Slanke & Detox Te Kombipakke

2x28 teposer | Til vægttab og fedtforbrænding

En unik kombipakke fra WeightWorld - slanke- og detox-te

Denne sampak indeholder både Slanke-te og Detox-te, og på den måde får du alt, du har brug for i én pakke. Du får to af de bedstsælgende produkter fra WeightWorld, der er specielt formuleret til at gøre det nemt og velsmagende at give dit vægttab og sundhed et naturligt boost.

WeightWorlds Slanke-te er en mild, men effektiv te til at give dit vægttab et skub i den rigtige retning. Teen er en 28-dages kur, hvor du med bare én kop te dagligt kan nyde godt af en masse superfoods, vitaminer og mineraler, som bidrager til at give din fedtforbrænding et boost.

Mens slanke-teens ingredienser primært er udvalgt med fokus på vægttab, så indeholder Detox-teen ingredienser med milde udrensende egenskaber.

Detox-teen er propfyldt med superfoods og andre naturlige ingredienser som beroligende nældeblade, opkvikkende hvid te, nærende mælkebøtterod og anisfrø, der er perfekt til en blid udrensning af kroppen

Brug begge produkter i 28 dage som en detox-kur for at få mest muligt ud af dem og for at give dit vægttab og udrensning et skub i den rigtige retning.

Drik slanke-te om morgenen og detox-te om aftenen

Begge teer indeholder superfoods, mineraler og vitaminer, der er specielt udvalgte til at give din fedtforbrænding, energi, detox, velvære og sundhed et naturligt boost.

Vi anbefaler dog, at du drikker slanke-teen om morgenen, da den indeholder opkvikkende ingredienser til at give dig et forfriskende energi-boost lige fra morgenstunden. Den er formuleret til at give dig den motivation og drive, som du skal bruge for at starte dagen.

Detox-teen er derimod helt perfekt at drikke om aftenen, da den foruden at indeholde ingredienser til udrensning af kroppen, også er formuleret til at være mere beroligende og aromatisk for at hjælpe dig med at slappe af og sende dig godt ind i drømmeland.

Kan jeg bruge teerne som en udrensningskur?

Ja, begge te-produkter kan bruges som en del af en udrensningskur, hvor du kan udrense kroppen for toksiner, mens du giver din energi og fedtforbrænding et naturligt boost.

Hvorfor skal jeg drikke slanke-teen om morgenen?

WeightWorlds slanke-te indeholder opkvikkende ingredienser, og vi anbefaler derfor, at du drikker den om morgenen, så du kan nyde godt af et skud energi, mens din fedtforbrænding får et boost.

Hvorfor skal jeg drikke detox-teen om aftenen?

Vores Detox-te indeholder beroligende og aromatiske ingredienser, der kan bidrage til at få dig til at slappe af efter en stressende dag og sende dig trygt ind i drømmeland.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

For at opnå de bedste resultater bør du drikke begge teer hver dag i 28 dage (slanke-te om morgenen, detox-te om aftenen).

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du drikker teerne som en detoxkur dagligt i minimum 28 dage.

Hvordan brygger jeg teerne?

Læg et tebrev i en tom kop. Hæld næsten-kogende vand i koppen og lad teen trække i cirka 5 minutter. Nyd nu din velsmagende slanke- eller detox-te.

Er der bivirkninger ved detox- og slanke-te?

Begge te-produkter er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger, Vi anbefaler dog, at du læser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle drikke detox- og slanke-te?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Ofte købt sammen

Økologisk Moringa Kapsler
Økologisk Moringa Kapsler

1650 mg 180 Kapsler | Superfood-tilskud til blodtryk og kolesterol

205 kr.

+
Æblecidereddike Complex
Æblecidereddike Complex

1860 mg 180 Kapsler | Til vægtkontrol og fedtforbrænding

205 kr.

1 Vare

205 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(36)
4 Stjerner
(21)
3 Stjerner
(5)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.57% baseret på 62 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

God produkt dejligt at har sin krop udrenset. Føler mig lidt lettet. Der udover har theen en godt smag..

J Josephine M
Bekræftet køb

Lækker te til morgen og aften, som har givet mig meget mere energi.

e emma
Bekræftet køb

endelig et produkt der virker for mig

K Kurt R
Bekræftet køb

Virker fint, men jeg er ikke vild med smagen i morgen-teen (har bitter undertone af tee-smag)- til gengæld smager aften-teen dejlig (urte-te-smag) :)

L LV
Bekræftet køb

Super besparelse på to skønne te. Stor fan

B Britta
Bekræftet køb

Jeg synes at de to Örtte (Skinny og Detox) var dyre hver for sig så rigtig dejligt at I har lavet denne her kombipakke da jeg vildt gerne ville prøve dem - 10 dage inde og jeg nyder enhver kop

H Hanne N
Bekræftet køb

Det har været lækkert at få udrenset min krop :)

J Jonas O
Bekræftet køb

Nu skal i høre! God service, levering fungerer fint når jeg bor i DK! Og har været glad for teen.

K Karl W
Bekræftet køb

Sparkede mit vægttab i gaog og min krop føles lettere og friskere

V Vanessa Noemi
Bekræftet køb

jeg fulgte detox programmet og tabte mig 5 kilo på 4 uger!!! Helt fantastisk

S Sørine Johnsen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Autumn Scratcher Game