FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Detox & Udrensning

Hvad er en Detox kur og hvilke fordele er der ved en?

Detox-kur og udrensning er nu mere end nogensinde blevet en vigtig del af vores dagligdag, da vi er udsat for potentielt skadelige toksiner hver dag. Rygning, indtagelse af fed mad eller udsættelse overfor toksiner i luften i tætbebyggede områder er skadeligt. Ved hjælp af en detox kur kan vi udrense vores krop for disse skadelige toksiner og affaldsstoffer for at holde os sunde indefra og ud.

Hvad er en detox kur?

detox kur info

Detox stammer fra det engelske ord detoxification som betyder afgiftning. Vores kroppe er designet til at kunne afgifte sig selv, hvor den går ind og renser sig selv for affaldsstoffer. Vi samler affaldsstoffer i kroppen igennem mange forskellige ting, bl.a. gennem vores madvarer, luften og produkter. Der er flere af vores organer der hjælper vores krop med at udrense den for affaldsstoffer, hvilket er leveren, nyrerene, blodet og tarmen. I visse perioder kan vi have for mange affaldsstoffer i kroppen som gør at vores organer ikke kan følge med. Det er derfor en god idé at give selv en detox kur engang i mellem, da man hjælper sin krop med at komme i balance igen.

I dag findes der mange former for detox kure, man kan finde flere klinikker som tilbyder forskellige kure og der findes forskellige hjemmebehandlinger. Nogle af de hjemmebehandlinger man kan finde er i form af udrensende tilskud, plastre og man kan købe spa der kan hjælpe med at udrense kroppen. Du kan nemt og enkelt påbegynde din detox kur derhjemme uden at skulle stresse eller smide særlig mange penge.

Efter mange års brug af kemikalier i Danmark har det skabt forurening i vores luft, jord og vand. Det er ikke alarmerende mængder af kemikalier der findes i luften, jorden og vandet, men det gør at vi får giftstoffer ind i vores krop uanset om vi lever et liv med økologi og passer på hvad vi bruger af ting. Når affaldsstoffer ophober sig i kroppen kan nogle af symptomerne være hud problemer, tarmproblemer eller overvægt. Kroppen har det bedst når den er i balance og det er hvad en udrensning kan hjælpe med. Når man renser ud i kroppen gør man det nemmere for kroppen at optage næringsstoffer såsom vitaminer, og mineraler. Der findes udrensningskure i forskellige former, såsom udrensende tilskud til bl.a. tarmrensning og man kan sågar købe et spa, som skulle give samme effekt.

Hvornår har jeg behov for en udrensningskur?

Er du udsat for meget junkfood, tilsætningsstoffer, tungmetaller og sprøjtemidler eller bliver du udsat for usund ernæring, som giver dig et dårligt helbred, uren hud, reduceret energi og meget andet vil en detox kur være oplagt at påbegynde.

Det er ganske normalt, hvis man ikke er meget påpasselig, at omgives plastisk, som indeholder hormonforstyrende stoffer. Disse og hudpleje produkter, der indeholder parfume og parabener er medvirkende til et dårligt helbred. Befinder man sig i områder , hvor luftforureningen er høj f.eks. i industriområder eller i storbyer udsættes huden og kroppen ualmindeligt meget. Hvis du føler dig udsat for nogle af disse nævnte situationer er en detox kur lige hvad du har behov for. Med en naturlig detox kur vil du få mere overskud, energi, pænere hud, en sund tarm og så føles det rigtig godt rent mentalt.

udrensningskur - perfekt detox af kroppen
 1. Fordelene ved detox kure

  udrensningskur - perfekt detox af kroppen

  Der er mange fordele ved en detox kur. Det er forskelligt fra kur til kur, hvilken virkning de fokuserer på. Nogle øger specielt dit immunforsvar, andre gør huden pænere eller øger dit vægttab. En udrensningskur har mange fordele, som øger kroppens helbred. Det vil aldrig skade dig at begynde at detoxe, da det kun er naturligt indhold, som har det eneste formål at give dig et bedre helbred.

