Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

8 grunde til at grøn te er godt for dig

Te er en af de mest naturlige drikkevarer du kan drikke. Rent te fra planter så som grøn te, sort te, hvid te og oolong te er de bedste af slagen. Er du afhængig af kaffe og gerne vil ændre din livsstil – så læs med her…

Hvad er te for en størrelse?

Er te sundt? Fordele ved at drikke te hver dag

Sæt straks kaffe koppen fra dig, hvis du drikker kaffe lige nu…særligt hvis du drikker kaffe hver dag. Du burde drikke te i stedet for kaffe, fordi te er absolut meget sundere for dig og din krop. Hvordan ved vi dette? Lad os forklare…

Inden du begiver dig ud i alverdens te, så skal du først og fremmest være sikker på, at din te rent faktisk er naturligt te. Rigtig og naturligt te kommer fra planten Camellia Sinensis og findes kun i varianterne grøn, sort, hvid og oolong. Alt andet velkendt te som ”urte te” er en infusion af en anden plante og er teknisk set ikke rigtig te.

Det kan godt være, at du ville foretrække frugte eller lignende, men hvad de fleste mennesker nok ikke ved er, at naturligt te fra planten Camellia Sinensis har adskillige sundhedsmæssige fordele for dig og dit helbred. I undersøgelser og analyser af naturligt te viser, at planten Camellia Sinensis indeholder stoffer som Polyfonier og, hvilket er en form for antioxidant. Det er dette rige indhold af antioxidant som er super sund for dig og din krop.

Fordele af grøn te:

 • Te kan øge din udholdenhed i forbindelse med motion. Forskere har konstateret at Catechiner (antioxidanter) i blandt andet grøn te-ekstrakt øger kroppens evne til at forbrænde fedt og omdanne det til brændstof for kroppen.
 • At drikke grøn te kan hjælpe med at reducere risikoen for hjerteanfald. Grøn te indeholder ingredienser, der også kan hjælpe med at beskytte mod hjerte-kar og degenerative sygdomme.
 • Det siges, at antioxidanterne i te kan hjælpe med at beskytte mod en række sygdomme i bryst-, tyktarms-, tyktarms-, hud, lunge, spiserør, mave, tyndtarm og lever. Te hjælpe med at holde din krop sund.
 • Te bidrager til at bekæmpe frie radikaler. Teen hjælper kroppen med at ødelægge frie radikaler (som kan skade DNA) i kroppen. Vores kroppe er alene designet til at bekæmpe frie radikaler på egen hånd, de er ikke 100 procent effektive - og da skader fra disse radikaler har været forbundet med kræft, hjertesygdomme og neurologisk degeneration, vil vi tage al den hjælp, vi kan få.
 • Te er fugtgivende for kroppen, selvom det indeholder koffein.
 • Te kan give beskyttelse mod ultraviolette stråler. Vi ved, det er vigtigt at begrænse eksponering for UV-stråler, og vi ved alle, hvad det vil sige at føle sig brændt af solen. Den gode nyhed er, at en kop grøn te kan virke som en back-up solcreme.
 • Te kan hjælpe mennesker med type 2 diabetes, fordi grøn te indeholder ingredienser der kan hjælpe kroppen med at fordøje sukker i kroppen og holde et neutralt balance niveau.
 • Grøn te er kendt for at kunne styrke muskulaturen i kroppen og styrke marv og knogler i kroppen.

Kaffe i stedet for te

Er te sundt? Fordele ved at drikke te hver dag

Det kan være svært at vende kroppen til ikke at drikke kaffe. Men i virkeligheden så kræver det blot en kold tyrker. Start, parat, GO! De første dage vil nok være de værste og du vil måske opleve hovedpine og træthed. Men med ro i sindet kan du erstatte din kaffe med en naturlig kop grøn te. Te indeholder en naturlig dosis af koffein, så du vil stadig kunne få det samme ’god morgen boost’ du har brug for inde du tager på arbejde.

Grøn te er for øget vægttab

Er te sundt? Fordele ved at drikke te hver dag

Grøn te har adskillige fordele både for krop og sjæl, men te kan også hjælpe dig med at fremme dit vægttab. Nogle te indeholder flere forskellige naturlige ingredienser så som Lotus, Stevia, Hamp og Honning. Alle disse ingredienser og flere til er naturligt i WeigtWorld’s Cho-Yung Slimming Tea. Disse ingredienser og især sammensætningen af disse kan hjælpe dig med at øge dit vægttab helt naturligt, netop fordi ingredienserne hjælper med at sætte gang i din fedtforbrænding, dit stofskifte og regulerer dit blodsukker. Ingredienserne i Slimming Tea indeholder overraskende mange mineraler, omega 3, 6 og 9 og mange andre fordele for dig og din krop. Din forbrænding af fedt på følgende måde: Fedtet skal først og fremmest nedbrydes i fedtcellerne og forskubbes ud i blodbanerne. De aktive stoffer i grøn te kan hjælpe dig at sætte skub i denne proces, ved at styrke effekten af fedtforbrændende hormoner. De vigtigste stof i grøn te er antioxidanten EGCG. EGCG hæmmer kroppens enzymer der nedbryder hormoner som noradrenalin. Dette hormon bruges i nervesystemet og sender signaler ud til kroppen og fortæller dem at nedbryde fedt. Så idet EGCG går ind og påvirker mængden af enzymer stiger mængden af noradrenalin og derved sendes der stærkere signaler ud til kroppen og der forbrændes mere fedt. Øg dit vægttab i hver dag med Cho-Yung Slimming Tea

Andre sundhedsmæssige fordele ved grøn te

 1. Indtage færre kalorier

  En anden måde Grøn Te kan hjælpe dig med at gå ned i vægt er ved at reducere din appetit og derved indtager du færre kalorier. Der er ikke nuværende noget direkte skriftlig bevis på, at dette udsagn er sandt, men hvis man ser på det faktum, at den grønne te indeholder så mange sunde næringsstoffer, vitaminer og mineraler – så kan den grønne te let være et godt substituerende produkt til usunde snacks.

 2. Kolesteroltal

  Der er stigende tegn på, at både grøn te er til gavn for hjerte-kar-sygdomsforebyggelse. En undersøgelse fra år 2013 med 821 testpersoner gav følgende resultater, at med indtagelse af grøn te hver dag (som en drink eller en kapsel) kan medvirke til at sænke kolesteroltal og blodtryklet takket være te og dets catechiner.

 3. Formindsker chancen for alzheimerz og parkinsons

  Ikke kun kan grøn te forbedre hjernens funktion på kort sigt, det kan også beskytte din hjerne i alderdommen. Alzheimers syndromer den mest almindelige neurodegenerative sygdom hos mennesker og en førende årsag til demens. Parkinsons sygdom er den næst mest almindelige neurodegenerative sygdom og involverer døden af dopaminproducerende neuroner i hjernen.

  Flere studier viser, at catechinforbindelserne i grøn te kan have forskellige beskyttende virkninger på neuroner i reagensglas og dyremodeller, hvilket potentielt reducerer risikoen for Alzheimers og Parkinsons.

Del med