• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Kan Body Wraps hjælpe mig med at tabe mig?

Få din egen hjemme-spa med body wrap. Få en opstrammet og tonet krop med leret fra behandlingen. Udrens din krop og bliv klar til sommer med body wraps.

Body Wraps: Hvad kan jeg forvente?

Nogle af de ingredienser, der anvendes i spa-behandlinger så som - rosmarin, honning, smør, ler, chokolade, eukalyptus - lyder som de hører i et køkken eller haven i stedet for i en spa. Men disse ingredienser anvendes i forskellige typer af body wrap og er de mest populær spa-behandlinger. At få en spa behandling som en body wrap føles godt. Kurbade fremmer body wraps som en afslappende, fugtgivende behandling. Body wraps har også en detox, altså en udrensende effekt, en slankende effekt samt de kan reducere appelsinhud.

Hvad er en body wrap?

Helt tilbage fra spa behandlingernes morgen brugte man senge tøj og lagner til en body wrap. Før i tiden kendte men body wrap ”urte wraps”. Body wraps er et begreb, der kom til at betyde mere end ”urte wraps," som blev populær tilbage i 1980'erne og 90'erne. Efter denne stigning i popularitet videre udviklede man body wrap teknikken og sengelinnedet blev erstattet med plast eller termiske tæpper.

Selvom behandlingen varierer fra spa til spa, så er body wraps ofte i et mørkt rum med flimrende lys, blød musik og en massagebriks. De bedste body wraps starter ud med en body scrub og derefter et brusebad. På denne måde fjernes alt snavs fra porerne i kroppen og din krop er klar til en behandling. Derefter ligger du dig på briksen og får smurt mudder på hele kroppen og bliver derefter pakket ind i folie lignende plast. Herefter bliver man pakket ind i tæpper for at holde varmen. Sådan ligger du, i afslappede omgivelser i lidt under en time. Herefter tages endnu et brusebad og du bliver derefter smurt ind i lotion.

Er der forskellige former for body wraps?

Der findes rigtig mange forskellige former for body wraps, men de bedste er de body wraps hvor du får disse resultater:

 • En blødere hud
 • En udrensende, detox effekt. Leret i body wrap ”trækker” toksinerne ud af kroppen
 • Reducerer appelsinhud
 • En opstrammet & tonet hud
 • Tab centimeter om talje, mave, lår, numse og arme

Har body wrap en udrensende effekt?

Ja, den er god nok. Body wrap har en detox og udrensende effekt på kroppen. Leeret fra body wraps tører og trækker toksinerne ud af kroppen. Samtidig med, at når du sveder i foliet omkring leret udrenser man kroppen og sine porer for urenheder.

Kan jeg tabe mig med body wraps?

Ja, du kan tabe dig centimeter om kroppen med body wraps. Oplev en større forandring på kroppen med body wraps og gå ned i tøj størrelser. Har du brug for det sidste skub til at lige at gå den sidste tøj størrelse ned i jeans, så kan body wraps hjælpe dig. Leret virker opstrammende på huden og din krop vil blive tonet og formet.

Kan body wraps reducere appelsinhud?

Body wraps med ler opstrammer og toner huden gennem leret og derfor kan body wraps reducere appelsinhud. Den hjælper med at gøre huden mere glat og pæn at se på. Mange synes at baller og lår er det værste område og er ikke vilde med at vise sig i shorts eller nederdel. Dette kan nu få en enden ved at anvende body wraps.