Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Hvad er en udrensningskur?

Der findes mange rygter om detox & udrensnings kure. Hvad kan man stole på? Hvad er en udrensningskur egentlig? I denne artikel besvares spørgsmål, der vedrører en udrensningskur.

Sandt eller falsk?

"Jeg skal på detox kur", er noget man ofte hører, når folk gerne vil tabe sig. Ofte er planen at skære ned på alkohol, koffein og forarbejdede fødevarer og leve af en blanding af frugt og grøntsager, især som juice. Men hvad gør denne udrensning ved kroppen? Hvad hjælper det kroppen at skære ned på næsten alle fødevarer og nægte din krop visse proteiner, vitaminer og mineraler?

Hvis du spørger en på en detox kur, præcis hvilke "toksiner" de så ønsker at udrense for, så er de ofte dig et svar skyldigt. At man kan udrense kroppen for toksiner gennem kun at spise frugt er en myte. Faktisk kan det have helt den modsatte effekt fordi du faktisk sulter din krop og nægter dig selv den rette næring.

Hvad er toksiner?

Toksiner og affaldsstoffer ophober sig i kroppen, og kan føre til helbredsmæssige problemer

Toksiner er giftstoffer af ren biologisk oprindelse. Dette vil sige, at toksiner faktisk er bakterier. Alle former for bakterier forekommer naturligt i naturen og det anslås at der findes op til 200 millioner forskellige former for toksiner. Graden af farlighed af toksiner kan variere og er kun farlig, hvis der forekommer en væsentlig stor dosis. Dog er nogle bakterier sunde for kroppen, fordi de opretholder en naturlig balance.

Et kendt toksin du sikkert har hørt om før er Botulinumtoksin, bedre kendt som botox. Botox er faktisk et toksin, altså en form for bakterie. De stærkest virkende toksiner kan være dødsens farlige for mennesker, men dette kræver selvfølgelig den rette dosis.

Det anslås at 1,3-2,1g per kg legemsvægt kan være dødbringende. Dette er selvfølgelig ikke noget vi i dagligdagen skal være urolige for, da denne mængde er højst usandsynlig at blive udsat for.

Toksiner findes dog ofte i mindre mængder i forskellige varer, som vi ofte bruger i vores dagligdag. Dette kan f.eks være forarbejdede fødevarer, kaffe, alkohol, cigaretter og endda i luften, hvis vi lever i et område med meget Co2 udskilning. Så selvom en meget skadelig dosis vil være umulig at indtage igennem dagligdage, er der altså stadig et behov for at udrense vores kroppe for disse mindre doser.

7 tegn på din krop er fyldt med toksiner

Konstant træthed

En af de klare tegn på din krop er fyldt med toksiner, er at din krop føles søvnig det meste af dagen. Grunden til at dette sker, er fordi kroppen skal arbejde hårdt for at udskille de skadelige toksiner, som har ophobet sig i dit kropsvæv. Du vil derfor have en overvældende træthedsfornemelse over længere perioder, selvom du måske sover ordentligt.

Forstoppelse

Tarmkanalen har en af de vigtigste roller, når toksiner skal udskilles fra kroppen. Hvis mængden af toksiner er høj, kan tarmen dog blive forstoppet, hvilket gør det endnu sværere at udskille de toksiner man indtager. Forstoppelse er derfor et af de helt store tegn for der er behov for en udrensning, især da det kroppens naturlige udrensning sværere.

Hovedpine

Vævene i nervesystemet er utrolig følsomme overfor toksiner, og kan derfor blive påvirket af en overhobning af toksiner. Dette kan lede til hyppig hovedpine, hvilket virkelig kan påvirker ens hverdag. Hovedpinen vil opstå på trods af rigelig søvn osv. Hvis mængden af toksiner altså er så stor, at det går ind og påvirker nervesystemet.

Hudproblemer

Ens hus kan være en indikator for at man har brug for udrensning. Når toksiner ikke bliver udskildt, ophober de sig i blodet og vævet, hvilket kan påvirke din hud. I værste tilfælde kan toksiner skabe udslæt, akne og forskellige allergiske reaktioner. Så hvis du pludselig ser en unaturlig udvikling af din hud, kan det være det er en udrensning af toksiner du mangler.

Vægtforøgelse

Hvis du vedvarende har arbejdet på at tabe dig, men ingen resultater har fået, kan det være en advarsel på du mangler en udrensningskur. Noget der kunne være grunden til man ikke taber sig efte vedvarende forsøg, kan være pga. En hormonel ubalance i kroppen. Denne tilstand kan være forudsaget af flere ting, hvor en af grundene er ophobning af toksiner stammende fra fødevare og andre produkter såsom personlig pleje.

Hedeture og overopåhedning

Hvis du ofte har det varm og føler dig overophedet, kan dette skyldes mængden af toksiner i din krop. Toksinerne gør at din lever skal arbejde hårdere end normalt, hvilket er årsagen til den ekstra kropsvarme. Ved at leveren arbejder hårdere, vil din svedproduktion forøges, da sveden hjælper med at udskille toksinerne gennem huden.

Dårlig ånde

Hvis du har dårlig ånde, på trods af at du har en sund mundhygiejne? Så kan dette være endnu et tegn på at du har for mange toksiner i kroppen. Toksinerne påvirker dit fordøjelsessystem, hvilket kan forårsage den dårlige ånde. Et andet kendetegn er hvis der former sig en gul lage på din tunge. Dette skyldes toksiner, og kan forårsage infektioner og dårlig ånde.

Det er vigtigt at udrense sin krop for toksiner

Den bedste måde man kan udrense sin krop på, er at udrense sine tarme. Glem alt om kun at spise frugter og grøntsager. Det hele drejer sig om at få renset igennem i dine indre organer. Tarmene og din tarmflora spiller nemlig en stor rolle når det kommer til at vores kroppe er i balance. Hvis dine tarme er forstoppet, så fungerer den ikke optimalt og kan derfor ikke på den naturlige måde slippe af med toksiner, giftstoffer og affaldsstoffer. Så i stedet for kun at spise frugt og grønt, så kan du med en tarmrensning sætte din krop tilbage til nulpunktet og kickstarte dit vægttab. Der er rigtig mange fordele for kroppen for en udrensningskur

Hvad er en naturlig tarmrensning?

Brug naturlige superfoods til at udrense tarmene og få en fordøjelse i balance

Der findes flere forskellige former for tarmrensning. Du kan gennemgå en tarmrensning som både en 7-dags kur og en 10-dags kur, alt efter hvor effektiv og kraftig kuren er. Vores tarmrensninger er 100% naturlige og indeholder ingredienser som:

 • Magnesium
 • Selen
 • Kalium
 • Fiber fra brune ris
 • Loppefrøskaller
 • Fennikel frø
 • Pebermynte
 • Papaya
 • Æblepectin
 • Sennesplante
 • Fructooligosaccharider
 • Gelatine
 • Cellulose
 • Vegetabilsk stearate

Den 7-dags kur er Cleanse-Rite Tarmrensning, som hjælper med at rense din krop for toksiner og giftstoffer. Du får kroppen i balance igen og kan derfor påbegynde dit ønskede vægttab. Cleanse-Rite lindre mavebesvær og udrenser dine tarme komplet. Du vil opleve, at du får mere energi efter denne tarmrensning.

Den 10-dags kur er Digestive Science Intensive Colon Cleanse. På de 10 dage vil udrensnings kuren hjælpe med at forbedre fordøjelsens sundhed og udrense din krop for overskydende affaldsstoffer. Denne tarmrensning er rig på fibre, næringsstoffer og mineraler.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med