Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Tab dig med Slimming Tea

Urte te som Slimming Tea er super sundt for dig og din krop og kan give dig mange fordele. Slimming Tea er en mange år gammel kombination af 100% naturlige ingredienser fra Kina. Prøv Slimming Tea og opnå blandt andet et øget vægttab.

Hvorfor Slimming Tea?

Tab dig med en slankete, der foruden vægttab kan hjælpe dig med at udrense kroppen.

I nutidens Danmark er vi yderst bevidste omkring vores kroppe, hvad vi spiser og hvordan vi plejer vores hud. I dette 21. århundrede, især i det Vestlige samfund, er der en voksende bevidsthed omkring naturlige og rene produkter. Især er urte produkter og urte behandlinger blevet rigtig populære. Inden for urte behandlinger er kosttilskud og supplementer til et øget vægttab vokset helt vildt. De traditionelle behandlinger af planteingredienser har en bred vifte af fordele som påvirker din krop helt naturligt.

Inden for kategorien er urte te blevet enormt populært og sikkert fordi de rent faktisk har positive effekter og giver resultater. Denne form for urte te har utrolig mange fordele for dig der gerne vil tabe dig. Te for øget vægttab kaldes for Slimming tea og indeholder kun 100% naturlige ingredienser.

Fordele ved Slimming Tea

  • Du behøver kun at drikke 2 kopper om dagen for at få gavn af alle de mange fordele med Slimming Tea.
  • Giver en fedtforbrændende og slankende effekt
  • Udrenser kroppen med sin vanddrivende effekt
  • Slimming Tea er en Detox Te og hjælper dig med at rense for toksiner i kroppen
  • Slimming Tea har en slankende effekt
  • Teen er velegnet for vegetarer
  • Slimming Tea er fyldt med antioxidanter
  • Indeholder kun 100% naturlige ingredienser

Vidunderet fra Kina

Slimming Tea er fra Kina er har været brugt over hele Kine gennem årtusinder. Historien om Kinesisk kosttilskud og Slimming Tea går tilbage til før Christi fødsel, hvor tusinder af mennesker brugte denne te for at styrke deres immunforsvar. Kinesisk kosttilskud er siden hen også blevet kendt for at have en slankende effekt. Men de 100% naturlige ingredienser i teen kan Slimming Tea give fantastiske resultater. Det har vist sig, at kinesisk Slimming Tea øger stofskiftet, hjælper med at forbrænde mere fedt og flere kalorier.

Ingredienserne Slimming Tea

En slankete er perfekt under en effektiv slankekur, hvis du gerne vil tabe dig.

Oolong

Oolong er den mest sofistikerede te af alle typer på markedet. For te entusiaster er Ooling nok det mest eftertragtede og er yderst efterspurgt. Oolong er kendt for at kunne kurere hovedpine og rense ud i kroppen.

Lotus

Lotus planten er fra Indien, men er i øjeblikket dyrket i hele Sydøstasien. Lotus har mange positive virkninger på kroppen. Lotus te kan berolige dig, samtidig med at øge forbrændingen og afhjælpe med fordøjelsen.

Honning

Honning kaldes for oldtidens antibiotika og virker antibakterielt på kroppen. Honning kan hjælpe kroppen mod forkølelser, mavepine eller infektioner. Ud over dette har Honning også en beroligende effekt på kroppen.

Stevia

Stevia er et sundt og naturligt alternativ til sukker, som søde 200-300 gange mere. Stevia er helt kalorie frit og påvirker vores blodsukker mere lidt sammenlignet med almindeligt sukker. Stevia er tilsat for en bedre og mere rund smag

Hamp Frø

Hamp er en yderst næringsrig fødevarer som har sin oprindelse helt tilbage fra år 1800. Med sit indhold på cirka 45% sunde, essentielle fedtstoffer og cirka 35% protein, herunder essentielle aminosyer, udgør hampefrø et yderst næringsrigt supplement.

Cassia Frø

Cassia er kendt for at støtte dine indre organer i kroppen. Frøet kan afhjælpe vigtige organer så som din lever og nyre. Frøet fra Cassia planten kan også afhjælpe mod forstoppelse i tarmene

Ginseng

Ginseng er kendt over hele verden som en af de mest nærende urtekosttilskud. Ginseng er 100% naturligt og er blevet brugt af det Kinesiske folk i mere end 5000 år. Ginseng plantens botaniske navn er Panax, som betyder ”alle helbrede”, hvilket vidner om, at Ginseng er rigtig sundt for dig og din krop.

Andre interessante artikler