FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Grøn kaffe

Grøn kaffe er et populært alternativ til almindelig kaffe, da det udover at bidrage til energiniveauet som almindelig kaffe også indeholder en række af gavnlige næringsstoffer. Det er således klacificeret som et superfood, og er ofte anvendt i kosttilskud til at bidrage til vægttab, da det positivt kan bidrage til stofskiftet. Skift din almindelige kaffe ud med grøn kaffe og oplev på egen krop, hvordan erstatningen af normal kaffe kan bidrage til dit vægttab, dit energiniveau og endda også til opretholdelsen af din motivation til at nå i mål. WeigthWorld giver dig mulighed for let og hurtigt at få fingrene i grøn kaffe kosttilskud, så du selv kan opleve disse effekter!
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Hvad er green coffee ekstrakt?

Vi ved alle hvad kaffe er, men hvad er forskellen på grøn kaffe og almindelig kaffe? Helt basalt, så er alle kaffebønner grønne når de plukkes. Farveskiftet sker når de ristes, da de får en brændt overflade pga. den høje varme (200-250 grader). Ristede kaffebønner bruges til at brygge kaffe som vi kender den, men grønne kaffebønner har vist sig at være fulde af næringsstoffer og er derfor blevet et populært kosttilskud også kendt som green coffee ekstrakt. Det er især populært indenfor helse og vægttabsverdenen, da det menes at have en positiv effekt på kroppens forbrænding. Herunder kan du læse mere om fordele ved green coffee ekstrakt, hvordan man kan tage det og hvad man skal være opmærksom på når man køber det.

Hvad kan green coffee ekstrakt gøre for mig?

Grøn kaffe indeholder et vigtigt antioxidant kaldet chlorogensyre. Når kaffebønnerne ristes ved høj varme, sker der adskillige kemiske reaktioner og deriblandt forsvinder op til 45 % af chlorogensyren. Denne syre er kendt for at kunne forbrænde det sukker du indtager, før det bliver omdannet til fedt i leveren. På den måde får du kickstartet din forbrænding, så færre af de kalorier du indtager sætter sig på sidebenene. Vil du have gavn af chlorogensyren, gælder det derfor ikke om at drikke en masse kaffe, men istedet indtage et ekstrakt af de uristede kaffebønner.

Udover at kunne forbrænde sukker, er Green coffee ekstrakt også kendt for at kunne omdanne fedt til energi for dine muskler, hvilket er ideelt for dig der træner. Ved at øge dit energiniveau kan du samtidig øge din motivation til at træne og dermed få mere ud af din træning. Green coffee ekstrakt er derfor et all-round super kosttilskud til dig der ønsker at tabe dig og blive sundere – og så er det helt naturligt.

Nu er det ikke sådan at kiloene begynder at rasle af dagen efter du er begyndt at tage green coffee ekstrakt. Som med ethvert andet naturligt kosttilskud, vil det tage et stykke tid før man begynder at kunne se en forskel. Vores krop vil langsomt begynde at vænne sig til det nye tilskud og dermed langsomt begynde at reagere ved at øge forbrændingen. De fleste der starter med at tage grøn kaffe, oplever dog ofte et øget energiniveau rimelig hurtigt pga. koffeinen. Dette er værd at udnytte i forbindelse med din træning, så du kan presse dig selv lidt ekstra og dermed forbrænde endnu flere kalorier, som kan være med til at opstramme din krop. Husk at vi alle er forskellige, så begynder du på green coffee ekstrakt sammen med en kollega eller ven/veninde, så kan jeres resultater godt være forskellige og I vil ikke nødvendigvis opleve det samme vægttab indenfor samme tidsrum. Hav tålmodighed og fokuser på din træning og kost, så vil resten komme helt af sig selv og det vil være det hele værd, når du begynder at kunne se de første kilo forsvinde.

Hvordan kan man tage green coffee ekstrakt?

Der er forskellige måder du kan få den gavnlige chlorogensyre ind i din krop. Nogle vælger at brygge kaffe på de grønne kaffebønner og dermed drikke det, imens andre foretrækker at tage et kosttilskud i kapselform indeholdende ekstraktet fra bønnerne. Det er svært at sige hvilken metode der er mest effektiv, da folk sværger til forskellige metoder. Her hos WeightWorld skal det dog ikke være nogen hemmelighed, at vi mener at green coffee ekstrakt i kapselform er den mest effektive, da man dermed får en direkte koncentreret dosis af de gavnlige antioxidanter. Desuden skulle kaffe brygget på grønne kaffebønner ikke være den mest fantastiske smagsoplevelse.

Har det nogle bivirkninger?

Green coffee ekstrakt er i sig selv helt naturligt. Det er de færreste naturlige ingredienser, som har negative bivirkninger på vores krop. Vi vil dog understrege at det er vigtigt at undersøge indholdet af f.eks. et kosttilskud med green coffee ekstrakt, før du køber det, for at være sikker på at der ikke er tilsat eventuelle kunstige tilsætningsstoffer. Hold dig til forhandlere og hjemmesider du stoler på.

Da Green Coffee ekstrakt har et højt naturligt indhold af koffein, bør man konsultere sin læge før man begynder at tage det, hvis man er gravid eller ammer, lider af forhøjet blodtryk, har en hjertesygdom eller lider af diabetes. Døjer du med en spiseforstyrrelse eller er du under 18 år, må du ikke tage denne type tilskud.

Køb trygt dit green coffee ekstrakt hos os

Her hos WeightWorld, kan du købe vores helt egen Green Coffee Pure, som vi er meget stolte af, da den indeholder hele 237,5 mg. grøn kaffe per kapsel. Dette svarer til 5000 mg hele bønner og giver dig 20 % af den gode chlorogensyre, som er kendt for at forbrænde og blokere for sukkeret før det bliver omdannet til fedt. Dette green coffee ekstrakt produkt er desuden helt naturligt uden nogle kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Vi har haft et tæt samarbejde med producenten i mange år og produktet fremstilles specielt til os, så vi ved præcis hvad det indeholder. Det anbefales at man tager 1 kapsel 3 gange om dagen i forbindelse med et måltid og gerne sammen med et stort glas vand. Green coffee ekstrakt bør ikke træde i stedet for en sund og varieret kost, så det er vigtig at du samtidig sørger for at spise sundt – få masser af frugt og grøntsager, fuldkorn og fisk og drik rigeligt vand hver dag.

Grøn kaffe er kommet for at blive og det er vidst på tide at vi alle indser at grøn er det nye sort. Skulle du have nogle spørgsmål til vores produkter eller vores service, er du altid meget velkommen til at kontakte vores søde kundeserviceteam på enten livechat, e-mail eller telefon. Tag skridtet i dag og begynd at tage green coffee ekstrakt, for at opnå en sundere og slankere udgave af dig selv.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.