FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*
fordele ved klorofyl

WeightWorld

7 fordele ved klorofyl og hvordan du får det!

Hvis du er en af dem, der aldrig har hørt ordet klorofyl før, så er du gået glip et magisk naturprodukt.

Det kan næsten garanteres, at alle, der læser dette har indtaget klorofyl utallige gange uden at være klar over det. Den simple forklaring er, at klorofyl er den grønne pigment, man finder i planter. Klorofyl er en vigtig faktor i fotosyntesen, som tillader planterne at optage energi fra sollyset. Når blade og planter begynder at ældes og miste deres flotte grønne farve, transformeres klorofyl til farveløse blandinger kaldet tetrapyrroler.

Når vi nu har styr på det tekniske, kan vi tale om den fantastiske påvirkning klorofyl har på din krop. Klorofyl optages optimalt i små doser som fx gennem grøntsager, men det kan også indtages i koncentrerede mængder, hvilket har den største effekt. Du kan købe chlorella klorofyl tabletter her på siden, som indeholder en koncentreret mængde af det magiske klorofyl. Endvidere kan du også læse om de mange sundhedsmæssige fordele ved chlorella:

De vigtigste fordele ved klorofyl er som følger:

1. Det er godt for fordøjelsen

Klorofyl bekæmper væksten af dårlige bakterier, stimulerer sund tarmbevægelse og reparerer tarmvævet. Klorofyl indeholder også magnesium, som er godt for fordøjelsessystemet. Derfor er klorofyl utrolig godt for folk som lider af forskellige problemer såsom: galdesten leverproblemer og betændt tyktarm.

2. Det er en naturlig deodorant

Det er måske den bedste gave fra klorofyl. Klorofyl arbejder mod dårlig kropslugt indefra, og kan beskrives som en mynte pastil for hele kroppen. Kropslugten bliver renset indefra og resulterer i bedre ånde og kropslugt. Denne positive virkning har en direkte sammenhæng med klorofyls positive indflydelse på tarmsystemet.

3. Mange fordele for immunforsvaret

Klorofyls mange fordele opleves mest ved indtagelse og har en effektiv virkning på kroppens immunforsvar, men det kan også bruges på eksterne sår og skader. Der findes flydende former for klorofyl som kan sprayes på sår.

4. Det er en super antioxidant

Vi flokkes alle om antioxidanter, og det er der en grund til. Antioxidanter bekæmper toksiner, ophobede giftstoffer og affaldsstoffer, som skader vores celler og krop generelt. Klorofyl indeholder høje mængder af antioxidanter, og har på denne måde opnået sin status som et superfood. Antioxidanterne i Klorofyl beskytter cellerne ved at eliminere frie radikaler, som er skadelige toksiner.

5. Det fungerer som en detox og reparerer de røde blodceller

Klorofyl indeholder en stor mængde magnesium på grund af dets magnesium indhold. Magnesium er - sammen med mange andre positive komponenter i klorofyl - en vigtig rolle i en naturlig sund detox. Det fungerer meget effektivt og har kræftforbyggende virkninger. Endvidere øger klorofyl antallet af røde blodlegemer. Faktisk oplevede man i forsøg med dyr, som var ekstremt anæmiske (blodmangel), at antallet af røde blodlegemer blev normaliseret efter 4-5 dages indtag af klorofyl.

6. Energi

Klorofyl giver os en naturlig dose af, hvad vi har mest brug for i hverdagen: ENERGI! Uden energi vil vores hverdag ikke kunne fungere, og det er derfor en utrolig stor fordel ved klorofyl, at det netop er en sund form for Energi. Hvis du f.eks er typen der har brug for kaffe for at holde energiniveauet oppe, kan det tyde på at du vil have fordel af at øge indtagelsen af klorofyl i din hverdag. Derfor kan usunde kaffevaner i nogle tilfælde udskiftes med supplementer indeholdende store mængder af klorofyl.

7. Klorofyl er godt for frugtbarheden

Det høje indhold af magnesium fra klorofyl er rigtig godt for frugtbarheden. Magnesium er nemlig vigtigt for de enzymprocesser, som bruges til at danne kønshormoner. Derudover stimulerer det produktionen af østrogen, hvilket forebygger imod cyster, blodansamlinger og smertefuld menstruation.

Hvor får man så sit klorofyl indtag fra?

Man kan købe klorofyl i forskellige former, men flydende klorofyl eller i pilleform er den bedste måde at indtage det på. Endvidere er det klart koncentrerede mængder, som har den bedste effekt. Hvis du ikke er så meget til koncentrerede supplementer, skal du bare kigge efter alt det grønne i supermarkedet som fx kål, spinat, asparges, ærter og endda dild – som nævnt er klorofyl nemlig den grønne pigment i dine grøntsager. Kaster du dig ud i de koncentrerede mængder, anbefales det at tage én servering om morgenen og én om aftenen før kl. 20, fordi det virkelig giver energi, så pas på med at tage det for tæt på sengetid. Her på siden kan du købe klorofyl i pulverform, som skal opblandes med vand eller opblandes i en smoothie således, at det optages flydende for bedste effekt. Det kosttilskud vi har, som indeholder mest klorofyl, er vores chlorella.

Klorofyl i Chlorella?

Hvis du har problemer med at finde ud af hvordan du tilføjer nok klorofyl til din kost, så er du ikke den eneste. Pigmentet som findes i mange grøntsager, kan være svært at indtage store nok mængder af, da mængden af det er begrænset i de fleste grøntsager.

Chlorella er et af de kosttilskud, som indeholder klorofyl, og derfor med fordel kan tilføjes til din kost. Chlorella er en ferskvandsalge som findes i Asien, og derfor naturligvis også er utroligt populært i den del af verden. Algen stiger stadig i popularitet i den vestlige verden, som et utroligt godt kosttilskud, fyldt med diverse vitaminer, mineraler, og selvfølgelig Klorofyl.

Chlorella kan tages som kosttilskud i forskellige former. Alt efter hvordan man foretrækker at tage sine supplementer, kan man altså selv vælge hvilke der passer bedst til ens eget behov. Hvis man vil bruge det som en del af ens madlavning, kan du med fordel benytte dig af Chlorella pulver, og derefter tilføje det til forskellige retter og drikke. Dette kan f.eks. Være sunde chlorella pandekager eller smoothise. Hvis du ikke er interesseret i at tilføje det til som en del af den madindtagelse, kan du også få algen i koncentreret pilleform. Dette er en utrolig nem måde at tilføje kosttilskuddet til dig dagligdag, så du kan sikre dig at få en god mængde af Klorofyl.