• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Hvad er antioxidanter?

Har du også hørt ordet antioxidant og tænkt, hvad er det? Kort sagt er det et enzym i vores krop som kan hjælpe med at skabe balance i kroppen. Hvis du gerne vil opnå et vægttab er det en vigtig faktor at kroppen er i balance.

Men hvad er antioxidanter?

Det er et kemisk stof der er i enzymsystemet i vores krop som kan hjælpe med modarbejde oxidation (iltning). Hvad antioxidanter kan er at forsinke eller tilmed forebygge at andre sunde stoffer i vores krop bliver ødelagt. Det er oxidationen der er danne frie radikaler i vores krop. De frie radikaler er med til at ødelægge vores celler i kroppen og det er her at antioxidanterne kommer ind i billedet. De kan hjælpe med at modarbejde de frie radikaler, så de ikke kommer til at ødelægge for mange af kroppens celler. De er også med til at hjælpe immunforsvaret til at blive stærkere og bekæmpe bakterier. Det er vigtigt at der er en balance mellem antioxidanterne og de frie radikaler i kroppen, ellers kan det faktisk resultere i at du udvikler stress. Et øget niveau af de frie radikaler kan forekomme hvis du ryger, af forurening, sollys, psykisk stress, alt dette kan medvirke til at cellerne eller organerne kan blive skadet. Dette er også grunden til at det er vigtigt at have balance i kroppen og søger for at få nok antioxidanter.

Hvor findes antioxidanter?

Du kan finde antioxidanter i flere ting, blandt andet findes de i frugt, grøntsager, korn, te og endda i kaffe. I mange af disse varer kan du finde en god sammenblanding af antioxidanter, vitaminer og mineraler, der alle kan hjælpe med at skabe balance i kroppen.

I madvaregruppen der kaldes superfoods er der flere frugter, grøntsager og bær der er sprængtfyldt med antioxidanter. Årsagen til at mange af disse superfoods bliver brugt som kosttilskud og vægttabssupplementer er på grund af hvad antioxidanter kan. Du kan blandt andet få vægttabssupplementer med Goji bær, Garcinia Cambogia, Green Coffee og Acai bær, som alle indeholder de gode fordele ved hvad antioxidanter kan hjælpe kroppen med.

Hvad gør antioxidanter vigtige?

Som tidligere nævnt, så er de med til at bekæmpe de frie radikaler som ødelægger vores celler og protein i kroppen. Hvad antioxidanter kan hjælpe med, er at skabe balance mellem dem og de frie radikaler, så du i sidste ende får mere balance i kroppen. Hvis du har tendens til at stresse nemt kan det være fordi du har ubalance i kroppen. Derudover kan ubalance også gøre det svære at opnå et vægttab, hvis man har taget beslutningen om at man gerne vil ligge sin livsstil om og smide de ekstra kilo, kan det være svært med ubalance i kroppen. En måde at skabe mere balance i kroppen er ved at udnytte hvad antioxidanter kan. På denne måde kan du bedre opnå et vægttab og du vil kunne opleve at din generelle sundhed vil blive bedre.

Antioxidanter og vægttab

Det lyder måske mærkeligt at snakke om antioxidanter sammen med et vægttab, men det er faktisk vigtigt at have tilstrækkeligt antioxidanter i kroppen for at opnå et vægttab. Hvad antioxidanter kan hjælpe med er at, skabe balance i kroppen, så du netop kan opnå dit vægttab.

Du kan finde antioxidanter i mange madvarer, såsom forskellige frugter og grøntsager, men det er ikke altid at man får nok af de gode antioxidanter, vitaminer og mineraler. Selvom man spiser en sund og varieret kost kan det godt være svært at få nok antioxidanter. En af måderne du kan hjælpe din krop på at få nok, er ved at anvende slankepiller der er fremstillet af superfoods, som ofte er sprængfyldt med antioxidanter.

Antioxidanter som supplement

I vægttabssupplement verdenen kan du finde rigtig mange forskellige former for supplementer der kan hjælpe dig med at opnå et bedre vægttab. Hos WeightWorld har vi flere forskellige superfoods supplementer som er fyldte med antioxidanter. Vi har både Goji bær og Acai bær som er fyldt med antioxidanter.