FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Kan Body Wraps hjælpe mig med at tabe mig?

Få din egen hjemme-spa med body wrap. Få en opstrammet og tonet krop med leret fra behandlingen. Udrens din krop og bliv klar til sommer med body wraps.

Body Wraps: Hvad kan jeg forvente?

Brug en body wrap til at tabe dig

Nogle af de ingredienser, der anvendes i spa-behandlinger så som - rosmarin, honning, smør, ler, chokolade, eukalyptus - lyder som de hører i et køkken eller haven i stedet for i en spa. Men disse ingredienser anvendes i forskellige typer af body wrap og er de mest populær spa-behandlinger. At få en spa behandling som en body wrap føles godt. Kurbade fremmer body wraps som en afslappende, fugtgivende behandling. Body wraps har også en detox, altså en udrensende effekt, en slankende effekt samt de kan reducere appelsinhud.

Hvad er en body wrap?

Helt tilbage fra spa behandlingernes morgen brugte man senge tøj og lagner til en body wrap. Før i tiden kendte men body wrap ”urte wraps”. Body wraps er et begreb, der kom til at betyde mere end ”urte wraps," som blev populær tilbage i 1980'erne og 90'erne. Efter denne stigning i popularitet videre udviklede man body wrap teknikken og sengelinnedet blev erstattet med plast eller termiske tæpper.

Selvom behandlingen varierer fra spa til spa, så er body wraps ofte i et mørkt rum med flimrende lys, blød musik og en massagebriks. De bedste body wraps starter ud med en body scrub og derefter et brusebad. På denne måde fjernes alt snavs fra porerne i kroppen og din krop er klar til en behandling. Derefter ligger du dig på briksen og får smurt mudder på hele kroppen og bliver derefter pakket ind i folie lignende plast. Herefter bliver man pakket ind i tæpper for at holde varmen. Sådan ligger du, i afslappede omgivelser i lidt under en time. Herefter tages endnu et brusebad og du bliver derefter smurt ind i lotion.

Hvordan bruger man Body Wraps?

Body Wraps har tidligere normalt kun været tilgængelige på forskellige skønhedsklinikker. Dog kan man nu købe produktet til hjemmebrug, hvilket gør oplevelsen både billigere, og for nogen mere komfortabel, da ens eget hjem for mange er hvor man føler sig bedst tilpas. En body Scrub som er fremstillet til hjemmebrug, er Eco Master Fango Body Wrap. Dette er en Body Wrap som indeholder en speciel type af ler, som man altså pakker tæt omkring huden med et omslag. Leren skal så hjælpe med at trække toksiner, affaldsstoffer og unødvendig vandophobning ud af huden.

For at få den bedst mulige benyttelse af en body wrap som denne, vil man skulle følge disse skridt:

 1. Til at starte med vil du skulle pakke dine Body wraps ud. Uden at rulle dem ud lægges de i en beholder, som kan holde på varmen (den må ikke være af metal – det kunne eksempelvis et fad eller en plastikbøtte).
 2. Hæld herefter varmt vand ned i din beholder så dine Body wraps kun lige nøjagtigt bliver dækket af vandet.
 3. Bland mellem 50-100 gram ler sammen med vand i en anden beholder i forholdet 30% vand til 70% ler. Rør til det bliver en glat blanding.
 4. Påfør blandingen på det område du ønsker at behandle i et 2mm tykt lag og vikle derefter din(e) wrap(s) stramt omkring området.
 5. Lad det sidde mellem 40 og 60 minutter for at opnå den bedste effekt
 6. Efter den anbefalede tid skal du blot pakke dig ud af dine wraps igen og vaske området med varmt vand.

Er der forskellige former for body wraps?

Brug en body wrap til at hjælpe dig med dit vægttab

Der findes rigtig mange forskellige former for body wraps, som bruger forskellige ingredienser, til netop at give dig den ønskede effekt. Dog er er de bedste er de body wraps, dem som påvidst kan give dig de følgende resultater:

 • En blødere hud
 • En udrensende, detox effekt. Leret i body wrap ”trækker” toksinerne ud af kroppen
 • Reducerer appelsinhud
 • En opstrammet & tonet hud
 • Tab centimeter om talje, mave, lår, numse og arme

Hvis du benytter dig af en Body Wrap, hvor du efterfølgende ikke mener du ingen af effekterne har opnået, vil det altså tyde på enten at body wrappen er af dårlig kvalitet, eller at den ikke er blevet brugt efter instrukserne. At benytte sin Body wrap på den mest optimale måde, kan i nogle tilfælde være lige så vigtig som kvaliteten af denne.

Har body wrap en udrensende effekt?

Ja, den er god nok. Body wrap har en detox og udrensende effekt på kroppen. Leeret fra body wraps tører og trækker toksinerne ud af kroppen. Samtidig med, at når du sveder i foliet omkring leret udrenser man kroppen og sine porer for urenheder. Body Wraps kan derfor vise sig ikke kun at blive brugt for f.eks vægttab, men også for at opnå en generel sundere hud, ved at udskille nogle af de mange toksiner som vi har ophobet i vores krop.

Kan jeg tabe mig med body wraps?

Ja, du kan tabe dig centimeter om kroppen med body wraps. Oplev en større forandring på kroppen med body wraps og gå ned i tøj størrelser. Har du brug for det sidste skub til at lige at gå den sidste tøj størrelse ned i jeans, så kan body wraps hjælpe dig. Leret virker opstrammende på huden og din krop vil blive tonet og formet. Dette sker også da leret absorberer noget af den ophobede væske som sidder i huden, men som reelt ikke er har nogen funktion for kroppen. Ved at absobere dette fra kroppen, vil det altså kunne have en slankende effekt for det område vore Body wrappsene er påsat.

Kan body wraps reducere appelsinhud?

Body wraps med ler opstrammer og toner huden gennem leret og derfor kan body wraps reducere appelsinhud. Den hjælper med at gøre huden mere glat og pæn at se på. Mange synes at baller og lår er det værste område og er ikke vilde med at vise sig i shorts eller nederdel. Det er samtidig også nogle af de sværeste steder at træne sin krop, til måske at se strammere ud. En Body Wrap vil derfor kunne være en løsning, som vil hjælpe din hud til at se ud som du ønsker.

Anbefalede Produkter

Del med