Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Karriere

Da vi fortsætter med at ekspandere til nye markeder, leder vi efter kløgtige, entusiastiske folk der vil tilslutte sig WeightWorld teamet. Siden etableringen i 2005, har vi arbejdet ha?rdt pa? at skabe et miljø, hvor folk føler sig trygge ved at være sig selv. Ugentlige begivenheder inspirerer teamet og vi sørger for den nødvendige træning efter behov. Vores fodbold- og poolbord skaber venlig konkurrence og vi opfordrer til den slags atmosfære pa? kontoret. Det er ikke fordi vi forventer det, men en sen aften én gang i mellem kan være nødvendig, men vi mener ogsa? vi er hurtige til at gen- og anerkende præstationer fra ba?de individer og teams.

Vores hovedkontor Comfort Click har fire kontorer, det første ligger i East Croydon, som er 15 minutter fra centrum af London i UK. Vores asiatiske kontor ligger i den pulserende indiske by Vadodara og vores andre kontorer ligger i Tauranga, New Zealand og Guldkysten, Australien. Besøg vores "Besøg Os"-side for at finde kørselsvejledninger og adresser.

Hvis du elsker online markedsføring og er interesseret i sundheds- og wellnessindustrien, vil vi meget gerne høre fra dig.

Du kan, ved at trykke på følgende link, se alle ledige stillinger.