Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Vibrationstræner

Træn hele kroppen hjemme på blot 15 minutter
1795 kr.
15% juletilbud på maskiner Brug koden JUL15

Gratis levering*

Comfort Points Køb nu og få 18 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Vibrationstræner designet til muskelopbygning, knoglerne, balance, mobilitet og fleksibilitet
 • 15 minutter om dagen er nok til at træne hele kroppen hjemme
 • Hjælper med at tone muskler og støtte vægttab
 • 99 intensitetsniveauer, 5 træningselastikker og fjernbetjening medfølger
 • Med 2 års garanti og 100% tilfredshedsgaranti
 • CE-certificeret
 • Tilfredshedsgaranti
 • RoHS-certificeret
 • ISO

Hvad er en vibrationstræner?

En vibrationstræner, som også ofte kaldes en vibrationsplade, er en unik træningsmaskine velegnet til hjemmetræning, der kan hjælpe med at styrke coremuskler og forbedre din fitness.

Vibrationstræneren skaber vibrationer, der får kroppens muskler til at trække sig sammen med hver vibration. Disse hurtige muskelsammentrækninger kan hjælpe med at forbedre balance, kropsholdning, fleksibilitet og muskeltonus hos dem, der bruger maskinen regelmæssigt.

Vibrationstræning kan også hjælpe med hurtigere restitution efter træning og bedre cirkulation i hele kroppen. Brugen af en vibrationsplade er en fantastisk måde at tilføje ekstra intensitet til din træningsrutine på.


Hvordan virker en vibrationstræner?

Når du træder op på den vibrerende platform, indtræder en destabiliserende effekt, som stimulerer musklerne i hele kroppen. For at genvinde balancen og stabiliteten trækkes eller bøjes musklerne.

Afhængigt af hvilken stilling du har på vibrationspladen, vil dine muskler omkring relevante led blive strakt og stimuleret af vibrationer.

Dette sender et signal til hjernen via centralnervesystemet og derefter tilbage mod rygmarven for instinktive muskelsammentrækninger i hele din krop. Sammenlignet med bevidst træning aktiveres flere muskelfibre på grund af disse ufrivillige sammentrækninger, der sker med en højere frekvens på vibrationstræneren - hvilket fører til øget muskelaktivitet og hurtigere resultater.

Med WeightWorlds vibrationstræner medfølger en praktisk fjernbetjening, indbygget bluetooth-højttaler til at spille musik, når du træner samt 5 træningselastikker, så du den måde får en meget alsidig træningsmaskine, som træner hele kroppen ved blot at bruge den 15 minutter dagligt.

Sådan kommer du i gang med at bruge vibrationstræneren

Sørg for, at vibrationstræneren står på en flad overflade, og at du har masser af plads omkring dig (mindst 1 meter til hver side).

1. Tilslut vibrationstræneren til en stikkontakt og tænd maskinen. LED-displayet vil herefter vise "- - -", hvilket betyder, at maskinen er i standbytilstand.

2. Tryk på "Tænd/Sluk'-knappen for at tænde vibrationstræneren. Displayet vil nu vise "10.0".

3. Med "Vælg Program"-knappen kan du skifte mellem de forskellige forudindstillede træningsprogrammer, der er markeret med "P". Efter du har valgt et program, kan du starte din træning ved at trykke på "Start"-knappen. Tid og intensitet kan ikke ændres i de forudindstillede træningsprogrammer. (se en gennemgang af de forudindstillede træningsprogrammer og deres fordele længere nede på siden).

4. I træningstilstand kan du selv indstille træningstiden og intensiteten. For at indstille tiden skal du trykke på en af "Timer"-knapperne (max 20 minutter er muligt). Start træningen ved at trykke på "Start"-knappen. Nu kan intensiteten justeres ved at bruge hastighedsknapperne "Høj" og "Lav" under træningen.

5. Øg hastigheden ved at trykke på "M"-knappen op til 25/50/80 i manuel tilstand. De tre sidste knapper kan du bruge til at øge hastigheden op til 30/60/90.

6. Tryk på "Stop"-knappen for at sætte træningen på pause.

7. Brug "Tænd/Sluk"-knappen til at sætte vibrationstræneren i standby-tilstand.

8. Brug hovedkontakten til at slukke vibrationstræneren helt.

Oversigt over de 5 forudindstillede træningsprogrammer

WeightWorlds vibrationstræner giver dig stor fleksibilitet, da du selv kan indstille træningsmaskinen til dine personlige behov. Men hvis du gerne vil hurtigt i gang, kan du bruge et af de 5 forudindstillede træningsprogrammer ved at bruge “Vælg Program”-knappen. Her nedenfor kan du se fordelene ved de 5 forudindstillede programmer, og hvad de træner:

P0: Lav intensitet til opvarmning, blid massage og restitution efter træning.

P1: Lav til moderat intensitet til let opstramning af kroppen og til at angribe appelsinhud.

P2: Moderat intensitet til let muskelopstramning og intensiv massage.

P3: Høj intensitet til muskelopstramning og til at styrke kerne-musklerne.

P4: Meget høj intensitet til fitness- og styrketræning.

Gode råd inden du starter

For at få mest muligt ud af din vibrationstræner er der flere vigtige råd, du bør følge:

 • Start langsomt og øg intensiteten gradvist, efterhånden som du bliver mere komfortabel med maskinen.
 • Hold pauser mellem dine træningssæt; en god tommelfingerregel er at holde 30 sekunders pause efter hvert sæt.
 • Skift stilling regelmæssigt, når du står på vibrationspladen - dette hjælper med at stimulere forskellige muskler og reducere risikoen for skader.
 • Vær forsigtig, hvis du er tilbøjelig til at blive køresyg eller har andre eksisterende helbredstilstande, der kan forværres ved at bruge maskinen.
 • Drik masser af vand før, under og efter brug af vibrationstræneren. Vibrationstræning kan nemlig øge risikoen for dehydrering.

Inspiration til træningsøvelser

Mangler du inspiration til hvilke øvelser, du kan udføre med vibrationstræneren? Vi har samlet 8 træningsøvelser, som træner stort set hele kroppen.

Helkropstræning

Stå på pladen med skulderafstand mellem dine fødder. På den måde strømmer vibrationerne igennem hele din krop for at støtte muskeltræning og blodcirkulation.

Squats

Stå på pladen med skulderafstand mellem dine fødder og squat ved at bøje dine knæ i en 90 graders vinkel og hold. Dette er en perfekt øvelse til dine ben og coremuskler.

Armstrækkere

Placer dine hænder på linje med dine skuldre og lav armstrækkere (armbøjninger). Hvis du gerne vil træne musklerne mere, kan du bøje dine albuer 90 grader (planke) og holde denne position.

Underben

Placer dine underben på pladen som vist på billedet med dine hænder som støtte bag dig på gulvet. For en mere intens træning kan du løfte dine balder fra gulvet og presse ned på dine lægge.

Taljeøvelse

Placer dine ben langt fra hinanden, bøj dig fremover i taljen og sæt dine hænder på pladen. Bøj dine albuer for en mere intens træning.

Enkelt fod

Placer én fod på vibrtionspladen og den anden på gulvet. For en mere intens træning kan du lægge mere vægt på den fod, der står på pladen.

Siddende stilling 1

Sid med dine balder på vibrationstræneren. Sid behageligt og hold ryggen rank.

Siddende stilling 2

Hvil dine ben på træningsmaskinen, mens du sidder på en stol. Dette er en god metode til at løsne for spændinger og kan hjælpe med at støtte cirkulationen i benene.

Vibrationstræning blev udviklet af forskere med det formål at løse et meget simpelt problem: At astronauter på rummissioner mister 1-2% af deres knoglemasse for hver måned, de er i rummet. Derfor udviklede man en vibrtionsmaskine, som astronauterne kunne bruge i rummet, og det viste sig, at de genvandt knogletabet ved at stå på en vibrationstræner 10-20 minutter om dagen.

Hvilket gør, at NASA selv i dag installerer en vibrationsmaskine på alle deres fartøjer, som ligeledes er udstyret med løbebånd og andre træningsmaskiner med en vibrationsfunktion.

Siden da har videnskaben og studierne omkring vibrationstræning taget fart, og forskere har fundet ud af, at regelmæssig vibrationstræning ikke kun er gavnligt for din knoglesundhed.

Vibrationstræning er nemlig en meget skånsom træningsform, hvilket især er ideelt for personer med knæsmerter.

Et videnskabeligt studiefra 2022 viser blandt andet, at regelmæssig vibrationstræning kan bidrage til at stimulere muskelvæv, vedligeholde ledbånd, blodcirkulation og led. Det samme sig gør sig gældende med flere nervetilstande, hvilket flere studier er fundet frem til.

Det skyldes for både knæsmerter og nervetilstande, at de højfrekvente vibrationer, som kroppen udsættes for under vibrationsterapi, fungerer som en form for "sensorisk afledning" for smertesignalerne i kroppens nervesystem, og kan derfor bidrage til at lindre smerter.

I flere studier om vibrationsterapi har man ligeledes fundet frem til, at regelmæssig brug af en vibrationsplade kan have en effekt på din balanceevne. Hvilket primært skyldes, at vibrationerne stimulerer dine coremuskler, som bidrager til at styrke postural kontrol, hvilket også forbedrer din balance.

Et peer-reviewed studie, hvor forskere undersøgte 10 studier om vibrationsterapis effekt på blodcirkulationen,fandt frem til, at det ligeledes har en positiv effekt på blodcirkulationen. Hvilket skyldes, at vibrationerne får musklerne til at trække sig sammen, hvorefter blodet bliver pumpet rundt i kroppen, hvilket bidrager til at øge blodcirkulationen uden at belaste hjertet.

Dertil kommer, at flere studier viser, at regelmæssig vibrationstræning også bidrager til at stimulere musklerne, forbedre flexibilitet og stivhed samt stimulere fedtforbrændingen til vægttab.

Er der andre navne for en vibrationstræner?

Kært barn har mange navne, og en vibrationstræner kaldes også ofte for vibrationsmaskine, vibrationsplade og rystemaskine.

Hvordan virker vibrationstræneren?

En vibrationstræner virker ved, at platformen vibrerer og på den måde overfører energi til kroppen, der får musklerne til at trække sig sammen og slappe af mange gange i sekundet.

Kræver vibrationstræneren meget plads?

Nej, vibrationstræneren har en meget praktisk størrelse, og kan uden problemer opbevares under en sofa, seng eller i et skab.

Larmer vibrationstræneren meget?

Nej, vibrationstræneren er lydsvag, og er velegnet til at blive brugt i en lejlighed eller i et hus, selvom der er andre til stede.

Hvor stor er træningsmaskinen?

Selve vibrationstræneren har en størrelse på 54 x 32 x 12 cm.

Kan jeg bruge vibrationstræneren, selvom jeg har store (eller små) fødder?

Ja, det er ikke et problem. Vibrationstræneren er designet til at blive brugt af alle, uanset om du bruger størrelse 34 eller 48 (eller derimellem) i sko.

Er det bedre at bruge maskinen barfodet eller med sko?

For optimal virkning anbefaler vi at bruge maskinen enten barfodet eller med strømper, da sko kan absorbere vibrationer.

Hvor ofte skal jeg bruge vibrationstræneren?

Vi anbefaler, at du arbejder dig op til at bruge træningsmaskinen 15 minutter om dagen med minimum én dags hvile om ugen. Start derudover stille ud med at bruge de lave indstillinger først, og juster så med højere intensitet, når du føler, at kroppen er klar til det.

Kan alle bruge vibrationstræneren?

Vi anbefaler, at du ikke bruger maskinen, hvis du er blevet opereret for nyligt, har en alvorlig muskel- eller knogleskade, problemer med hjertet, har en pacemaker, kunstige led eller lemmer, metalimplantat eller metalplader i kroppen eller er gravid. Derudover bør du rådføre med egen læge før brug, hvis du tager medicin, er under medicinsk udredning eller har en medicinsk diagnose.

Hvorfor oplever jeg en kløende fornemmelse, når jeg bruger maskinen?

Bare rolig. Du er ikke allergisk overfor vibrationer, og at opleve en kløende fornemmelse er en helt normal effekt, når man bruger en vibrationstræner. Det er ofte en helt naturlig reaktion på, at blodkar udvider sig og stimulerer de nærliggende celler. En anden årsag er, at kroppen udskiller toksiner under træningen, hvilket kan give en kløende fornemmelse.

Hvor mange kilo kan maskinen tage?

Maskinen har en maks. belastning på 120 kilo.

Hvad er “Bedst i test”-mærket?

Her kan du læse mere om Kondition.dks anbefaling, som kalder vores vibrationstræner bedst i test.

Er brugsvejledningen på dansk?

Nej, den medfølgende brugsvejledning er på engelsk. Men kontakt vores kundeservice, hvis du ønsker en dansksproget brugsvejledning, så kan vi sende den til dig via mail.

Ofte købt sammen

Vibrationstræner
Vibrationstræner

Apparat | Træn hele kroppen hjemme på 15 minutter

1795 kr.

+
EMS Muskelstimulator
EMS Muskelstimulator

Apparat | Opbygger, styrker & toner musklerne

500 kr.

+
Rene Hindbærketoner
Rene Hindbærketoner

1200 mg 180 Kapsler | Til stofskifte & fedtforbrænding

205 kr.

1 Vare

1795 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(650)
4 Stjerner
(114)
3 Stjerner
(20)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

95.95% baseret på 784 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg kan ikke undvære mine 20 minnutter dagligt. Det er utroligt så meget denne maskine hjælper mine smerter i fødderne og jeg synes jeg har fået en langt bedre balance :)

L Lise
Bekræftet køb

Godt produkt

K KARIN E
Bekræftet køb

Virker efter hensigten!

E Ebbe
Bekræftet køb

Hele familien er helt vilde med den

M Mona K
Bekræftet køb

Det er godt, men man skal vende sig til den

B Berit J
Bekræftet køb

Har ikke af prøvet det. Men virker Lækkert og professionelt. Men har returneret det da det ikke passede til min situation. Afventer snarest mine penge retur

J Jørgen B
Bekræftet køb

Bortset fra at billedet ikke repræsenterer den vibrationstræner, som jeg har købt, så er jeg super godt tilfreds med den jeg nu engang har købt. Og hurtig modtagelse.

M Martin S
Bekræftet køb

Enkel - god

G Gitte P
Bekræftet køb

Super so far 🙏🏻😊

A Annet S
Bekræftet køb

Virker fint men kunne bruge en bedre vejledning.

O Oskar

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber