Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

8 grunde til at grøn tee er godt for dig

Te er en af de mest naturlige drikkevarer du kan drikke. Rent te fra planter så som grøn te, sort te, hvid te og oolong te er de bedste af slagen. Er du afhængig af kaffe og gerne vil ændre din livsstil – så læs med her…

Hvad er te for en størrelse?

Sæt straks kaffe koppen fra dig, hvis du drikker kaffe lige nu… Du burde drikke te i stedet for kaffe, fordi te er absolut meget sundere for dig og din krop. Hvordan ved vi dette? Lad os forklare…

Inden du begiver dig ud i alverdens te, så skal du først og fremmest være sikker på, at din te rent faktisk er naturligt te. Rigtig og naturligt te kommer fra planten Camellia Sinensis og findes kun i varianterne grøn, sort, hvid og oolong. Alt andet velkendt te som ”urte te” er en infusion af en anden plante og er teknisk set ikke rigtig te.

Det kan godt være, at du ville foretrække frugtte eller lignende, men hvad de fleste mennesker nok ikke ved er, at naturligt te fra planten Camellia Sinensis har adskillige sundhedsmæssige fordele for dig og dit helbred. I undersøgelser og analyser af naturligt te viser, at planten Camellia Sinensis indeholder stoffer som Polyfonier og, hvilket er en form for antioxidant. Det er dette rige indhold af antioxidant som er super sund for dig og din krop.

Læs videre her for alle fordele med te:

  • Te kan øge din udholdenhed i forbindelse med motion. Forskere har konstateret at Catechiner (antioxidanter) i blandt andet grøn te-ekstrakt øger kroppens evne til at forbrænde fedt og omdanne det til brændstof for kroppen.
  • At drikke grøn te kan hjælpe med at reducere risikoen for hjerteanfald. Grøn te kan også hjælpe med at beskytte mod hjerte-kar og degenerative sygdomme.
  • Det siges, at antioxidanterne i te kan hjælpe med at beskytte mod en række sygdomme i bryst-, tyktarms-, tyktarms-, hud, lunge, spiserør, mave, tyndtarm og lever. Te hjælpe med at holde din krop sund.
  • Te bidrager til at bekæmpe frie radikaler. Teen hjælper kroppen med at ødelægge frie radikaler (som kan skade DNA) i kroppen. Vores kroppe er alene designet til at bekæmpe frie radikaler på egen hånd, de er ikke 100 procent effektive - og da skader fra disse radikaler har været forbundet med kræft, hjertesygdomme og neurologisk degeneration, vil vi tage al den hjælp, vi kan får.
  • Te er fugtgivende for kroppen, selvom det indeholder koffein.
  • Te kan give beskyttelse mod ultraviolette stråler. Vi ved, det er vigtigt at begrænse eksponering for UV-stråler, og vi ved alle, hvad det vil sige at føle sig brændt af solen. Den gode nyhed er, at grøn te kan virke som en back-up solcreme.
  • Te kan hjælpe mennesker med type 2 diabetes, fordi komponenterne i grøn te kan hjælpe kroppen med at fordøje sukker i kroppen og holde et neutralt balance niveau.
  • Grøn te er kendt for at kunne styrke muskulaturen i kroppen og styrke marv og knogler i kroppen.

Kaffe i stedet for te

Det kan være svært at vende kroppen til ikke at drikke kaffe. Men i virkeligheden så kræver det blot en kold tyrker. Start, parat, GO! De første dage vil nok være de værste og du vil måske opleve hovedpine og træthed. Men med ro i sindet kan du erstatte din kaffe med en kop naturlig te. Te indeholder en naturlig dosis af koffein, så du vil stadig kunne få det samme ’god morgen boost’ du har brug for inde du tager på arbejde.

Grøn te for øget vægttab

Ikke blot kan grøn te give dig adskillige fordele både for krop og sjæl, men te kan også hjælpe dig med at fremme dit vægttab. Nogle te indeholder flere forskellige naturlige ingredienser så som Lotus, Stevia, Hamp og Honning. Alle disse ingredienser og flere til er naturligt i WeigtWorld’s Cho-Yung Slimming Tea. Disse ingredienser og især sammensætningen af disse kan hjælpe dig med at øge dit vægttab helt naturligt, netop fordi ingredienserne hjælper med at sætte gang i din fedtforbrænding, dit stofskifte og regulerer dit blodsukker. Ingredienserne i Slimming Tea indeholder overraskende mange mineraler, omega 3, 6 og 9 og mange andre fordele for dig og din krop. Øg dit vægttab i dag med Cho-Yung Slimming Tea

Tilmeld
nyhedsbrev