FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Fordele ved at tage Grøn Te Ekstrakt

Grøn Te er både sund for dig og din krop. Læs med her for præcis 5 grunde til, at du burde tage Grøn Te ekstrakt. Der findes mange flere grunde og fordele, men her er en lille udpluk…

Hvorfor Grøn Te?

Grøn te er blevet brugt som medicin i tusinder af år og har sin oprindelse i Kina, men anvendes også i hele Asien. Grøn Te Ekstrakt har et væld af anvendelsesmuligheder - og kun din fantasi sætter grænser. Grunden til, at Grøn Te har flere sundhedsmæssige fordele, både for dig og din krop er, at med sine mange næringsstoffer kan optimere din krops sundhed og udseende. Den grønne te bliver udnyttet til fulde og er her omdannet til produkter af grøn te. Grøn te ekstrakt er et 100% naturlig produkt og er velegnet for vegetarer og veganere.

Grøn te er trods navnet ikke det sammen som almindelig te. Selvom den grønne sundhedsfremmende te stammer fra den samme plante som den traditionelle te, og de kemiske stoffer i dem er de samme, så er der en forskel. Grøn te ekstrakt har dets sunde egenskaber pga. måden det bliver forarbejdet på, heraf kommer forskellen. Almindelig sort te gøres normalt, før den bliver puttet i tebreve. Denne process er hvad der giver en mørk farve og den stærke smag. Den grønne te derimod, får ikke sin gære tid, og forbliver på den måde let i smagen. Det grønne te ekstrakt har været hyppigt brugt i Japan og Kina i over 5.000 år. Teplanten, som hedder Camellia Sinensis på latin, ændrer sin kemiske egenskaber gennem gæringen. Ved at gøre teen, mister teen en række antioxidanter, som hjælper den med at ødelægge frie radikaler. De frie radikaler kan ødelægge kroppens celler, og ved at bevare antioxidanterne i den grønne te, modarbejder den altså disse radikaler.

Her er en liste over nogle af de fantastiske fordele du kan få med Grøn te - fordele, som du måske ikke er klar over?

1. Grund – Grøn Te og vægttab

Grøn te kan øge dit stofskifte og forbrænding, idet grøn te indeholder koffein. De mange antioxidanter der findes i Grøn Te piller arbejder nemlig i din krop på at intensivere niveauet af fedt oxidation og den hastighed, hvormed din krop forvandler mad til kalorier. Så ved at indtage grøn te, intensiveres kroppens egen naturlige forbrændingsprocesser, hvilket kan hjælpe dig med at opnå dit vægttabsmål hurtigere.

2. Grund - Grøn Te og diabetes

Grøn te hjælper med at regulere blodsukker niveauet i din krop og gør således, at dit blodsukker ikke stiger når du indtager føde. Hvis man har et forhøjet insulinniceau i sin krop, kan dette øger kroppens lagring af fedt. Grøn te modvirker på den måde ophobningen af overskydende fedt, da det regulerer kroppens blodsukker. Naturligt når man lagre mindre fedt i kroppen end tidligere, vil det være nemmere at tabe de ekstra kilo, da der skal forbrændes mindre før kroppens begynder at bruge fedtdepoterne som energikilder.

3. Grund – Grøn Te og dit blodomløb

Adskillige forskere tror på, at Grøn te, Grøn te piller og Grøn te ekstrakt kan gøre underværker for dit blodomløb. Grøn te skulle gøre underværker i dine blodkar og foringen af dine blodkar. Dine blodkar vil blive hjulpet til bedre at modstå ændringer i blodtrykket og kan derfor beskytte dig mod blodpropper.

4. Grund – Grøn Te og dit kolesterol tal

Pas på dit kolesteroltal. Dén har du sikkert hørt før, men hvad kan man gøre ved det? Prøv grøn te! Grøn te har vidst sig at have egenskaber som kan reducere dårlig kolesterol i blodet. Udover at reducere kolestoroltallet, har det vist effekter som kan forbedre forholdet mellem gode kolesterol til dårlige kolesterol.

5. Grund – Grøn Te og din hud

Grøn te kan også hjælpe med dig af med rynker og tegn på ældning. Dette er på grund af det høje indhold af antioxidant og anti-inflammatoriske aktiviteter i Grøn te. Antioxidanterne i te ekstraktet beskytter hudens celler mod frie radikaler og dermed forhaler dannelsen af rynker.

Husk altid at drikke rigeligt med vand, ikke kun når du tager Grøn te ekstrakt, men også i løbet af dagen. Det anbefales at drikke 2-3 liter om dagen. Husk også stadig at spise sundt og varieret og samtidig motionere – både i og efter forløbet med Grøn te ekstrakt for at bibeholde din ønskede vægt. Det er også værd at overveje, at grøn te kan være vanddrivende.

Flere superfoods med vægttabsfordele

fordele ved grøn te - højt indhold af koffein

Vitaminer, mineraler og antioxidanter er vigtige for det menneskelige organisme. De mange antioxidanter fungere således, at de opsnapper alle de frie radikaler som kan skade kroppen. Derfor har superfoods med antioxidanter en stor sundhedsfremmende effekt for både dig og din krop. Flere former for superfoods indeholder mange antioxidanter, såsom Mangostan, Green Magic pulver og Gojibær. Alle former for superfoods hos WeightWorld er 100% naturlige og kan spille en stor rolle i din vægttab. Ønsker du en sundere krop med god balance og et godt boost til vægttabet men også et øget stofskifte og en øget fedtforbrændning? Så skal du også stifte kendskab til hindbær ketone, fordi superfoodet hindbær ketoner øger dit stofskifte. Du kan både tage hindbær ketone eller Grøn te bær ekstrakt for sig selv, men du kan også sagtens kombinere de to superfood supplementer og få endnu bedre resultater.

Tilføj grøn te til din kostplan

Den bedste måde at nyde alt det grønne te har at byde på er, at drikke det regelmæssigt, ca. 2-3 kopper om dagen. Det er bedst at drikke løst te frem for at bruge te poser, fordi de løse teblade er normalt af en højere kvalitet. For at tilføje mere smag eller afveksling til din grønne te, kan du tilføje en række nærende aromaer, såsom appelsinskal, ingefær eller jasmin. Hvis te bare ikke er din sag, kan du nyde andre grønne te produkter. Grøn te is, grøn te smoothies, grøn te ekstrakt, og grøn te cheesecakes. Muligheden for brug af grøn te i forskellige retter er mange, derfor er der ingen undskyldning for ikke at komme igang med brugen af grøn te! Det er måske ikke helt så effektiv for et øget vægttab, men det smager utroligt godt, og kan på den måde gøre det nemmere at indtage til hverdag

Del med