Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Fedtforbrændere

Vægttab eller fedttab er noget der optager flere og flere efter det stigende problem med overvægt og fokus på sundhed og træning. De fleste ved at kombinationen af kost og motion er vejen frem til at tabe sig, men det kan være et motivationsboost eller et skridt i den rigtige retning at hjælpe din krop på vej med at kosttilskud eller naturlige superfoods til at øge energi, fordøjelse eller lignende. Her hos ShytoBuy finder du en lang række kosttilskud til vægttab, da de har vist sig at være effektive til hjælp med vægttab og kan give en hjælpende hånd hvis du ønsker at tabe dig og få et vedvarende vægttab. Oplev selv effekten af vores mange kosttilskud til vægttab og kom i mål med dine drømme!
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Hvad er fedtforbrændere?

Vores fedtforbrændere eller fat burner er naturligt fremstillet kosttilskud til vægttab. Det er supplementer der kan hjælpe med at øge fedtforbrændingen og på den måde hjælpe med et bedre vægttab. Der findes forskellige former for fat burner, men de typiske funktioner de har er, at de kan være med til at øge stofskiftet, øge fedtforbrændingen og nogle af supplementerne kan være med til at mindske appetitten. Hertil skal det siges at denne form for vægttabssupplement ikke er en mirakelkur der kan få de overflødige kilo til at forsvinde i mens man sidder på sofaen og slapper af. Det er som sagt et supplement som skal tages samtidig med at man spiser en sund og varieret kost og dyrker motion for at få den mest optimale effekt. Det er også derfor mange siger tab dig hurtigt med fat burner, da supplementerne kan hjælpe med at øge fedtforbrændingen.

Hvilke slags fedtforbrændere kan jeg få?

Der findes som sagt mange forskellige fat burner der kan hjælpe med at øge fedtforbrændingen så man opnår et bedre og hurtigere vægttab. Her hos WeightWorld har vi kun fedtforbrændende supplementer der er 100% naturligt fremstillet. De forskellige supplementer kan hjælpe på forskellige måder, man kan bl.a. få supplementer der kan hjælpe med at øge stofskiftet, der er supplementer der kan hjælpe med at mindske appetitten og nogle kan hjælpe med at specifikt øge fedtforbrændingen. Inden for piller der kan øge forbrændingen er Active T5 Plus+, Belly Fat Burner, Xanthadrene mv. de mest rendyrkede og målrettede forbrændings piller. Af denne grund ligger de også højt i popularitet. Oftest har vægttabssupplementerne en kombination af de ovenstående virkninger, hvilket også er en af grundene til at de kan hjælpe med et mere effektivt vægttab hvor du kan tabe dig hurtigt.

Hvad gør de forskellige fedtforbrændere?

Tab dig hurtigt med de forskellige fat burner og få hjælp til et øget vægttab på forskellige måder:

  • Øge stofskiftet, når stofskiftet bliver øget kan det være med til hjælpe med at øge den generelle forbrændingen og fedtforbrænding.
  • Mindske appetitten, som bl.a. kan hjælpe med at man ikke små spiser i løbet af dagen og i mellem hovedmåltider. På denne måde kan man undgå at ty til de usunde små snack som man så ofte gør når man er småsulten.
  • Øge fedtforbrændingen, med fat burner øges fedtforbrændingen, så man på denne måde kan hjælpe vægttabet i den rigtige retning. Der er også nogle supplementer der kan hjælpe med specifikke områder, såsom maven, som kan være et af de sværere områder at tabe sig på.

Andre vægstabssupplementer

Ud over supplementerne fat burner, findes der mange andre supplementer der kan hjælpe med vægttab. Man kan bl.a. få naturligt fremstillet slankepiller der på forskellige måder kan hjælpe med at opnå et bedre vægttab. Derudover kan man få de såkaldte superfoods som vægttabssupplement, disse tilskud er fremstillet af frugter der indeholder et meget højt indhold af antioxidanter. Nogle af de mest populære superfoods er Green Coffee, Garcinia Cambogia og Hindbær Keton som bl.a. indeholder ren hindbær keton ekstrakt. Disse supplementer kan også hjælpe til et mere effektivt vægttab, så du kan tabe dig hurtigt.


Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.