FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Få alt den viden omkring Mangosteen du behøver lige her

Mangostan eller mangosteen er en frugt der vokser i et tropisk træ som man mener afstammer fra Sunda øerne og Indonesien. Nu til dags bliver frugten primært høstet i Columbia og Asien. Frugten er rig på antioxidanter, hvilket også gør den en del af Superfoods familien. Mangostan kan hjælpe med at skabe balance i kroppen så du bedre kan opnå dit ønskede vægttab.

Hvad er mangostan?

Denne frugt kaldes både mangosteen og mangostan, men det er den samme frugt der er tale om. Denne frugt stammer oprindeligt fra Indonesien, men i dag dyrkes den også i Sydøstasien, hvor den vokser på træer der kan blive mellem 6 – 25 m. høje. En af grundene til at den ikke findes mere udbredt er at det kan tage op til 15 år fra man har plantet frøet til at man kan høste frugten. Så det er en meget langsigtet investering at skabe en mangosteen plantage.

Mangostan frugten er en rund frugt, der typisk er 4 – 7 cm. i diameter. Frugten består af en skal der kan have en brunlig farve eller en mørke lilla farve under skallen finder man hvidt frugtkød. frugten er rig på vitaminer, mineraler, jern, fosfor, calcium og xanthones, hvilket betyder at frugten er rig på antioxidanter. Det er ikke kun i frugtkødet man finder alle de gode nærringsstoffer, det er både i frugtkødet og skallen de sidder. I det at frugten er så rig på antioxidanter gør det, at den er den del af den gruppe man kalder superfood. Den store mængde af antioxidanter er også en af grundene til at mange bruger mangosteen som vægttabssuppement. Man kan bl.a. få Pure Mangostan som er et naturligt kosttilskud. På denne måde man kan opnå hurtigt vægttab med mangostan.

Hvordan virker mangostan?

Mangosteen bliver også kaldt for frugternes dronning, da det er en af de mest kraftfulde frugter i verdenen, da den kan være med til at støtte immunforsvaret og hjælpe med at få kroppen i balance. Mangosteen bliver ofte brugt i vægttabssupplementer, da den er kendt for at være rig på antioxidanter. Når din krop ikke er i balance kan det være svært at opnå et vægttab, men mangosteen kan hjælpe kroppen tilbage i balance, så man på den måde kan nå det ønskede vægttab.

Hvad er antioxidanter?

Antioxidanter er med til at neutralisere de såkaldte ”frie radikaler”, som er med til at gøre skade på vores krop. En af de ting som de ”frie radikaler” kan ødelægge er vores celler i kroppen. Antioxidanterne kan være med til at bekæmpe dem, ved at neutralisere dem, så de ikke kan gøre skade på cellerne. Derudover kan antioxidanterne hjælpe med at stabilisere immunforsvaret som er med til at holde kroppen sund og rask og bekæmpe bakterier. Hvis man har for mange ”frie radikaler2 i kroppen kan det skabe ubalance, det er derfor vigtigt at man sørger for at få rigeligt med antioxidanter. Mangosteen er rig på antioxidanter, hvilket gør det et populært supplement, da det kan hjælpe med at få balance i kroppen, på denne måde kan man opnå hurtigt vægttab med mangostan

Hvad er superfood?

De såkaldte superoods er frugter og bær der har et meget højt indhold af nærringsstoffer. Disse frugter og bær kan have en positiv virkning på kroppen på grund af deres høje indhold af antioxidanter. I det at disse superfoods er rige på antioxidanter, er der mange der er begyndt at bruge dem som vægttabssupplementer. Man kan få mange forskellige vægttabssupplementer, her hos WeightWorld har vi superfood der er fremstillet af naturlige produkter. Vi kan bl.a. tilbyde Green Coffee, Garcinia Cambogia, Hindbær Keton, Gojibær og Mangostan. Alle superfoods supplementer kan være et godt supplement til dit vægttab og man kan bl.a. opnå hurtigt vægttab med mangostan.

Del med