Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

6 solide grunde til at prøve goderne ved Guarana

Denne tropiske frugt stammer fra Sydamerika og har bemærkelsesværdige fordele for fitness og skønhed som fx årvågenhed, vitalitet og vægttab. Den har energigivende kræfter, og guarana er blevet en super populær ingrediens i mad, sportsdrikke og skønhedsprodukter på verdensplan. Læs videre for at lære mere om Guaranas sundheds fordele og bivirkninger!

 1. guarana slankepiller, der virker

  Hjælper med at sænke appetiten

  Da Guarana er naturligt rigt på bioaktive stoffer som tanniner, koffein, katekiner, Theobromin, Epicatechin, Theophyllin og proanthocyanidiner, og det har adskillige sundhedsfordele.

  Et studie, der kombinerede guarana ekstrakt med damiana og yerba mate, viste, at det hjalp kvinder med at fjerne deres cravings. Reduktionen i appetiten førte ultimativt til vægttab. (1)

 2. fordele ved guarana

  Naturlig energi-booster

  Guarana ekstrakt har mange stimulanser, der sætter gang i produktionen af energi, der forbedrer årvågenhed og mental præstationsevne. (2) Derfor bliver guarana ekstrakt i høj grad brugt i kosttilskud, sportsdrikke og energidrikke.

 3. hvordan virker guarana

  Hudrens

  Guarana frø anses for at have kraftfulde antimikrobielle egenskaber og antioxidanter, da de indeholder koffein, pigmenter, saponiner og cholin. Det er grunden til, at guarana ekstrakt gavner huden, når det bliver brugt i rensemidler, tonere, lotions og cremer.

 4. guarana - hvad er det?

  Forbedrer mentalt velvære

  Udover alle de fordele, vi allerede har nævnt, anses det også for at have en beroligende effekt på sindet. Regelmæssigt supplering med guarana ekstrakt kan hjælpe med at reducere stress og angst, og kan også forbedre humøret ved at give en god følelse og fremme afslapning på daglig basis.

 5. guarana er en fantastisk superfood

  Forbedrer metabolismen

  Guarana ekstrakt fordele rækker meget længere end bare energi grundet dets høje indhold af koffein. Udover at kunne hjælpe mod cravings, menes det også at være i stand til at booste metabolismen. Så ikke alene indtager du færre kalorier, men du forbrænder også mere fedt med tiden. (3)

 6. guarana koffeinpiller til vægttab

  Booster vægttab

  Guarana fordele er mange, når det handler om vitalitet og årvågenhed. Regelmæssig supplering med Guarana ekstrakt opfordrer dit nervesystem til at aktivere lymfesystemet. Det sætter gang i den naturlige fedtforbrænding proces, hvor det lagrede fedt bliver frigjort ind i blodstrømmen og konverteret til energi, der bliver brugt til at gennemføre daglige aktiviteter.

Guarana anvendelse og fordele

Guarana tilskud kommer i forskellige former lige fra te og pulver til piller og drikke. Guarana bliver også brugt sammen med termogeniske ingredienser til at booste energiniveauet sikkert og naturligt. Da der ikke findes nogle officielle guidelines omkring dosis, er det bedst at indtage 50-70 milligram for maksimale fordele og minimale risikoen for bivirkninger.

Bivirkninger ved Guarana Ekstrakt

Der er ingen kendte eller rapporterede bivirkninger ved guarana ekstrakt, når det bliver brugt i tilskud eller pulvere. Det anbefales dog ikke, at du indtager mere end 200 milligram om dagen. Overskrid ikke denne dosis, hvis du vil undgå bivirkninger. Dette produkt er ikke egnet til gravide kvinder eller ammende mødre. Hvis du oplever nogle bivirkninger som fx hovedpine eller hjertebanken, skal du stoppe brug og kontakte en læge.

 1. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0195666312004709?via=ihub
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4399916/
 3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5490614/
 4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11319627

Anbefalede Produkter

Del med