• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Sunde fordele med Goji Bær

Goji bær har mange sunde fordele for dig og din krop. Det lille vidunder bær er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter der sammen giver din krop den bedste mulighed for at gå ned i vægt.

Alt om Goji Bær

Goji Bær er også kaldet Wolfberry og er et lille orangerødt bær og ligner lidt en rosin. Bærret stammer oprindeligt fra Kina og vokser vildt i Himalaya bjergene. Bærret vokser på busken Lycium og bliver brugt som naturmedicin mod diabetes, forhøjet blodtryk og feber. Goji bær indeholder et naturligt højt indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Goji bær er et populært superfood og kan øge dit vægttab. Spis en håndfuld Goji bær dagligt eller put dem i din morgenmad præcis ligesom rosiner og mærk forskellen.

Historien bag Goji bær

Goji bær har været til i århundrede men er først i de seneste årtier fundet vejen til Europa. Bærret har været et vigtigt redskab og et naturmedicin der kunne kurere alle former for sygdomme. Tilbage i tiden mente man, at Goji bær kunne forlænge din levetid og skabe mirakler. Legenderne siger, at Goji bær blev i tidernes morgen opdaget af en læge på sin rejse rundt i verden. Han studerede livet af fremmede folkestammer og opdagede, at et helt bestemt folkefærd synes at leve bedre og længere. Dette var folkefærdet der spiste Goji bær. En gammel skrøne fortæller, at en mand i Kina ved navnet Li Qing Yuen levede i 252 år. Han blev født i 1678 og døde i 1930. Dette skulle være registreret hos den Kinesiske Regering og at han hævdede at han spiste Goji bær hver dag.

Fordele ved Goji Bær

Goji bær er fyldt med sunde og gode næringsstoffer for dig og din krop. Den fantastiske lille superfrugt indeholder et højt indhold af mineraler, proteiner, fibre, C-vitamin, calcuim, zink og selenium. Det unikke bær er også helt naturligt antiinflammatorisk og antibakteriel og kan samtidig reducere stress og træthdesfølelse. Alt i alt er Goji bærret et godt supplement til at styrke dit immunforsvar. Bærret kan også spille en stor rolle i sænkningen af dit kolesteroltal og kan mindske ældnings processen i huden. Bærret har alle de egenskaber der er med til at sætte din krop i balance. Hvis din krop ikke er i balance kan det være svært at tabe sig. Med ro i kroppen og sindet vil du få mere overskud og energi til at tabe dig.

Hvad består Goji bær af?

 • Mineraler som zink, calcium, geranium og selenium.
 • Et af de bær med højest indhold af antioxidanter, hvilket kan have anti-aging effekt.
 • Flere proteiner end fuldkorns hvede
 • B-vitaminerne B1, B2, & B6
 • Vitamin E, hvilket er en sjælden vitamin at finde i frugter
 • Flere C-vitaminer end i appelsiner
 • Indeholder antiinflammatoriske stoffer som beta-sitosterol, hvilken sænker dit kolesteroltal.
 • 15 gange flere næringsstoffer end i spinat

Tab dig med Goji bær

Er det også en daglig, besværlig kamp for dig at skulle spise sundt og motionere? Mangler du en hjælpende hånd til at komme af med de overflødige kilo? Prøv Goji bær ekstrakt. Bærret mange gode næringsstoffer giver dig balance i kroppen og overskud til hverdagen. Du skal blot tage 1 tablet om dagen sammen med et stort glas vand. Opbevar dit Goji bær ekstrakt koldt og tørt, for at produktet holder længere og bevarer dets næringsstoffer.