• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Glucomannan with Chromium and B6

3000mg 60 Kapsler | Konjak slankepiller

maxmedix

229 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

Glucomannan er et af nutidens mest populære slankepiller i øjeblikket. Danske WeightWorld tilbyder dig en unik formel for Glucomannan, som er helt vores egen og sammensat til dig der gerne vil opnå et øget vægttab. Formlen indeholder Konjak som er anderkendt for sit rige fiberindhold, som er opløseligt og vil derfor være let optageligt for din krop. Konjak-slankemiddel er samtidig utrolig kaloriefattig og bekæmper optagelsen af fedt og sukker.

 • Øger vægttab - videnskabelig bevist af EU! Link længere nede på siden
 • Bidrager til et øget vægttab
 • Effektive Konjak-slankepiller
 • Opretholder et optimalt blodsukker niveau
 • Øger dit stofskifte
 • Er appetitnedsættende
 • Indeholder Glucomannan Konjak fibre
 • Øger fedtforbrændingen
 • Hjælper med at opretholde et normalt kolesteroltal
 • Velegnet til vegetarer
 • Unik og autentisk formel for Konjak-slankepiller

Vores unikke formel indeholder det højeste Konjak-ekstrakt på markedet med 3000mg ren Glucomannan (ren Konjak). Glucomannan er en Konjak-slankepille, hvilket er et naturligt slankemiddel som indeholder Chrom og vitamin B6. Prøv det i dag og mærk forskellen selv og få et øget vægttab!

Læs mere
Brand: MaxMedix
Type: Kapsel
Indhold: 60
Behandlingsvarighed: 10 dage
Styrke: 3000 mg
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Glucomannan?

Når Glucomannan placeres i vand, kan det svulme op til 17 gange dets oprindelige volumen. Så ved at sluge dette kapsel vil dets størrelse øges i maven. Kapslet med Glucomannan er rigt på fibre og det er disse fibre der udvider sig nede i maven. Det er derfor, at Glucomannan er så perfekt tilegnet til dig som gerne vil tabe dig. Ved at fylde maven med fibre fra Glucomannan vil du få en mere mæt fornemmelse i maven. Dette er gavnligt når man ønsker et øget vægttab. Med Glucomannan og dets fibre undgår du mellemmåltider, usunde snacks og generelt at spise for meget. Mange mennesker føler, at det er svært at være på slankekur, fordi en så stor omvæltning i din daglige kost gør dig sulten hele tiden. Glucomannan giver dig en følelse af mæthed, hvilket er er klinisk bevist og vil støtte dig til et betydeligt større vægttab.

EFSA (European Food Safety Authority) har på vegne af Europa-Kommsionen konkluderet, at Glucomannan Konjak kan bidrage til et øget vægttab samt et sundt kolesteroltal og blodsukkerniveau. På basis heraf er der fremkommet en rapport på 27 sider, som kan læses ved at trykke her. Den er blevet publiceret på denne side https://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/1798, hvor der kan findes flere informationer bag publikationen.

Hvad indeholder Glucomannan?

MaxMedix™ Glucomannan er helt specielt udarbejdet for WeightWorld og er til dig der gerne vil tabe dig. Kapslerne er naturlige og indeholder Glucomannan (Konjak), Chrom og vitamin B6.

Glucomannan er bedre kendt som Konjak. Konjak slankepiller er et plantefibre, som binder sig til maden i maven og hjælper med at flytte det gennem systemet. Fiberne i Konjak slankepiller hjælper også til at forhindre sult ved at fylde mave og at giver en følelse af mæthed. Fibre i kosten hjælper også til at regulere blodsukker og giver en langsommere frigivelse af energi til det system, som hjælper med at kontrollere appetitten og derved give et øget vægttab.

Chrom blevet tilføjet til Glucomannan, som bidrager til opretholdelsen af normal glukose niveau (blodsukker). Chrom hjælper dig og din krop med at få et øget stofskifte og nedbryde kulhydrater og fedt. Chrom hjælper dig også med at opbygge muskelvæv og forbrænde fedt.

Vitamin B6 er blevet tilføjet for at bidrage til et normalt energistofskifte. Et optimalt energi niveau er vigtigt for alle funktioner og aktiviteter i kroppen, herunder fysisk aktivitet og motion. Ved at tilføre mere energi til kroppen vil din krop automatisk arbejde hurtigere og mere effektivt og du vil fremme dit vægttab.

Hvordan skal jeg tage dem?

For at få produktet til at virke optimalt anbefales det at tage 6 Glucomannan Konjak kapsler om dagen. Du kan eksempelvis tage 2 kapsler af Glucomannan Konjak ved hvert måltid. Det er bedst, hvis du tager slankepillerne cirka 15-30 minutter før måltidet, således giver du kapslen tid til at arbejde og dermed undgår at overspise, da du vil føle dig mæt hurtigere og i længere tid.