Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Forstå appelsinhud faser og hvad cellulite er

Da ordet cellulite først blev opfundet i Europa, over 150 år siden, har undersøgelser fokuseret på strukturen af appelsinhud. Som et resultat af nyere undersøgelser, er det sikkert at konkludere, at cellulite er faktisk mere end blot almindelige fedt, og for at behandle det, må man virkelig forstå flere aspekter. For bedre at forstå denne tilstand har vi brug for at se på strukturen af fedt samt årsagerne til appelsinhud.

Hvad er Cellulite?

I årevis har mange i det medicinske samfund hævdet, at appelsinhud, også kaldet cellulite, blot er fedt og kan kun behandles med diæt, motion, kosttilskud, creme eller apparater. Alligevel har ikke-overvægtige, fysisk aktive kvinder også været kendt for at få Cellulite og forsøgt sig med hudbehandling til at løse cellulite. Den kedelige sandhed er, at 80-90% af kvinder får Cellulite engang efter de når puberteten, og ikke alle disse kvinder betragtes overvægtige. Så hvad er denne ting, vi kalder cellulite, der dannes af fedtceller i vores kroppe?

Tror det eller ej, mennesket er et fedt dyr. Vores huds overflade er dækket af en belægning af olie og med få undtagelser et fedtlag over hele kroppen. De primære funktioner i dette fedtlag er at termoregulere, beskytte mod mekaniske traumer og UV-bestråling og vigtigst af alt er dette fedtlag en kilde til energi.

Fedtceller og kropsfedt danner tilsammen fedtvæv. Fedt er en form for løst bindevæv, der findes under huden omkring muskler, organer og led i vores krop. Med henblik på energi, ophobes lipider i fedtceller som fedtsyrer, der er kombineret med glycerol og lagret som større triglycerid molekyler; når der er behov energireserver, er triglycerid molekyler opdelt i glycerol og fedtsyrer, der omsættes som en energikilde i fedtstofskifte processen. Derfor er fedt som en energi reserve for vores krop. Kombinationen af fritstående fedtceller kamre og opdelte klynger af fedtceller er de elementer, der skaber ændring i udseende i hudens overflade, som vi kender som appelsinhud eller cellulite .

Interessant er at da de sammenlignede strukturen af underhuden hos kvindelige vs. mandlige patienter, fandt de ud, at mændene havde mindre fedtcelle kamre. Det antages, at denne forskel i strukturen af fedtcelle kamre kan forudbestemme at kvinder er mere udsat for appelsinhud end mænd. Hvis du er blandt de udsatte, så bør du tage et kig på vores produkter til effektiv behandling af appelsinhud.

Hvad er appelsinhud og cellulite?

De forskellige Faser for Cellulite

Nu da vi forstår nogle af de strukturelle forskelle forbundet med Cellulite, så lad os se på de fire progressive faser, der opstår under dannelsen af appelsinhud. Det er vigtigt at forstå, at huden består af tre lag: Overhud (epidermis), læderhud (dermis) og underhud (subcutis).

 1. Fase 1

  I fase et opstår der adskillige processer, der er usynlige for det blotte øje. Disse ændringer indebærer en forringelse af hudens dermis også kaldt læderhuden, hvorved integriteten af blodkar og kapillærer, der skaber et komplekst transportnet af hele huden langsomt begynder at bryde ned. Samtidig begynder læderhuden at miste noget af sin kapillærnet. Fedtceller begynder at samles med lipider, der ofte hæver sig 2-3 gange deres oprindelige størrelse. Fedtceller begynder at dannes i kamre. Væske begynder at ophobes i vævet, hvilket sandsynligvis skyldes et sammenbrud i det kapillærer system. Er du i fase 1 er Örtte Natural Body Scrub for Cellulite god til at fjerne eventuel synlig appelsinhud eller for at forebygge yderlige dannelse af cellulite.

 2. Fase 2

  I fase to, dermis forringelse fortsætter og blodcirkulationen fortsætter med at falde. Fedtceller samles yderligere i kamre og sammenklumpning er udbredes, som skubber de meget nødvendige blodkar længere væk. Det er ikke ualmindeligt at små huller i dermis bliver synlige, som kan være resultatet af den normale inflammatoriske proces, som aktiverer specifikke enzymer, hvilket skaber en tilgængelig vej for immunceller til at migrere i stedet for inflammation. Væsker fortsætter med at ophobes i hud vævet. På dette stadie er appelsinhuden nu tydelig. Har du nået denne fase eller måske fase 3 eller 4 bør du overveje at købe Silk'n Silhouette mod appelsinhud og slap hud.

 3. Fase 3 og 4

  I trin tre og fire, fortsætter blodcirkulationen med at forværres og stofskiftet bremses i fedtcellerne i læderhuden. Både proteinsyntese og reparationsprocessen er reduceret drastisk, hvilket kan bidrage til en udtynding af det dermale lag. Protein indskud begynder at danne fedtcelleklynger. Det resultere i at huden danner huller, når du klemmer den og appelsinhuden er nu tydelig. Ved fase fire er hårde knuder nu tydelige. Disse består af fedtcelleklumper. Dette er den sidste fase i appelsinhuden.

Hvordan kan man bekæmpe Cellulite

Noget mange kvinder er specielt interesserede i at vide, er om der findes metoder til netop at bekæmpe den udviklende Cellulite. Der findes rent faktisk flere metoder, som kan tages i brug for at modvirke dannelsen af Cellulite. Alt efter hvad ens egne præferencer er, findes der følgende muligheder:

 • Egen behandling med olivenolie
 • Body Scrubs fremstillet
 • Body Wraps fremstillet
 • Forskellige apparater
 • Kosttilskud
 • Cremer

Alt efter hvilken metode man foretrækker, kan Cellulite altså blive bekæmpet med en række af forskellige metoder og produkter.

At lave sin egen behandling af problemet er selvfølgelig altid en mulighed, men ikke en der anbefales af os. Der findes i dag mange produkter, som er specielt udviklet med ingredienser til at forebygge og bekæmpe dannelsen af appelsinhud. Dette kan ses i form af det store udvalg produkter imod Cellulite. For eksempel vil ingredienserne i Body scrubs og -Wraps kunne have en gavnende effekt, ved at fjerne toksiner og skadelige stoffer fra huden. Disse muligheder er især gode i stadie 1, hvor Cellulite kun er i begyndelsen af sen udviklingsfase. De kan dog stadig anvendes hvis man er mere alvorlig ramt og have en positiv effekt. Hvis man er i et af de senere stadier, og leder efter den nyeste teknologi på markedet, findes der apparater som kan vise sig at være utroligt effektive. Apperater med den nyeste teknologi, kan vise sig påvirke huden så den opstrammes, ved at bruge den nyeste udvikling inden for Bi-Polar RF energi, LED lys energi og IR varme energi.

Del med