Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

De mange anvendelsesmetoder og fordele ved en Body Wrap

En bodywrap til brug i hjemmet kan være et godt alternativ til de profesionelle bodywraps som man kan få på skønhedsklinikker. Kropsindpakninger er blevet kendt for at være en god metode til at angribe specifikke områder af din krop med henblik på at udrense og tone dem. Du kan bruge indpakningen til at tone områder såsom f.eks. mavemuskler, ben, balder, hofter og arme.

body wrap til vægttab

Hvad er en body wrap?

En body wrap er faktisk blevet brugt i flere årtier end man lige går og regner med. Det stammer fra det gamle Egypten, hvor Cleopatra brugte leret fra Nilen til at rense og holde sin hud ren.

I dag kan man gå til bodywraps behandling på klinikker, men man kan også selv udføre behandlingen hjemme, da man i dag kan købe dem til hjemmebrug. Der findes mange firmaer der producerer body wrap og der er flere forskellige udgaver. Man kan bl.a. få bodywrap specielt til mænd eller kvinder.

Denne form for wrap kan hjælpe dig med at smide cm. fra bl.a. maven, lårene eller armene. Den hjælper med at udskille affaldsstoffer fra kroppen der kan være med til at det kan være svært at smide de sidste kilo og cm. Man kan også få body wrap hvor der medfølger en creme til b.la. at bekæmpe cellilute.

Hvilke slags body wraps findes der?

Som sagt findes der rigtig mange forskellige udbydere af bodywraps. Her hos WeightWorld tilbyder vi wraps fra Eco master, som er en af de førende leverandører af wraps. De har udviklet Fango Body Wrap med Ler, som både kan bruges af kvinder og mænd. Det ler der følger med i de forskellige wraps er produceret af naturlige ingredienser, som er nøje udvalgt for at kunne modvirke appelsinhud. Ingredienserne trækker toksiner og andre affaldsstoffer ud af din krop, samt blødgøre og opstrammer huden. Effekten af disse elementer, gør at denne Body Wrap vil have en positiv effekt for mange.

Historien bag Leren i Eco Master Body Wrap.

Der er beviser på, at man har brugt omslag i forhistorisk tid. Man kan læse ud fra hieroglyfferne i Egypten, at Cleopatra brugte ler fra Nilen til at behandle og pleje sin hud. I det 20. århundrede var der en stigning i brugen af piller og drikke for at rense ud i kroppen, men de seneste år har der været en stor stigning af brugen af naturprodukter. Skønhedsklinikker i USA startede i 1960’erne med at bruge body wrap, hvilket var en succes, da folk kunne se resultater inden for et par timer. Efter et populært tv show i 1970 viste effekten ved brugen af body wrap blev det straks en del af skønhedskulturen i USA og kort tid efter fulgte Europa med på bølgen. Det var kun i skønhedssaloner du kunne få denne behandling, som oftest var meget dyr, og der var ikke mange, som havde råd til at gå til flere af disse luksuriøse behandlinger. På denne måde blev body wrap til hjemmebrug født. Eco Masters Fango Clay Body Wrap Factor er baseret på disse ideer og skabt til at kunne bruges derhjemme. Det er sikkert og nemt at bruge men samtidig effektivt!

Eco master Fango Body Wrap til kvinder

Denne wrap til kvinder kan hjælpe dig med at smide kilo og cm. Man kan bruge denne body wrap hjemme og det tager kun 1–1,5 time. Man starter med at ligge bandagerne i vand og tilsætter leret, når det har trukket i den anbefalede tid ”pakker” man det ønskede område ind, såsom lårene eller maven. Efter bare 60 min. fjernes bandagerne, det anbefales at drikke masser af vand de følgende dage efter en behandling, da man på den måde opnår det bedste resultat.

Eco master Fango Body Wrap m. cellulitecreme

Mange mennesker, specielt kvinder lider af appelsinhud, hvilket ikke er en farlig sygdom, men mange gange går det ud over folks selvtillid. I denne bodywrap medfølger en creme specielt udviklet til at hjælpe med at mindske og forebygge appelsinhud. Man kan også bruge denne body wrap hjemme i trygge og vante rammer. Behandlingen starter med at man ligger bandagerne i vand og opløser det medfølgende ler i vandet. Derefter ”pakker” man sig selv ind på det område man ønsker at behandle og blot en time efter er behandlingen færdig. Efter en time fjernes bandagerne og man smører cellulite cremen på det behandlede område. Det anbefales også ved denne body wrap behandling at man drikker meget vand, da udskillelsen af affaldsstoffer fortsætter.

Man forbinder ofte body wrap behandlinger med noget kvinder gør, men der er flere mænd der også bruge denne behandling. Derfor har Eco Masters udviklet body wraps til mænd.

Eco master Fango Body Wrap Factor til mænd

Det er ikke kun kvinder der gerne vil tabe nogle kilo og cm. I dagens Danmark er der flere og flere mænd der også går op i sundhed og velvære. Denne bodywrap er til mænd og man kan også bruge denne body wrap hjemme. Den er specielt god til maven som kan være et svært område at komme af med det overskydende fedt man har. Det er en simpel behandlings metode, hvor man starter med at pakke bandagerne ud og ligge dem i vand, herefter opløser man leret i vandet og ”pakker” f.eks. maven ind. Efter 1 time fjernes bandagerne. Det anbefales at drikke masser af vand et par dage efter en body wrap behandling, da man sætter gang i af udskille de overflødige affaldsstoffer, der kan være en forhindring for et vægttab.

Body Boutique Wrap Factor m. mavemuskelcreme

Denne wrap med mavemuskelcreme er udviklet til mænd der har problemer med at komme af med det overskydende fedt på maven og fremhæve mavemusklerne. Man kan bruge denne body wrap hjemme i stille og vante omgivelser og hver behandling tager kun 1-1,5 time. Man starter behandlingen med at ligge bandagerne i vand hvorefter man opløser en pakke ler i vandet og herefter ”pakker” man maven ind og slapper af i en time. Efter en time fjernes bandagerne og man smøre den medfølgende mavemuskelcreme på maven.

Del med