Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Udrens kroppen før julen

Julen er på vej! Vi kan dufte festlighederne i denne frosne vinterluft, høre dem i julesangene som allerede er i radioen samt se dem hængende i træerne med masser af dekorationer. Men hvad der er mest vigtigt er at du vil føle dig mæt efter du gentagne gange får spist og drukket så meget i løbet af juleferien. Julen indeholder uden tvivl en stor bunke af mad og drikkevarer og festligheder med familie og venner der efterlader dig med en følelse af oppustethed, sløvhed og en følelse af at skulle udrense kroppen. Julen er dog en marathon og ikke et sprinterløb, og den bedste metode for at gennemføre et maraton er at træne og holde hovedet koldt, hvorfor detox før alle festlighederne kan gøre din krop i stand til at holde kølvandet ud efter julen.

Her er WeightWorlds fem tips på detox af kroppen for at gøre din udholdenhed klar til julen!

Nummer 1 - Reducere dit forbrug af kulhydrater

Det første du skal gøre er at sørge din krop er i den bedst mulige situation for at kunne indtage mad i store mængder, der kommer i forbindelse med julemad og andet mad efterfølgende. Det at reducere kulhydratforbruget vil ikke kun sørge for du føler dig mere let og proaktiv, men det vil også gøre at din krop er i bedste form for at kunne indtage en stor mængde af mad på juleaften og -dag uden du overanstrenger din krop for meget. Vi mener naturligvis ikke underernæring, herunder det at spise for lidt, men færre kartofler, stykker brød og pasta i løbet af de 12 dages jul kan virkelig have en påvirkning.


Nummer 2 - Overvej dit alkoholforbrug

Det er selvfølgelig altid hyggeligt at tilbringe tid på en lokal café når der er utallige af undskyldninger for en festlig drink med venner og familie, men det sidste du ønsker i perioden op til jul er tømmermænd! Det er altid godt at være i et hyggeligt selskab med musik i baggrunden, men det at drikke for meget forværrer din krops immunsystem og dermed risiko for sygdomme under juletiden, eller det efterlader dig med en følelse af at være uforberedt til alle aktiviteterne.


Nummer 3 - Undgå stress

Nu hvor vi allerede taler om at passe på sig og reducere risikoen for at blive syg, vil du måske opdage at mange bliver syge under juletiden, fordi stress er en af de mest velkendt årsager til sygdom. Du bør derfor undgå stress, hvilket kan være svært under den svære og hektiske juletid… i det mindste for voksne. I perioden op til jul er det en god idé at planlægge din tid godt og måske endda blot bruge en dag for at få alt planlagt i den rigtige rækkefølge for at opnå mest muligt overskud af tid således du kan slappe af og være dig selv. Dette vil give din krop tid til at slappe af og forbedrede sig på de kommende hektiske tider i julen.


Nummer 4 - Kom i gang

Denne julesæson er, foruden at være en travl periode, en tid for folk der ønsker at slappe af og sommetider glemme alt det eksterne pres. Hvorfor vente med at sige et nytårsfortsæt, når du allerede kan blive slank og aktiv nu? Nogen løber, cykler eller tager i fitnesscenteret om vinteren hvilket vedligeholder dit immunforsvar, som er godt for koncentration og opmærksomhed samt stoftskiftet, og det giver også en god appetit lige så snart du er klar til at spise al julemaden!


Nummer 5 - Find hjælp med WeightWorlds råd og tilbud

Der har aldrig været et bedre tidspunkt på, hvor kosttilskud er godt end juletiden. Hvis det er for at give dit aktivitetsniveau et boost, kontrollere din appetit eller at sørge for at din krop er fyldt op med sunde mikronæringsstoffer til gavn for dit immunsystem og -forsvar i tiden op til den. 24. december, vil du blive glad for at se et stort udvalg af naturlige kosttilskud fremstillet og dedikeret netop til pågældende behov. WeightWorld bringer dig hermed 10 dage af detox i dagene op til julen med fantastiske tilbud på dine yndlingskosttilskud for at gøre dig forberedt til ferien!

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med