• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Forstå appelsinhud faser og hvad cellulite er

Da ordet cellulite først blev opfundet i Europa, over 150 år siden, har undersøgelser fokuseret på strukturen af appelsinhud. Som et resultat af nyere undersøgelser, er det sikkert at konkludere, at cellulite er faktisk mere end blot almindelige fedt, og for at behandle det, må man virkelig forstå flere aspekter. For bedre at forstå denne tilstand har vi brug for at se på strukturen af fedt samt årsagerne til appelsinhud.

Hvad er appelsinhud?

I årevis har mange i det medicinske samfund hævdet, at appelsinhud også kaldet cellulite blot er fedt og kan kun behandles med diæt, motion, kosttilskud, creme eller apparater. Alligevel har ikke-overvægtige, fysisk aktive kvinder også været kendt for at få appelsinhud og forsøgt sig med hudbehandling til at løse cellulite. Den kedelige sandhed er, at 80-90% af kvinder får appelsinhud engang efter de når puberteten, og ikke alle disse kvinder betragtes overvægtige. Så hvad er denne ting, vi kalder cellulite, der dannes af fedtceller i vores kroppe?

Tror det eller ej, mennesket er et fedt dyr. Vores huds overflade er dækket af en belægning af olie og med få undtagelser et fedtlag over hele kroppen. De primære funktioner i dette fedtlag er at termoregulere, beskytte mod mekaniske traumer og UV-bestråling og vigtigst af alt er dette fedtlag en kilde til energi.

Fedtceller og kropsfedt danner tilsammen fedtvæv. Fedt er en form for løst bindevæv, der findes under huden omkring muskler, organer og led i vores krop. Med henblik på energi, ophobes lipider i fedtceller som fedtsyrer, der er kombineret med glycerol og lagret som større triglycerid molekyler; når der er behov energireserver, er triglycerid molekyler opdelt i glycerol og fedtsyrer, der omsættes som en energikilde i fedtstofskifte processen. Derfor er fedt som en energi reserve for vores krop. Kombinationen af fritstående fedtceller kamre og opdelte klynger af fedtceller er de elementer, der skaber ændring i udseende i hudens overflade, som vi kender som appelsinhud.

Interessant er at da de sammenlignede strukturen af underhuden hos kvindelige vs. mandlige patienter, fandt de ud, at mændene havde mindre fedtcelle kamre. Det antages, at denne forskel i strukturen af fedtcelle kamre kan forudbestemme at kvinder er mere udsat for appelsinhud end mænd. Hvis du er blandt de udsatte, så bør du tage et kig på vores produkter til effektiv behandling af appelsinhud.

De forskellige appelsinhud faser

Nu da vi forstår nogle af de strukturelle forskelle forbundet med appelsinhud, så lad os se på de fire progressive faser, der opstår under dannelsen af appelsinhud. Det er vigtigt at forstå, at huden består af tre lag: Overhud (epidermis), læderhud (dermis) og underhud (subcutis).

Fase 1

I fase et opstår der adskillige processer, der er usynlige for det blotte øje. Disse ændringer indebærer en forringelse af hudens dermis også kaldt læderhuden, hvorved integriteten af blodkar og kapillærer, der skaber et komplekst transportnet af hele huden langsomt begynder at bryde ned. Samtidig begynder læderhuden at miste noget af sin kapillærnet. Fedtceller begynder at samles med lipider, der ofte hæver sig 2-3 gange deres oprindelige størrelse. Fedtceller begynder at dannes i kamre. Væske begynder at ophobes i vævet, hvilket sandsynligvis skyldes et sammenbrud i det kapillærer system. Er du i fase 1 er Body Blendz Coffee Scrub til appelsinhud god til at fjerne eventuel synlig appelsinhud eller for at forebygge yderlige dannelse af cellulite.

Fase 2

I fase to, dermis forringelse fortsætter og blodcirkulationen fortsætter med at falde. Fedtceller samles yderligere i kamre og sammenklumpning er udbredes, som skubber de meget nødvendige blodkar længere væk. Det er ikke ualmindeligt at små huller i dermis bliver synlige, som kan være resultatet af den normale inflammatoriske proces, som aktiverer specifikke enzymer, hvilket skaber en tilgængelig vej for immunceller til at migrere i stedet for inflammation. Væsker fortsætter med at ophobes i hud vævet. På dette stadie er appelsinhuden nu tydelig. Har du nået denne fase eller måske fase 3 eller 4 bør du overveje at købe Silk'n Silhouette mod appelsinhud og slap hud.

Fase 3 og 4

I trin tre og fire, fortsætter blodcirkulationen med at forværres og stofskiftet bremses i fedtcellerne i læderhuden. Både proteinsyntese og reparationsprocessen er reduceret drastisk, hvilket kan bidrage til en udtynding af det dermale lag. Protein indskud begynder at danne fedtcelleklynger. Det resultere i at huden danner huller, når du klemmer den og appelsinhuden er nu tydelig. Ved fase fire er hårde knuder nu tydelige. Disse består af fedtcelleklumper. Dette er den sidste fase i appelsinhuden.