Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*
Væske i kroppen kan afhjælpes med disse 5 vanddrivende fødevarer

Vanddrivende

Væskeophobning - De 5 Vanddrivende Madvarer

Et stort udvalg af dagligdags fødevarer indeholder vanddrivende egenskaber. Se venligst vores top 5 ultimative vanddrivende fødevarer, hvoraf de fleste sandsynligvis allerede er i dit køkken.

Vandmelon

er 92% vand. Det er derfor den perfekte frugt når du føler dig dehydreret. Men vandmeloner er også fremragende som naturlig vanddrivende middel, og er effektive til at reducere væskeophobning i din krop. Vandmeloner virker også som afføringsmiddel, og kan medvirke til at regulere fordøjelsessystemet.

Druer

har flere fordele. Primært er de meget nærende og har lavt indhold af kalorier, hvilket gør dem til en lækker skyldfri snack. For det andet har de et højt niveau af kalium og et meget lavt niveau af natrium. Dette alene giver dem vanddrivende egenskaber..

Selleri

er hovedsagelig kendt for at modvirke forhøjet blodtryk. Også værdsat for dets lave kalorieindhold er det kendetegnet ved et højt indhold af både kalium og natrium, hvilket giver det stærke vanddrivende egenskaber.

Løg

har en bred vifte af gavnlige egenskaber. Dem som er vant til at spise løgsuppe om aftenen, vil fortælle dig, hvor godt deres fordøjelsessystem fungerer. Engang var det endda en vane at gnide et halvt løg på deres nyrer for at stimulere og lette elimineringen af væsker.

Asparges

indeholder asparagin, en kemisk aktiv ingrediens, der fremmer nyre funktion og gør det lettere for dem at eliminere ophobning af toksiner. For ikke at nævne, at asparges er en rig kilde til vitaminer (B, K) og essentielle mineraler.

Andre interessante artikler