FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Vanddrivende te - Reducere væskeophobning

væskeophobning

Grøn te kan virke vanddrivende

For meget i vand kroppen kaldes også ødemer som udtrykket for sygdommen og kan være et problem for mange mennesker, i værste tilfælde er det alvorligt. Kroppen har naturligt vand i kroppen, men der kan også være en del overskudsvand som kan fordele sig flere forskellige steder i kroppen. I denne artikel kan du læse meget mere om hvad væskeophobning er, årsager, hvordan væskeophobning reduceres og sidst, men ikke mindst, vanddrivende te, som er en potentiel mulighed for at begrænse for meget vand i kroppen.

Hvad er væskeophobning?

Væskeophobning er et udtryk for, at kroppen indeholder for meget vand fordelt rundt omkring organerne. Det er naturligt at have væske i kroppen, faktisk består kroppen af mellem 50 % og 60 % vand. Hvis man har for meget vand i kroppen, skal man se efter nyrerne. Nyrerne er med til at udskille vand rundt i kroppen, så hvis der er for meget vand i kroppen er det vigtigt at regulere denne udpumpning fra nyrerne. Symptomerne for at kunne se, om du har for meget væske i kroppen, er ved at se efter om du har hævelser rundt omkring i kroppen. Det er klart en af de mest iøjnefaldende symptomer, der kan vise om du har væskeophobning eller ej. Du kan få hævelse flere steder, herunder i vævene på grund af at de bliver fyldte med vand, hævede fødder og hænder, hvor du også eventuelt vil kunne opleve hovedpine. Det kan også sætte sig i ansigtet, hvor du får hævede øjne blandt andet. Det er vigtigt at nævne, at væskeophobning nøvendigvis ikke er farligt, men det er vigtigt at gøre noget ved det, hvis det går hen og bliver sådan, at kroppen har for meget overskudsvand i kroppen.

Årsager til væskeophobning

Væske og vand i kroppen kan føre til hævede ben og fødder

Der kan være mange årsager til væskeophobning. Som følge af at nyrerne har en stor indflydelse i kroppens væskemængde, så kan det være forårsaget af nyreproblemer. Men det kan også være et resultat af hjerteproblemer, hormoner, men lav kropstemperatur som følge af et lavt stofskifte kan faktisk også være en årsag til væske i kroppen. Dette er på grund af, at med en lav temperatur vil kroppens biokemiske reaktioner sættes for en bremse, som blandt andet indbefatter processen i at pumpe væske. Endvidere kan trykket i blodkarrene kan også være for højt, hvilket får væsken til at blive presset ud. Tyngdekraften er heraf årsagen til, at al overskudsvæske siver ned i benene og herefter presses ud i væv.

Reducere væskeophobning

Det kan være vigtigt, hvis det viser at blive et for stort indhold af vand eller andet væske, fordi det kan vise sig ved hævede ben eller fødder. I værste tilfælde kan du få problemer med at trække vejret, såfremt væsken lægger sig for meget op blandt lungerne. Derfor er det vigtigt at gøre noget ved problemet. Lige så snart man oplever noget underligt ved kroppen, herunder hævelse i fødder eller ben, hvilket, igen, kan være resultatet på væskeophobning, er det vigtigt at gå til nogen for hjælp. Det er mest oplagt, naturligvis, at blive henvist til egen læge og få tjekket problemet. Hvis du er på slankekur, er det vigtigt at opretholde en balance i kroppen ved at have en sund og aktiv livsstil og indtage masser af næringsstoffer, der er gavnlige for kroppen. Det kan også anbefales, at man køber et kosttilskud som kan hjælpe med at binde sig til væsken. Vanddrivende midler er værd at overveje på grund af deres naturlige effekt for kroppen.

Vanddrivende te

En anden mulighed for at reducere væskeophobning er også vanddrivende te. Denne form for te er også i stand til at bekæmpe væskeophobning i kroppen. Vanddrivende tees fordele er vist i en illustration nedenfor. Billedet nedenfor anskueliggører og illustrerer, hvad de mange fordele er ved at drikke vanddrivende te. Det er vigtigt at nævne her, at det er altid vigtigt at vedligeholde en afbalanceret kost og sideløbende træning og motion, for at opnå de bedste resultater. På samme måde er det også vigtigt stadig at drikke vand, selvom man har for meget vand i kroppen. Men det kan også være rigtig godt at drikke kaffe, som også er vanddrivende. Du kender det måske ved, at når du har drukket en kop kaffe, skal du ud på toilettet op til 3 gange efterfølgende. De mange fordele er:

  • Sund livsstil
  • Rig på vitaminer & mineraler
  • Næringsrig
Der er mange fordele ved grøn te - som kan bruges fra alt til vægttab og energi
  • Bidrager til vægttab
  • Med koffein
  • Forøger fedtforbrænding

Grøn Te er asiatisk grøn te, velkendt i både Kina og Japan. Det er nok mest kendt for at være en te, der kan hjælpe dig med at tabe vægt. Men det er også en te kendt for at kunne bekæmpe væskeophobninger som det fremgår af de mange fordele i illustrationen. Teen er lavet med naturlige og plantebaserede ingredienser og derfor er den helt sikker at indtage med ingen kendte bivirkninger. Med denne metode er det meget nemt at have en sund krop, samtidig med at kunne bekæmpe problemet om væskeophobning i kroppen. Det kan ikke være mere enkelt end at tage en tepose, varme noget vand og hælde det ned i koppen med teposen, og så kan du nyde en sund kop grøn te.

Del med