Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Vind et gavekort på 1000 kroner til WeightWorld

Vind et gavekort på 1000 kroner til WeightWorld

Hos WeightWorld finder du hjælp til selvhjælp i form af naturlige kosttilskud, superfoods og træningsmaskiner til vægttab, vitamin- og mineralbehov, mentalt overskud, søvnproblemer og meget mere.

Nu har du muligheden for at vinde et gavekort på 1000 kroner hver måned, som du kan bruge i forbindelse med dit næste køb hos WeightWorld.

For at kunne deltage i konkurrencen skal du give samtykke til, at vi kan sende dig vores nyhedsbrev, og så deltager du automatisk i konkurrencen om gavekortet på 1000 kroner, som du frit kan bruge i vores webshop.

Muligheden for at vinde i lodtrækningen gælder kun for den måned, hvor du tilmelder dig nyhedsbrevet eller laver en ordre og giver samtykke til, at vi kan sende dig mails med nyheder, tilbud og rabatter.

Vi finder den heldige vinder ved en tilfældig lodtrækning den første hverdag i starten af næste måned blandt alle dem, der har tilmeldt sig vores nyhedsbrev eller handlet hos os, og vinderen får direkte besked.

Ved tilmelding får du automatisk tilsendt en mail til din mailadresse om, at du deltager i lodtrækningen om det eftertragtede gavekort på 1000 kroner.