FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*
2 Års Garanti
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning
Vibrationstræner træningsmaskine til hjemmetræning

Vibrationstræner

Træn hele kroppen hjemme på blot 15 minutter
1595 kr.

Gratis levering

Køb nu og få 16 Comfort Point ?

Største Fordele

 • 15 minutter om dagen er nok til at træne hele kroppen derhjemme
 • Hjælper med at tone muskler og vægttab
 • Forbedrer mobilitet, fleksibilitet og blodcirkulation
 • 99 intensitetsniveauer, 5 træningselastikker medfølger
 • Indbygget Bluetooth højttaler
 • Kan styres med en fjernbetjening, der medfølger
 • Med 2 års garanti og 100% tilfredshedsgaranti
 • CE-certificeret

Hvad er en vibrationstræner?

En vibrationstræner er et unikt stykke træningsudstyr, der kan hjælpe med at styrke kernemuskler og forbedre ens fitness. Træneren skaber vibrationer, der får kroppens muskler til at trække sig sammen med hver vibration. Disse hurtige muskelsammentrækninger kan hjælpe med at forbedre balance, kropsholdning, fleksibilitet og muskeltonus hos dem, der bruger maskinen regelmæssigt. Desuden kan disse vibrationer også hjælpe med hurtigere restitution efter træning og bedre cirkulation i hele kroppen. Brugen af en vibrationsplade er en fantastisk måde at tilføje ekstra intensitet til din træningsrutine på.

WeightWorld Vibrationstræner

Træn hele kroppen med en træningsmaskine til træning i hjemmet. Denne avancerede vibrationsplade giver dig en stor variation af træningsmuligheder, hvor du kan træne individuelle muskelgrupper med vibrationsteknologi, der målretter fedt og muskler.

INTEGREREDE BLUETOOTH-HØJTTALERE

Musik og motion går hånd i hånd, og derfor har vores helkropstræningsmaskine en indbygget Bluetooth-højttaler. På den måde kan du høre dine yndlingssange, mens du træner dine muskler.

FITNESS + LEDPLEJE

Vibrationstræneren bruger vibrationsteknologi, og er dermed også den perfekte maskine, hvis du har ledproblemer eller genoptræner. Lave vibrationer er nemlig gode til at opbygge styrke og stabilitet.

FJERNBETJENING + LCD-DISPLAY

Du behøver ikke at stoppe din træning for at bøje dig ned og betjene maskinen manuelt, mens du er i fuld gang med en træningssession. Vibrationstræneren leveres nemlig med en praktisk fjernbetjening til problemfri betjening samt et tydeligt LCD-display.

99 intensitetsniveauer + 6 indbyggede tilstande

Uanset om du er nybegynder i hjemmetræning eller har flere års erfaring i fitnesscentret, kan vores vibrationstræner tilbyde dig noget. Træningsmaskinen har 99 intensitetsniveauer og 6 tilstande, så du kan lave en træningsplan tilpasset dine personlige behov.

Praktisk og kompakt design

WeightWorlds vibrationstræner er let og har et kompakt design, og tilbyder noget, som mange andre træningsmaskiner til hjemmet ikke kan, da du let kan pakke den væk. Passer perfekt ind i det moderne hjem, da den er nem at pakke sammen og opbevare.

Hvordan virker en vibrationstræner?

Når du træder op på den vibrerende platform, indtræder en destabiliserende effekt, som stimulerer musklerne i hele kroppen. For at genvinde balancen og stabiliteten trækkes eller bøjes musklerne. Afhængigt af hvilken stilling du har på træneren, vil dine muskler omkring relevante led blive strakt og stimuleret af muskelspindler. Dette sender et signal til hjernen via centralnervesystemet og derefter tilbage mod rygmarven for instinktive muskelsammentrækninger i hele din krop. Sammenlignet med bevidst træning aktiveres flere muskelfibre på grund af disse ufrivillige sammentrækninger, der sker med en højere frekvens på vibrationstræneren - hvilket fører til øget samlet muskelaktivitet og hurtigere resultater.

Med WeightWorlds vibrationstræner medfølger en praktisk fjernbetjening, indbygget bluetooth-højttaler til at spille musik, når du træner samt 5 træningselastikker, så du den måde får en meget alsidig træningsmaskine, som træner hele kroppen ved blot at bruge den 15 minutter dagligt.

En vibrationstræner er overraskende let at bruge. Før brug er det vigtigt, at du sørger for, at vibrationstræneren står på en flad overflade, og at du har masser af plads omkring dig (mindst 1 meter). Herefter skal du blot følge disse simple trin:

 1. Tilslut vibrationstræneren til en stikkontakt og tænd maskinen. LED-displayet vil herefter vise "- - -", hvilket betyder, at maskinen er i standbytilstand.
 2. Tryk på "Tænd/Sluk'-knappen for at tænde vibrationstræneren. Displayet vil nu vise "10.0"
 3. Med "Vælg Program"-knappen kan du skifte mellem de forskellige forudindstillede træningsprogrammer, der er markeret med "P". Efter du har valgt et program, kan du starte din træning ved at trykke på "Start"-knappen. Tid og intensitet kan ikke ændres i de forudindstillede træningsprogrammer.
  Forudindstillede Træningsprogrammer
  Hastighed Intensitetsniveau (Højere tal = Højere Intensitet)
  Hastighed Ændres hver 10. sekund P.1 P.2 P.3 P.4
  S.1 10 15 20 25
  S.2 30 25 40 45
  S.3 40 20 60 50
  S.4 50 30 80 85
 4. I træningstilstand kan du selv indstille træningstiden og intensiteten. For at indstille tiden skal du trykke på en af "Timer"-knapperne (max 20 minutter er muligt). Start træningen ved at trykke på "Start"-knappen. Nu kan intensiteten justeres ved at bruge hastighedsknapperne "Høj" og "Lav" under træningen.
 5. For at øge hastigheden skal du trykke på "M"-knappen for at øge hastigheden op til 25/50/80 og de tre sidste knapper for 30/60/90 i manuel tilstand.
 6. Med "Stop"-knappen kan du pause træningen.
 7. Med "Tænd/Sluk"-knappen kan du sætte vibrationstræneren på standby-tilstand efter træningen.
 8. Med hovedkontakten kan du slukke vibrationstræneren helt.

Gode råd inden du starter

For at få mest muligt ud af din vibrationstræner er der flere vigtige råd, du bør følge:

 • Start langsomt og øg gradvist intensiteten, efterhånden som du bliver mere komfortabel med maskinen.
 • Hold pauser mellem sættene; en god tommelfingerregel er at holde 30 sekunders pause efter hvert sæt.
 • Skift regelmæssigt din stilling, når du står på den vibrerende platform - dette hjælper med at stimulere forskellige muskler og reducere risikoen for skader.
 • Vær forsigtig, hvis du er tilbøjelig til at blive køresyge eller har andre eksisterende helbredstilstande, der kan forværres ved at bruge maskinen.
 • Drik masser af vand før, under og efter brug af vibrationstræneren, da det kan forårsage dehydrering.

Inspiration til træningsøvelser

Mangler du inspiration til hvilke øvelser, du kan udføre med vibrationstræneren? Vi har samlet 8 træningsøvelser, som træner stort set hele kroppen.

Helkropstræning

Stå på pladen med skulderafstand mellem dine fødder. På den måde strømmer vibrationerne igennem hele din krop for at støtte muskeltræning og blodcirkulation.

Squats

Stå på pladen med skulderafstand mellem dine fødder og squat ved at bøje dine knæ i en 90 graders vinkel og hold. Dette er en perfekt øvelse til dine ben og coremuskler.

Armstrækkere

Placer dine hænder på linje med dine skuldre og lav armtrækkere (armbøjninger). Hvis du gerne vil træne musklerne mere, kan du bøje dine albuer 90 grader (planke) og holde denne position.

Underben

Placer dine underben på pladen som vist på billedet med dine hænder som støtte bag dig på gulvet. For en mere intens træning kan du løfte dine balder fra gulvet og presse ned på dine lægge.

