Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Grøn Kaffe Kur

Grønne superfoods som Grøn kaffe kan hjælpe dig med at fremme dit vægttab. Superfoods som disse hjælper dig og din krop på rette vej uden at den sure og kedelige kostplan og motions plan…

Kan grøn kaffe hjælpe mig med at gå ned I vægt?

Vægttab med grønne kaffebønner

Vidste du, at den grønne kaffe bønne faktisk er en frugt? Inde i frugten er der små frø lignende bønner der bliver brugt til at lave kaffe. Bønnerne bliver malet og ristet om til kaffe.

Grønne kaffe bønner som disse kosttilskud med Grøn Kaffe hos WeightWorld.dk bliver ikke ristet og derfor er bønnerne fyldt med så mange flere vitaminer, proteiner og næringsstoffer for kroppen. Det vigtigste næringsstof i den uristede grønne kaffe bønne er Chlorogen Syre. Det er dette stof der hjælper kroppen med at fremme vægttab. Chlorogen Syre kan hjælpe med at blokere fedtet i din kost og stabilisere dit blodsukker, så du ikke er sliksulten i løbet af dagen. Oven i dette kan grøn kaffe ekstrakt hjælpe med at øge dit stofskifte og øge din fedtforbrænding.

Hvordan virker det?

Giv dit stofskifte og fedtforbrænding et boost med grønne kaffebønner

Grøn kaffe ekstrakt kan hjælpe med at fremme dit vægttab. Den rene ekstrakt hjælper blandt andet med at:

  • Blokere fedt - Det fedt kroppen ikke kan omdanne til energi, altså de usunde fedtstoffer, bliver blokeret af den grønne kaffe ekstrakt og du undgår derfor at optage usundt fedt.
  • Eliminere kulhydrater - da kulhydrater i for store mængder ikke er godt for kroppen, så hjælper det rene grønne kaffe ekstrakt dig med at undgå disse.
  • Regulere dit blodsukker - Hvis dit blodsukker ikke holdes stabilt i løbet af dagen vil du opleve, at du føler dig træt og at du har lyst til at spise usunde ting hele tiden. Når så dit blodsukker forbliver stabil med grøn kaffe undgår du nedsænket energi og usunde mellemmåltider

Hoved ideen ved grøn kaffe ekstrakt er, at du kan tage ekstraktet i pilleform utrolig let. Du kan tage slankepiller før et måltid for at kontrollere og regulere din krops funktioner så du undgår at tage på i vægt. Det vil sige, at du gerne skulle kunne fortsætte med den diet og kostplan du er i færd med. Dette er så smart, fordi de netop ikke krævet den store omlægning i dit liv for at du kan tabe dig. Du behøves ikke altid at spise grøntsager og kedelige retter eller dyrke hård motion hele tiden. Selvfølgelig kan du ikke spise usundt hver dag uden at motionere – men grøn kaffe hjælper din krop på rette vej!

Fordelene ved grøn kaffe

I forbindelse med fordele ved Chlorogen Syren kan grøn kaffe også hjælpe dig med at øge dit energi niveau. Du vil forbrænde mere fedt, få et øget stofskifte og alt i alt kan grøn kaffe fremme dit vægttab. Du kan få en sundere og en markant bedre følelse med dig selv og din krop. Og ikke blot det, at grøn kaffe vil fremme dit vægttab – du vil også i den forbindelse få en bedre selvværd og mere selvtillid!

Hvorfor ikke bare drikke kaffe?

Når kaffe frø eller "bønner" er ristet øges deres antioxidant niveauer, men det naturligt stof Chlorogen Syre falder samtidig med dette. Dette kemikalie menes at blokere fedtophobning, øge vægttab og hjælpe med at regulere blodsukker, som tidligere nævnt. Hertil kommer det sig, at grøn kaffe ekstrakt ikke smager eller lugte ligesom kaffe, en formodet fordel for dem, der ikke nyder kaffe i sig selv.

Andre grønne ekstrakter

Slankekur med grøn kaffe

Grønt er godt. Grønt er sundt! Ligesom grøn kaffe ekstrakt er udvundet fra uristede kaffe bønner kan du også få grøn te ekstrakt. Grøn te ekstrakt har adskillige gode egenskaberi forhold til at optimere din krops sundhed og udseende og så er det 100 % naturligt. Den grønne te har bl.a. et højt indhold af antioxidanter, som kan hjælpe med at øge din fedtforbrænding. Giv din krop et boost af antioxidanter og alle de øvrige gode egenskaber fra grøn te. Det kan hjælpe dig med at sætte gang i fedtforbrændingen og give dig mere energi, både til hverdag og i forbindelse med din træning.

Chlorogensyre i supplementer

Green coffee er indtages generelt som et supplement, da kaffe eller en anden form for drik lavet af grønne kaffebønner ville have en bitter ubehagelig smag. Nyere forskning har antydet chlorogensyre kan forbedre retinal sundhed. En anden forskning tyder på, at chlorogensyre hæmmer frigivelsen af glukose i blodet. Japanske forskere gjorde en undersøgelse i 2005 ved hjælp af en placebo for nogle deltagere og green coffee ekstrakt på nogle andre i en test for at undersøge potentielle virkninger af stoffet på mennesker med højt blodtryk. Resultatet var lavere blodtryk og ingen negative bivirkninger. Meget af forskningen i de forskellige potentielle fordele fra kaffe tyder på, at det er chlorogensyren, som giver de positive effekter.

Der har været mange historier i medierne i løbet af de sidste par år, som antyder, at der er mange potentielle sundhedsmæssige fordele fra almindelig kaffe. Forskningen bag disse adskillige artikler i medierne har fokuseret på chlorogensyren, som en potentielt kraftig antioxidant i green coffee.

Det bedste chlorogensyre ernæringstilskud du kan finde udpeget af adskillige forums og debatsider som det bedste køb, hvor du får noget for pengene kan findes på vores side Green Coffee Pure 7000mg. Det perfekte kosttilskud med 100% naturlige grønne kaffebønnere samt 20% chlorogensyre, til den mest effektive dosis i bedste kvalitet og styrke.

Andre interessante artikler