  Herunder bringer vi dig lige et overblik i punktform over nogle af de mange fordele ved en detox kur:

  • Udrenser skadelige toksiner fra kroppen

   På dagligt basis er vi eksponeret for utrolig mange forskellige toksiner. Af disse kan miljømæssige toksiner, som vi dagligt indånder, blandt andet nævnes. Vores mad- og drikkeindtag samt hygiejneartikler indeholder efterhånden også flere og flere toksiner, hvorfra giftstoffer bliver lagret i vores celler og væv i kroppen. Dette kan en effektiv detox kur gøre råd på.

  • Øget energiniveau

   Som følge af en detox kur kan du få mere energi og fysisk overskud, hvilket vil føre til, at du ikke føler dig nær så udmattet som normalvis. Det vil også sige, at når du skal sove, så sover du bedre og har generelt brug for mindre af det.

  • Mindre stress, mere overskud

   Kortisol er vores primære stresshormon, som produceres i binyrerne, og som påvirker leverfunktionen, hvis kortisolniveauet er højere end normalt over en længere periode. Idet de indre systemer er blevet detoxet, så vil man også kunne mærke en ændring i ens mentale tilstand, som bærer præg af mere rolighed og klarhed.

  • Kroniske sygdomme undgås

   Kræft, hjertesygdomme, neurologiske sygdomme, diverse slagtilfælde mv. kan være det kedelige udfald af slemme miljømæssige toksiner. Til trods for at vores egen krop ganske rigtigt har en naturligt udrensende funktion, så er denne funktion som oftest ret overbelastet. Et eksempel på dette kan være alkohol, som har en skadelig virkning på vores lever, hvilket er kroppens vigtigste organ til naturlig afgiftning. En detox kur kan sørge for, at kroppen forbliver fri for disse skadelige affaldsstoffer og giftstoffer og dermed på fortrinlig vis støtte op om, hvad vores krop prøver at gøre naturligt.

  • Vægttab

   Affaldsstoffer og giftstoffer har en negativ påvirkning på vores naturlige fedtforbrændning, som kan føre til overvægt. Et forhøjet blodtryk, hjertesygdomme og diabetes har en direkte tilknytning til fedme, hvilket vil sige, at et vægttab vil være ret så gavnligt. En detox kur kan fjerne de skadelige toksiner, som befinder sig i fedtcellerne, hvilket vil resultere i en stofskifteforøgelse.

  • Bedre immunforsvar og livskvalitet

   En god detox kur kan styrke ens immunforsvar, som beskytter os mod sygdomme som forkølelse, influenza osv. ved at bekæmpe diverse uønskede infektioner. Grundlæggende er vores krop ikke specielt velfungerende, hvis den er fyldt med giftstoffer. Det kan blandt andet også føre til søvnproblemer, problemer med fordøjelsen, hovedpine og energimangel, hvilket kan forbedres ved hjælp af en detox kur.

  • Fortrinlig hudpleje og udsættelse af aldringstegn

   Diverse gift- og affaldsstoffer har uden tvivl en dårlig påvirkning huden, hvorfor en detox kur er kan hjælpe effektivt mod uren hud. Derudover kan den også styrke håret og neglene samt tilføre en lækker glød til vores hud. Diverse tungmetaller og frie radikaler som kan reflektere en tidlig aldring kan også fjernes. Næringsstoffer (i form af vitaminer, mineraler og antioxidanter) kan også optages på bedre vis, hvilket blandt andet kan hjælpe med at reducere oxidativt stress.

  • Velfungerende organer

   En af fordøjelsens fineste opgaver er at få kroppen til at arbejde sammen for at opnå en generel sund balance og fornemmelse. Hvis vi overbelaster fordøjelsessystemet med diverse usunde fødevarer samt toksiner, så fungerer vores organer ikke helt optimalt, hvilket kan give lettere adgang til sygdom. En effektiv detox kur kan sørge for at skabe balance og bidrage til, at det hele fungerer, som det skal.

