Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Glucomannan Kapsler

3000 mg 60 Kapsler | Booster følelsen af mæthed

Oversigt

Når vi forsøger at kontrollere vores vægt, er der ofte en uheldig stopklods - følelsen af sult og cravings! Det vandopløselige fiber, glucomannan, er kendt for at bidrage til vægtkontrol. Med potent 3000mg styrke kan Glucomannan Plus sammen med et mindre energiindtag hjælpe dig endnu bedre på vej. Vi har kombineret dette utrolige botaniske ekstrakt med B6-vitamin og chrom i disse glucomannan kapsler.

  • Perfekt til at holde vægten under kontrol.
  • Vandopløseligt fibertilskud
  • 3000 mg glucomannan dagligt
  • Indeholder B6-vitamin & chrom
  • Intens 10 dags program
  • Vegansk
  • Mænd & kvinder
  • Glutenfri
  • Laktosefri

Fantastiske Glucomannan (Konjac Rod)

Denne fantastiske sydøstasiatiske plante med sine bemærkelsesværdige blomster er på vej til at blive kendt verden over for sine utrolige rødder og det vandopløselige fiber man kan udvinde fra glucomannan. Hvis det sammenlignes med andre vandopløselige fibre, menes det at udvide sig i fordøjelsessystemet, og derved skabe en følelse af mæthed. Vedligeholdt sammen med en lavkalorie kost og en dosis på 3000 mg om dagen er det kendt for at bidrage til vægttab. Det booster ikke kun følelsen af mæthed, fordi det har også vist sig at bidrage til vedligeholdelsen af et normalt kolesterolniveau ved den korrekte dosis. Der er udarbejdet dedikeret forskning om forholdet mellem sukkerniveauet og stofskiftet og om forholdet til motion og ændringer i kosten. Dette gør det til et absolut førende tilskud, hos dem der søger efter at tage skridt hen imod styring af deres vægt.

Glucomannan

MaxMedix var ikke tilfreds med kun at levere de fantastiske fordele ved glucomannan, så de har lavet en ekstra tilføjelse af et mineral og vitamin. Chrom er kendt for at bidrage både til et normalt makronæringsstofskifte og til vedligeholdelse af et normalt blodsukkerniveau. B6-Vitamin er kendt for at bidrage til et normalt stofskifte af protein og glykogen, såvel som et normal energiafgivende stofskifte. Alt i alt kombinerer Glucomannan Plus (hvilket vi har valgt at kalde dem på grund af det ekstra mineral og vitamin) kapslerne en række fantastiske fordele, for at hjælpe dig med at booste din rejse mod en mere tilfredsstillende krop.

Alle ingredienser

Aktiv: Glucomannan (Konjac Rod), B6-vitamin (som Pyridoxin HCI), chrom (som krompicolinat).

Andre: Kapselskal: (hydroxypropylmethylcellulose) og maltodextrin.

Anvendelse

Glucomannan Plus kapslerne er perfekt designet til at komplementere dit vægtkontrolsystem, og samtidig passe ind i det daglige. Tag seks kapsler hver dag, del dem i tre separate doser. Tag to en halv time før morgenmad, frokost og aftensmad. Drik enten et stort eller to små glas vand med hver portion, i den halve time inden du spiser. Vær sikker på at du tager dem regelmæssigt i hele perioden på ti dage.

Ekstra Info

Ethvert produkt fra MaxMedix har til hensigt at fungere i harmoni med din krop og supplere din søgen efter fuldstændig fysisk velvære. Dog er det værd at overveje et par ting. Tjek venligst den komplette ingrediensliste inden du anvender dem første gang, hvis de indeholder noget du personligt er allergisk overfor. Når du tager kapslerne, er det vigtigt du drikker rigeligt vand, da det er yderst vigtigt at de kommer ned i maven. Dem med synkeproblemer bør ikke tage dem; hvis du har problemer med maven eller fordøjelsen, bør du konsultere en læge inden brug.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

86.67% baseret på 14 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

lever op til mine forventninger kan anbefales

j jonna G
Bekræftet køb

Det er okay

J Jeanette P
Bekræftet køb

Er rigtig glad for produktet

A Anne
Bekræftet køb

Super god service og levering

P Per M
Bekræftet køb

Ganske tilfreds med effekt og kundeservicen

T Thor
Bekræftet køb

Virker som det skal

C Christian
Bekræftet køb

kendte ikke til dette produkt før jeg så en reklame.... og det viser sig at jeg faktisk har fået et lavere kolesterolniveau

G Gitte Madsen
Bekræftet køb

Jeg har fået mere selvtillid, overraskende nok - jeg har lyst til at sige at produktet her er årsagen til det

J Jens L. Larsen
Bekræftet køb

Lækkert med masser af vitamin B6, men kunne godt tænke mig at læse mere om produktet

A Adrien H.
Bekræftet køb

Meget effektive, jeg vil købe mere når jeg løber tør!

C Catarina

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide