FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Hvad er antioxidanter?

Har du også hørt ordet antioxidant og tænkt, hvad er det? Kort sagt er det et enzym i vores krop som kan hjælpe med at skabe balance i kroppen. Hvis du gerne vil opnå et vægttab er det en vigtig faktor at kroppen er i balance.

Men hvad er antioxidanter?

antioxidanter er vigtige for din sundhed og velvære

Det er et kemisk stof der er i enzymsystemet i vores krop som kan hjælpe med modarbejde oxidation (iltning). Hvad antioxidanter kan er at forsinke eller tilmed forebygge at andre sunde stoffer i vores krop bliver ødelagt. Det er oxidationen der er danne frie radikaler i vores krop. De frie radikaler er med til at ødelægge vores celler i kroppen og det er her at antioxidanterne kommer ind i billedet. De kan hjælpe med at modarbejde de frie radikaler, så de ikke kommer til at ødelægge for mange af kroppens celler. De er også med til at hjælpe immunforsvaret til at blive stærkere og bekæmpe bakterier. Det er vigtigt at der er en balance mellem antioxidanterne og de frie radikaler i kroppen, ellers kan det faktisk resultere i at du udvikler stress. Et øget niveau af de frie radikaler kan forekomme hvis du ryger, af forurening, sollys, psykisk stress, alt dette kan medvirke til at cellerne eller organerne kan blive skadet. Dette er også grunden til at det er vigtigt at have balance i kroppen og søger for at få nok antioxidanter.

Hvor findes antioxidanter?

Du kan finde antioxidanter i flere ting, blandt andet findes de i frugt, grøntsager, korn, te og endda i kaffe. I mange af disse varer kan du finde en god sammenblanding af antioxidanter, vitaminer og mineraler, der alle kan hjælpe med at skabe balance i kroppen.

I madvaregruppen der kaldes superfoods er der flere frugter, grøntsager og bær der er sprængtfyldt med antioxidanter. Årsagen til at mange af disse superfoods bliver brugt som kosttilskud og vægttabssupplementer er på grund af hvad antioxidanter kan. Du kan blandt andet få vægttabssupplementer med:

  • Goji bær
  • Garcinia Cambogia
  • Green Coffee
  • Acai bær

Disse indeholder alle de gode fordele ved hvad antioxidanter kan hjælpe kroppen med.

Hvad gør antioxidanter vigtige?

Som tidligere nævnt, så er de med til at bekæmpe de frie radikaler som ødelægger vores celler og protein i kroppen. Hvad antioxidanter kan hjælpe med, er at skabe balance mellem dem og de frie radikaler, så du i sidste ende får mere balance i kroppen. Hvis du har tendens til at stresse nemt kan det være fordi du har ubalance i kroppen. Derudover kan ubalance også gøre det svære at opnå et vægttab, hvis man har taget beslutningen om at man gerne vil ligge sin livsstil om og smide de ekstra kilo, kan det være svært med ubalance i kroppen. En måde at skabe mere balance i kroppen er ved at udnytte hvad antioxidanter kan. På denne måde kan du bedre opnå et vægttab og du vil kunne opleve at din generelle sundhed vil blive bedre.

Antioxidanter og vægttab

hvad er antioxidanter

Det lyder måske mærkeligt at snakke om antioxidanter sammen med et vægttab, men det er faktisk vigtigt at have tilstrækkeligt antioxidanter i kroppen for at opnå et vægttab. Hvad antioxidanter kan hjælpe med er at, skabe balance i kroppen, så du netop kan opnå dit vægttab.

Du kan finde antioxidanter i mange madvarer, såsom forskellige frugter og grøntsager, men det er ikke altid at man får nok af de gode antioxidanter, vitaminer og mineraler. Selvom man spiser en sund og varieret kost kan det godt være svært at få nok antioxidanter. En af måderne du kan hjælpe din krop på at få nok, er ved at anvende slankepiller der er fremstillet af superfoods, som ofte er sprængfyldt med antioxidanter.

Acai bær med antioxidanter

Acai bærret er et af de superfoods som netop er sprængfyldt med antioxidanter. Bærret er meget lille – kun én centimeter i diameter – men fortvivl ikke… Dette lille Acai bær er et af de mest populære superfoods og er fyldt med sunde antioxidanter. Acai bærret er kendt for at være fyldt med antioxidanter og det siges, at der findes næsten dobbelt så mange antioxidanter i Acai end i blåbærog brombær og op til 10 gange så mange som i vindruer. Acai bærret er fyldt med så mange næringsstoffer, at det er et af de mest kraftfulde frugter i verden. Acai bærrets historie er meget gammel og det siges, at have været brugt som et medicin til at hele. Bærret har også fantastiske egenskaber til at booste din energi og stimulere dit immunforsvar.

Mange undersøgelser viser, at pulpen (kødet i bærret) har en speciel evne, grundet de mange antioxidanter, til at påvirke og reducere den negative effekt, som fødevare med et højt fedtindhold kan have på kroppen. Udover dette kan bæret have en positiv effekt på kroppens sundhed, dette kan være følgende:

  • Det rige indhold af Anthocyanin kan være godt for hjertet
  • Høje indhold af antioxidanter kan giver sundere og renere hud.
  • Giver mere energi grundet de mange vitaminer.
  • Bekæmper frie radikaler og giftstoffer i kroppen

Bærrets antioxidanter har en særligt beskyttende effekt for dig, din krop og dit helbred. Kroppen vil gennem et superfood supplement med antioxidanter som Pure Acai kapsler blive bedre til at modstå alle de frie radikaler, skadelige partikler og stoffer vi er omgivet af, både i den mad vi spiser og i luften vi indånder. Der findes utallige antioxidante fordele med Acai bær som både kan hjælpe dig med dit vægttab, er sundt for dit hjerte, godt for din hud og kan mindske tegn på forældelsen af huden.

Andre supplementer med antioxidanter

I vægttabssupplement verdenen kan du finde rigtig mange forskellige former for supplementer der kan hjælpe dig med at opnå et bedre vægttab. Hos WeightWorld har vi flere forskellige superfoods supplementer som er fyldte med antioxidanter.

Antioxidanter er vigtige for det menneskelige organisme. De mange antioxidanter fungere således, at de opsnapper alle de frie radikaler som kan skade kroppen. Derfor har superfoods med antioxidanter en stor sundhedsfremmende effekt for både dig og din krop. Flere former for superfoods indeholder mange antioxidanter, så som Grøn Te, Mangostan, Green Magic pulver, gojibær og selvfølgelig Acai bær. Alle former for superfoods hos WeightWorld er 100% naturlige og kan spille en stor rolle i din vægttab. Husk altid at drikke rigeligt med vand når du indtager dit kosttilskud og tag det gerne sammen med et af dine hovedmåltider.

Del med