 2. Ulemper ved detox kure

  Der er ingen ulemper ved at tage en detox kur, da alle former er baseret på naturlige ingredienser og kun har til formål at fremme kroppens helbred. Derfor skal du ikke være bange for at påbegynde din nye form for detox kur, da du udelukkende for en naturlig og sund udrensningskur.

Vægttab og detox kur

Med denne form for kur kan du tabe dig naturligt og effektivt. Vægttabet hænger sammen med de mange unikke ingredienser, som vores produkter indeholder. Det er muligt at tabe sig ved en detox kur i alle vores former og er ikke noget du behøver at gøre meget ud af. Det er så enkelt at du skal tage nogle piller i en begrænset periode eller drikke en te og samtidig med at du taber vægt, så garanterer vi mange andre fordele oven i.

Hvilke former for detox kur findes der?

udrensningskur - perfekt detox af kroppen

Som sagt findes der flere forskellige behandlingsformer indenfor udrensningskure. Her hos WeightWorld tilbyder vi flere forskellige former for detox kur og udrensende tilskud:

 1. Te

  Detox te en naturlig slanke te, der udrenser din krop for bakterier og toksiner i form af en velsmagende detox kur. Den vanddrivende te er en te, der kan fremme dit vægttab og give dig mere energi. Det plejer din krop indefra og kan hjælpe dig med at øge din velvære og krops sundhed.

 2. Tarmrensning

  Tarmrensning som udrensende tilskud fås i forskellige udgaver bl.a. kan man få supplementer til at hjælpe med at skabe balance i tarmen, som er med til at rense kroppen for affaldsstoffer. Der findes også forskellige detox kure, der kun varer i et specifikt antal dage såsom vores MaxMedix™ Colon Cleanse, som er en 10-dages detox kur. Denne form for detox kur går ind og udrenser tarmene. Når tarmene bliver renset hjælper man sig selv med at udrense kroppen for affaldsstoffer.

 3. Body wraps

  Body wraps som detox kur kan hjælpe dig med at rense ud i kroppen ved at trække affaldsstoffer ud gennem huden. Man kan få body wrap med ler, hvor leret fungere som et udrensende tilskud. Leret smørres på huden hvorefter man binder body wrapen omkring området hvorefter udrensningen går i gang. Denne form for udrensning kan hjælpe dig med at smide cm. og det kan hjælpe dig med at mindske cellulite.

 4. Udrensningskur

  En udrensningskur er også kendt som detox udrensningskur og kan hjælpe dig med at rense kroppen for alle de dårlige affaldsstoffer kroppen ikke selv kan udskille. Når kroppen har for mange affaldsstoffer kan organerne ikke følge med og man kan begynde at opleve symptomer på for mange affaldsstoffer såsom luft i maven, hud problemer eller sågar overvægt. Man kan få udrensende tilskud der kan hjælpe med at rense kroppen.

 5. Fodplaster

  Fodplaster er også en form for detox kur. Man anvender plastrene om natten, hvor man placerer dem under foden. Fodplastrene kan hjælpe med at trække affaldsstoffer ud af huden under foden, så du kan vågne op dagen efter med mere energi. Hos WeightWorld sælger vi effektive detox fodplastre, som kan hjælpe dig med at udrense kroppen.

 6. Vanddrivende naturmedicin

  Vand i kroppen er noget som mange efterhånden døjer med, hvor der kan forekomme hævelser (ødemer) som følge af væskeophobninger inde i kroppen, der bliver til, når kroppens væv fanger overskydende væske. En detox kur med vores vanddrivende piller kan sørge for, at du kan få reduceret ophobningerne af vand i kroppen, hvilket typisk kommer til udtryk ved arme, ben, fødder, ankler og hænder, da det oftest er forbundet med åre- og lymfesystemet.

Andre interessante artikler