Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Glucomannan med B3-vitamin

180 Kapsler | Tilskud med kostfibre

Oversigt

  • Fibertilskud til appetit og cravings
  • Højt indhold af 3000 mg glucomannan per dosis
  • Beriget med D3-vitamin og krom
  • Intenst 30-dages udrensning
  • 100% tilfredshedsgaranti

Glucomannan Complex fra WeightWorld er et naturligt kosttilskud lavet af naturlige ingredienser som det vandopløselige kostfiber glucomannan (konjak), D3-vitamin og krom til mæthedsfornemmelse og cravings.

Giv dit vægttab et skub i den rigtige retning med et fibertilskud som Glucomannan Complex, der sammen med en velbalanceret kost og regelmæssig motion kan hjælpe dig på vej mod at opfylde dine mål om et varigt vægttab.

  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegetarisk
  • GMO Free

Glucomannan (konjakrod) til vægttab

Glucomannan er en plante hjemmehørende i flere sydasiatiske lande, og er på grund af sine utrolige rødder og vandopløselige fibre efterhånden blevet en fast ingrediens i flere naturlige kosttilskud. Konjakrod er et vandopløseligt fiber, der siges at udvide sig i fordøjelsessystemet og derved skaber en mæthedsfornemmelse.

Forskning indikerer også, at glucomannan potentielt bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau ved den korrekte dosis. Andre studier viser også lovende resultater og indikerer, at det potentielt kan have en positiv effekt på blodsukkeret og stofskiftet, hvis man indtager glucomannan, mens man spiser en velbalanceret kost og dyrker regelmæssig motion. Netop derfor er Glucomannan som ingrediens blevet så populært i kosttilskud til personer, der gerne vil genvinde kontrollen over deres vægt.

Glocomannan Complex - et komplet fiberrigt kosttilskud til vægttab

Men Glucomannan Complex-tilskud indeholder ikke kun konjakrod, det indeholder også krom og C3-Vitamin for at give dig et komplet kosttilskud til at give din krop de rette næringsstoffer. Krom er kendt for at bidrage til et normalt stofskifte og til vedligeholdelse af et normalt blodsukker. B3-vitamin er kendt for at bidrage til en normal protein- og glycogen-forbrænding samt et normalt stofskifte. Alt i alt indeholder Glucomannan Complex mineraler og vitaminer til at give dig et skub i den rigtige retning mod et vægttab.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 6 kapsler dagligt (2 kapsler 30 minutter før hver hovedmåltid) sammen med et stort glas vand. Tag kapslerne dagligt i en 30-dages periode for at få de bedste resultater.

Anbefalinger

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du har problemer med maven, fordøjelsen med at synke, er gravid eller ammer bør du rådføre med egen læge før brug.

Ingrediensliste

Glucomannan (95% kostfibre), Cholinbitartrat, Vitamin B3 (som Nikotinamid), Krom (som Krompicolinat, D3-vitamin (som Cholecalciferol), Antiklumpningsmiddel: Dicalciumphosphat,

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.53% baseret på 16 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Complete appetite controller, I've gained a lot of energy since using this capsule.

Z Zhi
Bekræftet køb

Dankzij de glucomannan heb ik veel minder last van vreetbuien dan voorheen.

Q Quintus
Bekræftet køb

Snel geleverd

S Silvia
Bekræftet køb

Ben zeer blij met de service van weightworld

Y Yvette
Bekræftet køb

Glucomannan is naar mijn idee een van de beste afslankmiddelen die er is.

Z Zanik
Bekræftet køb

Ik kan niet anders zeggen dan dat iedereen dit eens zou moeten proberen. Het helpt echt tegen snacken.

W Wesley
Bekræftet køb

Ik heb niets te klagen. Het werkt goed, en het is nog voordelig ook.

S Sam
Bekræftet køb

Het werkt gewoon heel goed wanneer je normaliter een slechte zelfbeheersing hebt

T Terrance
Bekræftet køb

Ben er heel tevreden mee.

B Bernard
Bekræftet køb

ik merk dat ik afval

N Naomi

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide