FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*
2 Års Garanti

Cirkulationstræner

Til kolde fødder og urolige ben
1499 kr. 1799 kr. Du sparer 300 kr.
15% juletilbud på maskiner Brug koden JUL15

Gratis levering*

Comfort Points Køb nu og få 15 Comfort Point ?

Største Fordele

  • Cirkulationstræner til dårligt blodomløb og uro i benene*
  • Benytter TENS og EMS teknologi
  • Velegnet til ømme og kolde fødder
  • 30 minutters daglig brug
  • Fjernbetjening og opbevaringstaske medfølger

Brug WeightWorlds Cirkulationstræner 30 minutter om dagen for at pleje din blodcirkulation i ben og fødder, hvilket er ideelt, hvis du har dårligt blodomløb, kolde fødder, ømme eller uro i benene.

Du kan bruge cirkulationstræneren, mens du sidder i en stol eller sofa, gerne mens du læser avis, en bog eller ser TV, mens træningsmaskinens milde, elektriske impulser stimulerer ben- og lægmusklerne, og blod pumpes ned i fødderne.

  • Tilfredshedsgaranti
  • TENS Technology
  • Mænd & kvinder
  • CE-certificeret

Hvad er en cirkulationstræner?

Oplever du problemer med ømme ben, smerter i muskler og led, hævede fødder eller uro i benene? Det kan være symptomer på dårlig blodcirkulation, og her kan du med fordel bruge af en cirkulationstræner.

Det er netop derfor, at vi hos WeightWorld har udviklet denne cirkulationstræner, så du kan få en prisvenlig træningsmaskine til hjemmet, som kan bidrage til din blodcirkulation og på den måde bidrage til at hjælpe med smerter i fødder og ben, hævede ankler og fødder samt kramper.

Cirkulationstræneren er designet med en innovativ EXOpulse-teknologi, der målrettet arbejder på at fremme cirkulation i ben og fødder. Du behøver ikke at bruge utallige timer eller lægge hele dit liv om, men kan ved at bruge en cirkulationsmaskine blot 30 minutter om dagen få den nødvendige støtte til dine problemer.

circulator-device-info-dk-1

Hvad er fordelene ved WeightWorlds cirkulationstræner?

Cirkulationstræneren benytter en innovativ EXO-pulse-teknologi, der meget målrettet stimulerer muskler i ben, fødder og læggene med milde, terapeutiske og regulerende elektriske impulser. Impulserne sendes gennem træningsmaskinens fodpuder, eller hvorend du bruger elektrodepuderne, og bidrager til at trække musklerne sammen. Denne stimulering bidrager til at fremme en bedre blodcirkulation, og hjælper med at sikre, at næringsstoffer og ilt transporteres rundt i kroppen.

Med WeightWorlds Cirkulationstræner medfølger en fjernbetjening, så du selv kan indstille intensiteten, og træningsmaskinen har har 99 forskellige intensitetsniveauer, som du kan indstille efter dine behov. Derudover medfølger elektropuder, som giver dig en øget fleksibilitet, og som du kan placere på skuldre, arme eller ryggen, hvis du oplever smerter eller dårlig blodcirkulation her.

circulator-device-info-dk-02

circulator-device-info-dk-3

CE Godkendt

Din sikkerhed er vigtig, og vi har derfor sikret at at cirkulationstræneren er CE godkendt og helt sikker at bruge.

CE-mærket træningsmaskine med 2 års garanti

Cirkulationstræneren er testet og har modtaget CE-godkendelse, og er dermed sikker at bruge. Derudover giver vi 2 års garanti og 100% tilfredshedsgaranti på cirkulationstræneren.

Cirkulationstræneren bør ikke bruges af gravide kvinder i første trimester, personer med pacemaker, personer med dyb venetrombose eller hjerteproblemer, personer med epilepsi eller åreknuder. Hvis du har andre sundhedsproblemer, og er i tvivl, om du bør bruge en cirkulationstræner, anbefaler vi, at du taler med egen læge før brug.

*Vores cirkulationstræner er ikke medicinsk udstyr, og er ikke beregnet til at helbrede eller forebygge sygdomme eller sygdomstilstande.

Læs mere om Kondition.dk mærket her

Her er en oversigt over, hvad du kan forvente at se, når du åbner pakken med WeightWorlds cirkulationstræner.Sådan bruger du cirkulationstræneren1. Trin

Tilslut USB-opladerkablet til en adapter og til din cirkulationstræner.

2. Trin

Sæt dig godt til rette med benene på fodpuderne og sørg for, at dine knæ er i en 90 graders vinkel.

3. Trin

Tænd maskinen ved at trykke på tænd-knappen, enten på selve maskinen eller fjernbetjeningen.

4. Trin

Juster intensiteten med knapperne +/-, indtil du mærker eller ser, at dine muskler stimuleres.

Cirkulationstræneren er fabriksindstillet til at køre i 30 minutter på intensitetsniveau 0, når du tænder den, men du kan uden problemer indstille både tid og intensitet med +/- knappen på selve cirkulationstræneren eller på fjernbetjeningen. Vær særligt opmærksom på, at forskellige personer kan klare forskellige intensiteter, og det er derfor vigtigt, at du mærker efter, hvad der er bedst for dig. Dette princip gælder ligeledes tiden, du bruger maskinen, så sørg for altid at tilpasse den til dine personlige behov. Træningsmaskinen vil automatisk slukke efter de 30 minutter brug.Sådan bruger du elektropuderne1. Trin

Sørg for at cirkulationstræneren er slukket, før du finder elektroderne. Tilslut dem til maskinen, mens den stadig er slukket. Fjern herefter den beskyttende plastik fra elektrodepuderne (undgå at ødelægge plastikken) og påfør dem forsigtigt huden, hvor du ønsker at stimulere blodcirkulationen.

2. Trin

Nu kan du tænde for maskinen. Brug +/- knapperne til at indstille intensitet og tid efter dine behov. Når den valgte tid er gået, slukker maskinen af sig selv.

3. Trin

Efter endt brug, og efter at maskinen er slukket, skal du forsigtig fjerne elektropuderne fra huden igen. Undgå at hive i ledningen, da det kan ødelægge dem. Placer herefter puderne på plastikbeskyttelsen igen, så de er klar til næste gang.

Elektrodepuderne er designet til at blive brugt skuldre, ryg eller arme. Elektrodepuderne kan bruges separat eller sammen med fodpuderne, afhængigt af dine behov. Før brug skal du sikre, at huden er ren, tør og ubeskadiget, der hvor du vil påføre dem.Sådan opnår du de bedste resultaterVi anbefaler, at du bruger en lotion på fødderne og sørger for at være hydreret for at få optimalt udbytte af cirkulationstræneren. Samtidig skal du sikre, at huden er tør, blød og ubeskadiget, hvor du vil anvende elektroderne.

Cirkulationstræneren er ikke et massageapparat, og er ikke designet til at vibrere, men sender impulser ved hjælp af EXOpulse-teknologi. Disse impulser er en strøm, der stimulerer nerverne i fodsålen (eller hvor du har påført elektroderne), så musklerne stimuleres gennem sammentrækninger og bidrager til at fremme blodcirkulationen. Impulserne har samme intensitet i begge fødder (eller hvor du har påført elektroderne), men de kan opleves forskellige afhængigt af følsomheden, det kan variere fra f.eks. fod til fod. Det kan derfor føles som om, at én fod får mere intensive impulser end den anden, men det er ikke tilfældet.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan du bruger eller får effekt af træningsmaskinen, kan du læse den medfølgende brugsanvisning. Vi anbefaler, at du læser den, før du bruger maskinen første gang.

Hjælper en cirkulationstræner med blodcirkulationen?

Ja, ved brug af en cirkulationstræner trækkes dine muskler sammen, hvilket bidrager til at fremme en bedre blodcirkulation.

Kan cirkulationstræneren hjælpe med smerter eller hævede fødder?

En bedre blodcirkulation kan bidrage til at hjælpe med urolige ben, hævede fødder eller ben samt smerter i benene .

Optager cirkulationstræneren meget plads?

Nej, du kan uden problemer opbevare den under sofaen, sengen eller i et skab i den medfølgende taske, når du er færdig med at bruge den.

Larmer cirkulationstræneren meget?

Nej, cirkulationstræneren er lydløs, da den bruger EXOpulse-teknologi, og forstyrrer hverken naboer eller sovende børn.

Kan cirkulationstræneren bruges af ældre?

Ja, alle, der gerne vil have hjælp til at fremme blodcirkulationen, kan bruge maskinen. Bør dog ikke bruges af gravide i første trimester, personer med pacemaker, personer med dyb venetrombose eller hjerteproblemer, personer med epilepsi eller åreknuder.

Kan man bruge maskinen barfodet eller med strømper?

For at få det optimale ud af cirkulationstræneren anbefaler vi, at du smider sko og strømper, og bruger træningsmaskinen barfodet.

Kan man bruge maskinen, hvis man har meget små eller store fødder?

Det er ikke et problem, cirkulationstræneren er udviklet til at give optimal effekt, uanset om du bruger størrelse 34 eller 48.

Medfølger der en dansksproget brugsvejledning?

Nej, brugsvejledningen er på engelsk. Men tøv ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger den. Så kan vi hjælpe dig videre.

Ofte købt sammen

Cirkulationstræner
Cirkulationstræner

Apparat | Støtte til blodcirkulation i ben og fødder

1499 kr. 1799 kr.

+
B-Vitamin Complex
B-Vitamin Complex

365 Tabletter | Tilskud til immunforsvar og energi

205 kr.

+
Mymi Slankeplastre til maven
Mymi Slankeplastre til maven

5 Plastrer | Til forbrænding af mavefedtet

135 kr.

1 Vare

1499 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(447)
4 Stjerner
(142)
3 Stjerner
(34)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

93.11% baseret på 623 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det fungeret perfekt og er behageligt at bruge.

A Anne M
Bekræftet køb

Forventer en brugbar enhed

B Bent M
Bekræftet køb

Virker meget godt. men er lidt meget billig plastik fornemmelse af kvalitet.

K Kim K
Bekræftet køb

Super god er rigtig glad for den.

U Ulla A
Bekræftet køb

God cirkulationstræner som holder hvad den lover

T Thomas ?
Bekræftet køb

Jeg er meget godt tilfreds!

E Elke C
Bekræftet køb

Er meget godt tilfreds bruger den meget tit ofte dagligt, men den var lidt dyrt men pris og kvalitet hænger vel sammen.

K Kristian
Bekræftet køb

Ved ikke om det hjælper noget, men det er behageligt nok

J John
Bekræftet køb

Er meget tilfrds med min cirkulations træner, ved endnu ikke hvad den kan udtette for mig, det må tiden vise.

L Lisetta K
Bekræftet køb

Jeg ved ikke rigtig om den virker endnu! syntes ikke jeg kan mærke nogen bedring på mine trætte ben !

m marianne I

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber

Product Image

Cirkulationstræner

Til kolde fødder og urolige ben