FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Fordele ved Mangosteen

Denne frugt fra Sydøstasien kaldes for frugtens dronning, mangostan og mangosteen. Den fine lilla farvede frugt indeholder små mirakler som kan hjælpe dig og din krop til en bedre velvære og sundhed.

Alt om Mangosteen

Læg mærke til den smukke og unikke farve på mangosteen. Den smukke form og dets tropiske farver er hvad der gør, at mangosteen bliver refereret til som frugternes dronning. Den tropiske frugt er populær for dets hvide indhold og især saften den giver.

Mangosteen træet gror helt op til 6-18 meter høje og vokser i tropiske klimaer. Du kan finde mangosteen træer i regnskovene, Indonesien, Malaysia, Thailand, Sri Lanka og Indien. Frugterne vokser kun her på grund af den fugtige klima som er nødvendig for frugtens tilværelse. Frugten i sig selv måler 3-7 cm og har sæson fra Juni til Oktober. Selve skallen på frugten er 7-12 mm, så den er forholdsvis tyk.

Sundhedsfordele med Mangosteen

Den lækre og saftige, mangosteen er en af de mest populære tropiske frugter. Den omfatter en imponerende liste af vigtige næringsstoffer, som er nødvendige for normal vækst og udvikling og samlede ernæringsmæssige velbefindende.

Denne frugt er meget lav på kalorier (63 kalorier pr 100 g) og indeholder ingen mættede fedtstoffer eller kolesterol. Ikke desto mindre, den er rig på kostfibre hvor i 100 g giver omkring 13% af en voksens daglige anbefalede mængde.

Mangosteen er rig på vitamin C og giver omkring 12% af det daglige anbefalet indtag. Dette giver cirka 100 g. C-vitamin, hvilket giver dig en kraftfuld dosis antioxidant. De mange C-vitaminer og antioxidanter hjælper kroppen med at udvikle resistens over for influenza-lignende smitstoffer og skadelige, pro-inflammatoriske frie radikaler.

Frisk frugt og især mangosteen er en moderat kilde til B- vitaminer. Denne vitamin kan hjælpe kroppens metabolisme til at omsætte kulhydrater, proteiner og fedt.

Endvidere indeholder mangosteen også en meget god mængde af mineraler som kobber, mangan og magnesium. Kalium er en vigtig del af celle- og kropsvæsker og hjælper med at kontrollere puls og blodtryk; således er det beskytter mod slagtilfælde og hjerte-kar-sygdomme.

Top 10 fordele - Mangosteen

  • Mangosteen er fyldt med antioxidanter, som virker anti inflammatoriske for din krop
  • Frugten er lav på kalorier
  • De er fyldt med vitamin-c
  • Mangosteen kan give dig en bedre og sundere blodomløb
  • At spise frugten regelmæssig kan sænke dit kolesterol tal
  • Mangosteen indeholder mineraler som kobber og magnesium, som kan regulere dit blod tryk til optimale forhold
  • Frugten kan forbedre din huds tilstand, især i forhold til bumser og urenheder. De mange antioxidanter som virker anti inflammatoriske kan hjælpe dig af med urenehder
  • De naturlige næringsstoffer i Mangosteen kan hjælpe dig med at gå ned i vægt
  • Denne frugt kan hjælpe dig med at booste din energi i hverdagen og du vil have mere overskud
  • Antioxidanterne i mangosteen kan også virke anti-ageing

Mangosteen og slankepiller

Mangosteen og dets mange sundhedsmæssige fordele kan let blive tilgængeligt for dig, da dette superfood også findes som slankepiller. Mangosteen slankepiller og mange andre former for slankepiller kan hjælpe dig med at øge dit vægttab, hjælpe dig mod et lavt stofskifte og hjælpe dig med at tabe sig.

Mangosteen næringsindhold
Indhold målestok pr 100 gram
vand g 80,94
Energi kcal 73,00
protein g 00,41
fedt g 00,58
kulhydrater g 17,91
kostfibre g 1,800
Indhold målestok pr 100 gram
Calcium mg 12,00
Jern mg 0,300
Magnesium mg 13,00
Fosfor mg 8,000
Kalium mg 48,00
Natrium mg 7,000
Zink mg 0,210
Indhold målestok pr 100 gram
Vitamin C mg 2,900
Vitamin B-6 mg 0,018

Del med