Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Sådan slipper du af med appelsinhud på armene

Appelsinhud rammer op mod 90 % af alle kvinder og 10 % af mænd, hvilket gør det til et meget almindeligt problem for os alle at håndtere. Appelsinhud er mest almindeligt på lårene og maven men bliver mere og mere udbredt på armene. Så hvordan slipper du af med appelsinhud på armene? Her er 5 simple tips til at slippe af med appelsinhud på armene, du nemt kan følge derhjemme!

 1. Brug en naturlig skrub

  Eksfoliering af dine arme med en naturlig skrub er et fantastisk første skridt mod at slippe af med appelsinhud. Skrub forsigtigt området på huden, da det kan hjælpe med at stimulere produktionen af kollagen og dermed opstramme og styrke. Det kan også fjerne døde hudceller og olier, der kan få appelsinhuden til at blive tydeligere og se mere tør ud. Når du vælger en naturlig skrub, skal du sørge for at undgå alt, der kan irritere huden og i stedet gå efter ingredienser fra naturen som fx kaffe, havsalt og havregryn for de bedste resultater.

 2. Prøv en Cellulite Creme

  Som navnet angiver, er Cellulite cremer specielt designet til at tackle årsagerne og forekomsten af appelsinhud på kroppen. De virker ved at nære områder, mens de opstrammer og bekæmper de fedtdepoter, der er skyld i appelsinhuden dybt inde. De kan også hjælpe med at fjerne toksiner for at fremme stimulation af nye celler. Ved regelmæssigt brug kan de få huden til at se strammere, stærkere og glattere ud, mens den føles mere modstandsdygtig og blød, og det kan være en af de bedste hjemmebehandlinger mod appelsinhud på armene.

 3. Hold dig hydreret

  Sørg for at drikke masser af vand, det er sundt for dig

  Tør hud kan få din appelsinhud til at se værre ud, så det er vigtigt at holde dig hydreret, når du gerne vil slippe af med appelsinhud på dine arme. Sørg for at drikke masser af vand i løbet af dagen og brug en naturlig og mild fugtighedscreme på dine arme om morgenen og aftenen. Det vil hjælpe med at nære og støtte din huds elasticitet samt fugtighed, så den kan forblive stærk og sund. Når du vælger en fugtighedscreme mod appelsinhud, er det bedst at kigge efter ingredienser som aloe vera, shea smør og kokosolie.

 4. Armøvelser

  træningsøvelser til arme

  Armøvelser er en af de bedste hjælpemidler til at slippe af med appelsinhud og styrke musklerne & huden. Det er fordi, at når du opbygger muskler og reducere fedtcellerne, kan det få appelsinhuden til at se bedre ud. Nogle af de bedste armøvelser mod appelsinhud er bicep curls og armbøjninger. Det kan også hjælpe dig med at tabe dig på hele kroppen, hvis du dyrker mere generel motion, hvilket kan mindske appelsinhuden på dine arme.

 5. Ændr din kost

  Selvom kosten alene ikke er ansvarlig for din appelsinhud på armene, kan den spille en stor rolle, hvis du gør det korrekt. En kost, der består af meget forarbejdet mad, salt, sukker og kemikalier, kan ikke alene øge din vægt, men også din risiko for at få appelsinhud. Hvis du i stedet indtager en sundere og balanceret kost, der er rig på grøntsager, frugt og protein, kan det være et fantastisk skridt mod at tackle appelsinhud. Det er specielt vigtigt, at du går efter fødevarer, der er rige på antioxidanter som fx acaibær, gojibær og blåbær, så du kan beskytte din krop indefra.

Oversigt

Hvis du gerne vil hurtigt af med appelsinhud, skal du følge disse 5 simple skridt, og dine arme vil se bedre ud på ingen tid! Du kan prøve alle 5 tips på samme tid, eller du kan tage et af gangen, hvis det passer dig og dine behov bedst.

Del med