Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Gør karriere hos WeightWorld

Hvem er Comfort Click?

Comfort Click, som ejer og driver WeightWorld, blev etableret på et lille kontor i London i 2005. Vi startede med at være 5 dedikerede medarbejdere, og har siden vækstet os til i dag at være 200 medarbejdere.

Derudover har vi flere dedikerede medarbejdere verden over, der arbejder fra deres lille hjemmekontor, og vi kan dermed tilbyde dig en karriere, hvor du kan arbejde hjemmefra.

Hvilke værdier sætter vi pris på?

Samarbejde

Samarbejde er en vigtig forudsætning for, at vi som virksomhed og du som medarbejder kan få succes og udvikle dig professionelt.

Sult

Vi hungrer efter succes, og vi er konstant på udkig efter talenter, som er dedikerede og sultne efter at udvikle sig og vækste sammen med os.

Ejerskab

Vi tror på personligt ansvar og ejerskab over arbejdsopgaver. Så hvis du har en idé, får du plads til at udvikle og gennemføre projektet.

Nysgerrighed

Vi vil gerne udvikle og forbedre os konstant, og din nysgerrighed og vilje til at lære er en vigtig del af dette. Så du bør ikke være bange for at stille spørgsmål og sige til, hvis du mener, at vi kan gøre noget bedre.

Positiv attitude

Det skal være sjovt at arbejde hos os, og derfor forventer vi også, at du har en positiv attitude og en vilje til at indgå i et team, som altid sigter efter at blive bedre.

Initiativ

Vores medarbejdere opfordres til at identificere problemer og gøre alt for at løse dem. "Det har vi altid gjort" er ikke noget, som vi tænker på hos os, da vi er en virksomhed i konstant udvikling.

Mulighed for personlig og professionel udvikling

Hos WeightWorld er vores medarbejderes trivsel og personlige udvikling i fokus, da vi er meget bevidste om, at hvis du ikke ikke trives med dit arbejde eller arbejdsopgaver, så kan vi som virksomhed ikke få succes.

Derfor giver vi dig også stort ansvar og gør alt for, at du sammen med resten af vores team får de bedste forudsætninger for at kunne udvikle dig professionelt.

Det betyder også, at vi sørger for en grundig træning, når du starter hos os, og du kan også forvente løbende træning og feedback på dine arbejdsopgaver, så du kan udvikle dig personligt og professionelt.

Flere af vores medarbejdere har været med os i 10-15 år, og de fleste af vores ledere startede enten i vores kundeservice eller som nyuddannede specialister i deres felt.

Hvordan er vores virksomhedskultur?

Ledige stillinger

Start din karriere hos WeightWorld og bliv en del af en virksomhed i konstant vækst, som samtidig har fokus på din personlige og professionelle udvikling.

Se vores forskellige ledige stillinger ved at klikke her.

Uopfordret ansøgning

Hvis du ikke kan finde et ledigt job, der matcher dine ønsker, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til [email protected] med overskriften “Uopfordret ansøgning til weightworld.dk”.

Vi kigger løbende vores uopfordrede ansøgninger igennem og kontakter dig, hvis du finder en stilling, der matcher din profil.

Mød os på LinkedIn