• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Top 7 ingredienser til at bekæmpe fedt og få hjælp til vægttab

Kost og motion er grundlæggende elementer for at tabe sig. Men hvis du ønsker at storme gennem et vægttab, kan et kosttilskud være nøglen til hurtigt vægttab.

Denne guide vil hjælpe dig med at identificere de bedste ingredienser, produkter og strategier. Du får de seneste nyheder om de mest populære ingredienser til vægttab.

Mens folk hele tiden søger efter utallige kosttilskud for at hjælpe dem med at smide et par kilo, er det store spørgsmål: Hvilke kosttilskud hjælper rent faktisk?

Specifikke kosttilskud tilbyder håb til dem, der konstant kæmpe med en lavt stofskifte eller som har en appetit for søde sager eller generelt bare en stor appetit. Ved at vælge de rigtige produkter, kan du angribe det stædige fedt og få din hjælp til vægttab. Kost og motion er altafgørende faktorer i et vægttab, og alene kosten har 75% indflydelse på dit vægttab, så derfor nytter det ikke meget, hvis du alene omskifter dine motionsvaner.

Protein. Ved at spise mindre måltider (ca. 5 om dagen) er blevet videnskabeligt bevist at fremskynde dit stofskifte og få dig til at tabe mere vægt end at spise det samme antal kalorier i et eller to måltider på en dag. Ved at øge dit protein indtag bevarer og styrker man sine muskler og de restituerer hurtigere. Derudover holder det dig mæt i længere tid, hvis du spiser et protein rigt måltid.

Kvinder og mænd der tilføjede 25-55 g af valleprotein to gange om dagen tabte næsten dobbelt så mange kilo over en 6 måneders periode.

Vores spirulina tilskud er en rig kilde til protein og er lav i kulhydrater men fyldt med sundenæringsstoffer, der hjælper med bevarer og opbygge muskelvæv. Disse er meget populære kost og træningstilskud der giver hjælp til vægttab og muskelopbygning. Her kan du kan læse mere om vores superfood kosttilskud med protein.

Grøn te ekstrakt giver dit stofskifte et stort boost, så du får nemmere ved at forbrænde fedt naturligt. Grøn te er gået fra en eksotisk drik til en af de mest populære vægttab ingredienser. Når det kombineres med koffein, har det vist sig at øge stofskiftet til et ekstremt niveau. Grøn te ekstrakt kan bremse kulhydrat optagelsen og øge fedtforbrændingen ved at forbedre funktionen af insulin.

Koffein øger fedtforbrændingen og stimulerer stofskiftet og øger frigivelsen af kropsfedt til brug som energi. Ved at brænde mere fedt, vil du spare kulhydrater og øge din udholdenhed. Det kan også øge effekten af andre fedtforbrændings forbindelser som grøn te.

CLA øger muskelmassen og reducerer kroppens fedtprocent. Konjugeret linolsyre eller CLA er en særlig fedtsyre, der bruges som kosttilskud i forbindelse med en slankekur, som er bevist i undersøgelser for at bevare muskelmassen og samtidig reducere kropsfedt. Det fremgår, at CLA påvirker to enzymer, en, der nedbryder fedt fra cellerne og en, der nedbryder fedt i blodet. Det fremgår, at CLA hjælper folk tabe mere fedt, forhindrer fedt i at blive ophobet og skåner muskler. Det er kendt mere for sin slankende effekt.

Med Active T5 og Detox Tone får du både grøn te ekstrakt, koffein og CLA med mange flere til effektiv og naturlig fedtforbrænding.

Grøn kaffe ekstrakt indeholder høje niveauer af chlorogensyre. Chlorogensyre fungerer på to måder. For det første nedsætter absorptionen af blodsukker (glukose) i tarmen og så hæmmer det et enzym i leveren, således at mindre glukose frigives ind i blodbanen.

Hindbær ketoner hjælper på kroppens fedtforbrænding. Hindbær ketonerne er den primære aroma forbindelse i hindbær, der regulerer adiponectin proteinet, der anvendes af kroppen til at regulere stofskiftet.

Glucomannan rig på fiber, som er produceret fra konjak roden. Fiberen i glucomannan absorberer store mængder vand, som skaber en behagelig følelse af mæthed, undertrykker din appetit og reducere kalorieindtag. Forskning viser, at det hjælper med at forsinke optagelsen af kulhydrater.

Nogle mennesker opnår vægttab ved at udøve regelmæssigt motion kombineret med sund og varieret kost, men de fleste har brug for hjælp. Her er det, at kosttilskud kan hjælpe dig med at forbrænde fedt hurtigere, nedsætte appetit og undgå cravings. Læs meget mere, hvordan du får hjælp til vægttab med WeightWorld.