Taljeøvelse

Placer dine ben langt fra hinande, bøj dig fremover i taljen og sæt dine hænder på pladen. Bøj dine albuer for en mere intens træning.

Enkelt fod

Placer én fod på fodpladen og den anden på gulvet. For en mere intens træning kan du lægge mere vægt på den fod, der står på pladen.

Siddende stilling 1

Sid med dine balder på vibrationstræneren. Sid behageligt og hold ryggen rank.

Siddende stilling 2

Hvil dine ben på træningsmaskinen, mens du sidder på en stol. Dette er en god metode til at løsne for spændinger og kan hjælpe med at støtte cirkulationen i benene.

Er der andre navne for en vibrationstræner?

Kært barn har mange navne, og en vibrationstræner kaldes også ofte for vibrationsmaskine, vibrationsplade og rystemaskine.

Hvordan virker vibrationstræneren?

En vibrationstræner virker ved, at platformen vibrerer og på den måde overfører energi til kroppen, der får musklerne til at trække sig sammen og slappe af mange gange i sekundet.

Kræver vibrationstræneren meget plads?

Nej, vibrationstræneren har en meget praktisk størrelse, og kan uden problemer opbevares under en sofa, seng eller i et skab.

Larmer vibrationstræneren meget?

Nej, vibrationstræneren er helt lydløs, og er velegnet til at blive brugt i en lejlighed eller i et hus, også selvom der er andre til stede.

Hvor stor er træningsmaskinen?

Selve vibrationstræneren har en størrelse på 54 x 32 x 12 cm.

Kan jeg bruge vibrationstræneren, selvom jeg har store (eller små) fødder?

Ja, det er ikke et problem. Vibrationstræneren er designet til at blive brugt af alle, uanset om du bruger størrelse 34 eller 48 (eller derimellem) i sko.

Er det bedre at bruge maskinen barfodet eller med sko?

For optimal virkning anbefaler vi at bruge maskinen enten barfodet eller med strømper, da sko kan absorbere vibrationer.

Hvor ofte skal jeg bruge vibrationstræneren?

Vi anbefaler, at du bruger træningsmaskinen 15 minutter hver dag.

Kan alle bruge vibrationstræneren?

Vi anbefaler, at du ikke bruger maskinen, hvis du er blevet opereret for nyligt, har en alvorlig muskel- eller knogleskade eller er gravid. Derudover bør du rådføre med egen læge før brug, hvis du er under medicinsk udredning.

Hvad er Bedst til Prisen mærket?

Læs mere om Kondition.dk mærket her.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(196)
4 Stjerner
(49)
3 Stjerner
(13)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

93.82% baseret på 258 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Den bedste vibrationstræner jeg har prøvet!

T Thomas ?
Bekræftet køb

Vi er super glade for vor vibrationstræner. Den er god efter en løbetur, bare fordi, når man har uro i benene eller for velvære. Kroppen føles rar og lidt mere strammet op efter en løbetur.

C Christina M
Bekræftet køb

Virkelig en fremragende vibrationsmaskine,mine bedste anbefalinger 👍

K Karina L
Bekræftet køb

God kvalitet til prisen

h henrik
Bekræftet køb

Jeg har brugt denne maskine i et par måneder nu, og jeg har fået en mere tydelig six-pack :D

J Jacob
Bekræftet køb

Jeg bruger denne ca 3 gange om ugen, fordi jeg elsker den!

R Robert
Bekræftet køb

Kan mærke vibrationerne, men vil ønske den var mere effektiv. Dog har den hjulpet

T Thomas T.
Bekræftet køb

Hjemmetræning er altid lækkert, i stedet for altid at gå til træningscenteret

M Mike
Bekræftet køb

Den er fed at have sammen med min træning når jeg spiller fodbold

B Benjamin
Bekræftet køb

Jeg bruger dette hele tiden og elsker det! Laver de øvelser, de foreslår, men når jeg er doven, står jeg bare på det!

J Jenna

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide