte udrensende te type er bedre kendt som Ginseng og

Cassia frø
Cassia frø

Frøet kommer fra samme plante som kanel. Frøet støtter dine indre organer som lever og nyre. Frøet kan også afhjælpe forstoppelse i tarmene

Stevia
Stevia

Stevia planten er kendt for sin naturlige sødme som både giver slanke teen en bedre smag og kan bevare et naturligt hormon indhold i kroppen.

Honning plante
Honning plante

Honningen virker anti inflammatorisk, anti bakteriel og beroligende.

Hamp Frø
Hamp Frø

Frøene er fyldt med proteiner, vitaminer og mineraler samt rigelige mængder af

Hvordan virker ingredienserne?

Grøn te øger stofskiftet, undertrykker appetitten og forbrænder kropsfedt. Grøn te i vores detox te er enestående, da det kommer fra en te plantage tæt på ækvator, hvor denne geografiske placering har vist sig at give det højeste antal af antioxidanter i denne form for slanke te. Den grønne te og dets antioxidante egenskaber såvel som et anti-inflammatorisk egenskaber har mange fordele for dig og din krop. Antioxidanter bekæmper de skader, der kan forårsages af overskydende frie radikaler (de er overalt! - I os, i materialer og i den luft, vi indånder). Idet detox te kommer fra en sådan plantage, betyder det, at detox te naturligvis kan hjælpe dig med at øge dit vægttab og give dig mere velvære i en form for slanke te.

Vitamin C og E er velkendte antioxidanter som begge findes i detox te. De kraftfulde vitaminer beskytter immunforsvaret.

Der findes kun de fineste kvalitet håndplukkede te blade i disse slanke te, kombineret med specielt fremskaffede urter plukket fra de bedste landbrugsejendomme over hele verden. Hver detox te specielt udvalgt og ingrediensernes egenskaber er udnyttet til fulde på grund af den delikate proces slanketeen er igennem.

Denne specielle infusion af urter varierer afhængigt af den specifikke udrensende te du køber.

Hvad kan udrensende te gøre for mig?

Her er blot et par ting, at grøn detox te kan gøre for dig:

  • Øge dit stofskifte
  • Øge din energi
  • Blokere for optagelsen af fedt
  • Styrke dit immunforsvar
  • Fremme sundere hud
  • Forbedre fokus og psykisk funktionsevne
  • Bekæmp ældringsprocessen
  • Fremme oral sundhed
  • Beskytte kroppen mod sygdomme
  • Slanke te kan udrense din krop indefra og ud

Hvis du er i tvivl om du har brug for en Detox, kan du læse om 5 tegn på du har brug for detox her.

Hvilke kombinerede tetyper benytter slanke te sig blandt andet af

Drik slankete dagligt som en del af din detox kur

Grøn te
Denne skønne detox te fortjener toppladsen for dine vægttabsfremmende fordele. Slanke te, benytter i vid udstræk grøn te i alle sine blandninger, og det er der en grund til. Grøn te er rig på antioxidanter og celechins, som hjælper leveren med at bearbejde og blokere fedtstoffer bedre. Sammen med sin naturlige indhold af koffein, er teen kendt for at kunne hjælpe med at undertrykke din appetit. I kombination med slanke te, vil det hjælpe dig med at føle dig mæt i længere tid og reducere følelsen af sult og trang til noget sødt.

Tab dig og udrens kroppen for toksiner med te

Yerbe Mate
Denne urtete er meget udbredt i Sydamerika. Denne udrensende te indeholder partikler, som stimulerer stoffer i kroppen til at forbrænde fedt og kalorier hurtigere. Yerbe Mate arbejder ligeledes på at undertrykke appetitten ved at nedsætte fordøjelsesprocessen, som gør ingrediensen ideel til slanke te.

Drik te dagligt for at udrense kroppen for toksiner

PU-ERH
Denne tesort er sort, og er en ren delikatesse i Kina. Urten er bedst jo ældre den bliver. Jo ældre den er, desto bedre er smagen. Urten anvendes i detox te, som dens særlige enzymer, som nedbryder fedt celler.

Udrens kroppen med detox te, der er ideelt til en detoxkur

Senna
Endnu en favorit i detox te. Senna er kendt som en afføringsmiddel til de fleste, og det har andre egenskaber, der kan hjælpe til filtrering af toksiner fra blodbanen. De tørrede sennep blade og bælg er de dele af planten, der anvendes til udrensning og vægttab. Senna vil helt detox din krop og din fordøjelse, som vil være et "udråb" til din krop og om at den skal i gang. din fordøjelseskanalen. Drik masser af vand i løbet af dagen, da dette vil hjælpe i processen.

Te kan være det perfekte supplement til en fedtforbrændende slankekur

Hvid te
Selvom det ikke er så almindeligt som grøn te, så har den hvide te også nogle vægttabsfremmende fordele, der gør at den er perfekt til en slanke te. I detox te, virker den hvide te, ved at nedsætte kroppens evne til at tilbageholde fedt fra den mad, du spiser. Ved at drikke hvid detox te, vil den hjælpe dig med at forbrænde eksisterende fedt, forhindre lagring af ny fedt, reducere vægten og reducere stress.

Tab dig med slankete, der er ideelt til fedtforbrænding og stofskifte

Fuglegræs
Dette er et populært middel i detox te mod gas, oppustethed og mavebesvær. Den urt er rig på kalium og magnesium og fungerer som et afføringsmiddel, og ligeledes for dens vanddrivende egenskaber.

Hvad er den bedste måde at bruge udrensende te på til vægttab?

Slankete kan nydes næsten på en hvilken som helst måde, det samme gælder disse lækre detox te. Det er vigtigt at bruge teen helt neutral, og således hverken bruge fløde, sukker, honning eller mælk.

Giver slanke te nogle bivirkninger?

Detox te er et 100% naturprodukt, og arbejder i synergi med kroppen, men der er en meget lille procentdel af mennesker, der kan opleve løs afføring og milde mavekramper. Dette skyldes kroppens interaktion med komplekse naturlige ingredienser findes i detox te, der nedbryder fedt via tarm-systemet. Dette fedt udrensning vil generelt reducere og mindsker sig selv inden for en meget kort periode.

Andre interessante artikler