• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Karriere

Da vi fortsætter med at ekspandere til nye markeder, leder vi efter kløgtige, entusiastiske folk der vil tilslutte sig WeightWorld teamet. Siden etableringen i 2005, har vi arbejdet hårdt på at skabe et miljø, hvor folk føler sig trygge ved at være sig selv. Ugentlige begivenheder inspirerer teamet og vi sørger for den nødvendige træning efter behov. Vores foosball og poolbord skaber venlig konkurrence og vi opfordrer til den slags atmosfære på kontoret. Vi forventer dog, at en sjælden sen aften kan være nødvendig, men vi mener også vi er hurtige til at genkende præstationer fra både individer og teams.

Vores hovedfirma Comfort Click har fire kontorer, det første ligger i East Croydon, som er 15 minutter fra centrum af London i UK. Vores asiatiske kontor ligger i den pulserende Indiske by Vadodara og vores Australske kontorer ligger i Tauranga, New Zealand og Guldkysten, Australien. Besøg vores Kontakt Os side for at finde kørselsvejledninger og adresser.

Hvis du elsker online markedsføring og er interesseret i sundhed- og wellnessindustrien, vil vi meget gerne høre fra dig.

Du kan se alle ledige stillinger her.