FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Gojibær - Sunde fordele

Goji bær har mange sunde fordele for dig og din krop. Det lille vidunder bær er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter der sammen giver din krop den bedste mulighed for at gå ned i vægt.

Alt om Gojibær

Gojibær er også kaldet Wolfberry og er et lille orangerødt bær og ligner lidt en rosin. Bærret stammer oprindeligt fra Kina og vokser vildt i Himalaya bjergene. Bærret vokser på busken Lycium og bliver brugt som naturmedicin mod diabetes, forhøjet blodtryk og feber. Gojibær indeholder et naturligt højt indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Goji bær er et populært superfood og kan øge dit vægttab. Spis en håndfuld Gojibær dagligt eller put dem i din morgenmad præcis ligesom rosiner og mærk forskellen.

Historien bag Gojibær

Gojibær - superfood med antioxidanter

Gojibær har været til i århundrede men er først i de seneste årtier fundet vejen til Europa. Bærret har været et vigtigt redskab og et naturmedicin der kunne kurere alle former for sygdomme. Tilbage i tiden mente man, at Gojibær kunne forlænge din levetid og skabe mirakler. Legenderne siger, at Gojibær blev i tidernes morgen opdaget af en læge på sin rejse rundt i verden. Han studerede livet af fremmede folkestammer og opdagede, at et helt bestemt folkefærd synes at leve bedre og længere. Dette var folkefærdet der spiste Gojibær. En gammel skrøne fortæller, at en mand i Kina ved navnet Li Qing Yuen levede i 252 år. Han blev født i 1678 og døde i 1930. Dette skulle være registreret hos den Kinesiske Regering og at han hævdede at han spiste Gojibær hver dag.

Fordele ved Gojibær

Gojibær er fyldt med sunde og gode næringsstoffer for dig og din krop. Den fantastiske lille superfrugt indeholder et højt indhold af mineraler, proteiner, fibre, C-vitamin, calcuim, zink og selenium. Det unikke bær er også helt naturligt antiinflammatorisk og antibakteriel og kan samtidig reducere stress og træthdesfølelse. Alt i alt er Gojibærret et godt supplement til at styrke dit immunforsvar. Bærret kan også spille en stor rolle i sænkningen af dit kolesteroltal og kan mindske ældnings processen i huden. Bærret har alle de egenskaber der er med til at sætte din krop i balance. Hvis din krop ikke er i balance kan det være svært at tabe sig. Med ro i kroppen og sindet vil du få mere overskud og energi til at tabe dig.

Hvad består Gojibær af?

  • Mineraler som zink, calcium, geranium og selenium.
  • Et af de bær med højest indhold af antioxidanter, hvilket kan have anti-aging effekt.
  • Flere proteiner end fuldkorns hvede
  • B-vitaminerne B1, B2, & B6
  • Vitamin E, hvilket er en sjælden vitamin at finde i frugter
  • Flere C-vitaminer end i appelsiner
  • Indeholder antiinflammatoriske stoffer som beta-sitosterol, hvilken sænker dit kolesteroltal.
  • 15 gange flere næringsstoffer end i spinat

Tab dig med Gojibær

Er det også en daglig, besværlig kamp for dig at skulle spise sundt og motionere? Mangler du en hjælpende hånd til at komme af med de overflødige kilo? Prøv Gojibær ekstrakt. Bærret mange gode næringsstoffer giver dig balance i kroppen og overskud til hverdagen. Du skal blot tage 1 tablet om dagen sammen med et stort glas vand. Opbevar dit Goji bær ekstrakt koldt og tørt, for at produktet holder længere og bevarer dets næringsstoffer.

Udrens din krop før start

Hvad er gojibær? Bær med antioxidanter

Så føler du dig kontant oppustet og forstoppet? Din mave er et følsomt apparat og hvis dit fordøjelsessystem er i dårlig form kan det let påvirke din energi, vægt og hud i en negativ retning. For at give din krop den bedste mulige fordele for at kickstarte dit vægttab, er det vigtigt at udrense kroppen. Der findes utallige af fri radikaler, både i den mad vi spiser og i luften vi indånder. De fri radikaler og de mange toksiner det danner i kroppen er giftige og påvirker din krop negativt. Før du starter på din superfood kosttilskud burde du derfor anvende en udrensningskur for at opnå de bedste resultater. Udrens derfor din krop med blandt andet Intensive Colon Cleanse. Denne udrensning, hvilket er en 10-dags kur og kan hjælpe dig til at større vægttab. Dette kosttilskud indeholder mineraler, fibre og næringsstoffer der kan lette arbejdet i dit fordøjelses system. Du tager blot to piller tre gange om dagen sammen med et stort glas vand i 10 sammenhængende dage. Herefter er din krop klar på en frisk start og du kan nu få absolut mest ud af dit Gojibær kosttilskud.

Klar, parat, start…

Efter en god udrensning af kroppen er du nu klar til at få 100% gavn af dit Gojibær kosttilskud. Tørrede gojibær er fyldt med antioxidanter, vitaminer og mineraler der er gode for dig og din krop. Gojibær ekstrakt hos Weight World indeholder 500mg ren gojibær og er derfor yderst koncentreret. Ekstrakten fra bærret indeholder en stor mængde beta-caroten, som også findes i gulerødder og som er dét stof der giver guleroden sin orange farve. Stoffet er kendt for at reducere risikoen for hjertesygdomme og beskytte huden mod langvarig solskade. Gojibær er som sagt rig på antioxidanter, inklusiv C-vitamin og zink, som kan beskytte dig mod skadelige frie radikaler, der kan få din krop til synligt at ældres hurtigt. Tørrede gojibær vil som følge give dig mere energi til hverdagen og mere overskud til fokusere på dit vægttab.

Bivirkninger

Gojibær er ikke sundhedsskadelige eller farlige at indtage i små mængder, men i større mængder kan der opstå problemer. Hvis man indtager for store mængder af gojibær, er der risiko for at man kan opleve kvalme og forstyrrelser i mavesystemet. Der er dog ingen grund til bekymring, så længe gojibær indtages i små mængder over en længere periode. Det er også derfor, at WeightWorld altid anbefaler at overholde den anbefalede dosis.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med