• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Fordele ved at tage Grøn Te Ekstrakt

Grøn Te er både sund for dig og din krop. Læs med her for præcis 5 grunde til, at du burde tage Grøn Te ekstrakt. Der findes mange flere grunde og fordele, men her er en lille udpluk…

Hvorfor Grøn Te?

Grøn te er blevet brugt som medicin i tusinder af år og har sin oprindelse i Kina, men anvendes også i hele Asien. Grøn Te Ekstrakt har et væld af anvendelsesmuligheder - og kun din fantasi sætter grænser. Grunden til, at Grøn Te har flere sundhedsmæssige fordele, både for dig og din krop er, at med sine mange næringsstoffer kan optimere din krops sundhed og udseende. Den grønne te bliver udnyttet til fulde og er her omdannet til slankepiller af grøn te. Grøn te ekstrakt er et 100% naturlig produkt og er velegnet for vegetarer og veganere.

Her er en liste over nogle af de fantastiske fordele du kan få med Grøn te - fordele, som du måske ikke er klar over?

1. Grund – Grøn Te og vægttab

Grøn te kan øge dit stofskifte og metabolisme, idet grøn te indeholder koffein. De mange antioxidanter der findes i Grøn Te piller arbejder nemlig i din krop på at intensivere niveauet af fedt oxidation og den hastighed, hvormed din krop forvandler mad til kalorier.

2. Grund - Grøn Te og diabetes

Grøn te hjælper med at regulere blodsukker niveauet i din krop og gør således, at dit blodsukker ikke stiger når du indtager føde. Ved at forhindre den høje insulin i blodet forhindre man derved også kroppen i at lagre fedt.

3. Grund – Grøn Te og dit blodomløb

Adskillige forskere tror på, at Grøn te, Grøn te piller og Grøn te ekstrakt kan gøre underværker for dit blodomløb. Grøn te skulle gøre underværker i dine blodkar og foringen af dine blodkar. Dine blodkar vil blive hjulpet til bedre at modstå ændringer i blodtrykket og kan derfor beskytte dig mod blodpropper.

4. Grund – Grøn Te og dit kolesterol tal

Pas på dit kolesteroltal. Dén har du sikkert hørt før, men hvad kan man gøre ved det? Prøv grøn te! Grøn te reducerer dårlig kolesterol i blodet og forbedrer forholdet mellem gode kolesterol til dårlige kolesterol.

5. Grund – Grøn Te og din hud

Grøn te kan også hjælpe med dig af med rynker og tegn på ældning. Dette er på grund af det høje indhold af antioxidant og anti-inflammatoriske aktiviteter i Grøn te. Antioxidanterne i te ekstraktet beskytter hudens celler mod frie radikaler og dermed forhaler dannelsen af rynker.

Husk altid at drikke rigeligt med vand, ikke kun når du tager Grøn te ekstrakt, men også i løbet af dagen. Det anbefales at drikke 2-3 liter om dagen. Husk også stadig at spise sundt og varieret og samtidig motionere – både i og efter forløbet med Grøn te ekstrakt for at bibeholde din ønskede vægt

Flere superfoods med vægttabsfordele

Vitaminer, mineraler og antioxidanter er vigtige for det menneskelige organisme. De mange antioxidanter fungere således, at de opsnapper alle de frie radikaler som kan skade kroppen. Derfor har superfoods med antioxidanter en stor sundhedsfremmende effekt for både dig og din krop. Flere former for superfoods indeholder mange antioxidanter, så som Mangostan, Green Magic pulver og Gojibær. Alle former for superfoods hos WeightWorld er 100% naturlige og kan spille en stor rolle i din vægttab.