WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Tea Sampak

Combo | Skinny Tea & Detox Tea

WeightWorlds Te Sampak kan tilbyde dig alt det, du har brug for til at udrense kroppen og støtte dit vægttab, så du kan pleje din krop på en sjov & lækker måde. Sampakken indeholder vores Detox Tea og Skinny Tea, så du får et komplet 28-dages program med te til både morgen og aften, der er specielt tilpasset din krops unikke behov på alle tidspunkter af døgnet.

 • Indeholder Detox Tea & Skinny Tea
 • Lækkert 28-dages vægttabs program
 • Diæt-boostende & Rensende Te
 • For næring, energi & appetitkontrol
 • Naturlig, veganer- og vegetar-venlig

Det, der gør denne sampak fantastisk, er ikke kun den lækre smag og den benaturlige hagelige måde at være sund på, men teen er også lavet med en lang række kraftfulde ingredienser, der kan give din krop nogle fantastiske fordele. Alle disse ting er kombineret i smarte tebreve, så du kan få alt det gode, mens du drikker dig vej til en mere energifyldt og slankere udgave af dig selv!

62.75
$69.72
Du sparer $59.73
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

The WeightWorld Tea Bundle

Denne sampak indeholder både Skinny Tea og Detox Tea, og du får altså alt, du har brug for i bare én pakke. Du får to af de bedst sælgende produkter fra WeightWorld, der er designet til at gøre det sjovt og lækkert at pleje din krop. Hvis vi starter med Skinny Tea, så er dette produkt lavet af nogle af de bedste naturlige botaniker, der findes - alt i ét simpelt tebrev! Den indeholder en unik blanding af ingredienser, der hver er blevet valgt ud fra dens specielle egenskaber. Dette inkluderer energigivende Grøn Te, Oolong Te, nærende blåbær & moringa samt bygkorn og ingefær til at hjælpe fordøjelsen.

Ligeledes indeholder vores Detox Tea også naturlige ingredienser, men disse er i højere grad valgt grundet deres milde udrensende egenskaber. Alt imens velkendte udrensningsmetoder ofte inkluderer repetitive juicer eller skøre drikke, så er Detox Tea fra WeightWorld meget simpel og stadig velsmagende! Den kombinerer en unik variation af ingredienser til at støtte kroppens sundhed. Dette inkluderer beroligende nældeblade, opkvikkende Hvid Te, nærende mælkebøtterod og anisfrø til fordøjelsen.

Hvorfor Skinny Tea om morgenen og Detox Tea om aftenen?

Alt imens de to teer altid arbejder på enten at opkvikke kroppen eller støtte vægttab, så er nogle af ingredienser specielt udvalgte til at give et nærende boost om morgenen, og nogle er specielt udvalgte til blidt at udrense om aftenen. Det er fordi, vores krop har brug for forskellige ting på forskellige tider af døgnet; morgenteen er designet til at hjælpe dig med at vågne og give dig den motivation og drive, du behøver, for at starte dagen. Aftenteen er derimod designet til at være mere beroligende og aromatisk for at hjælpe dig med at slappe af og sende dig godt ind i drømmeland.

Komplet ingrediensliste

 1. Detox Tea:

  Grøn Te (40%), Hvid Te (20%), Anisfrø (10%), Nældeblade (10%), Mælkebøtterod (8%), Lemon Verbena (5%), Burrerod (5%), Grøn Mynte (2%).

 2. Skinny Tea:

  Grøn Te (30%), Oolong (20%), Pu Erh Te (10%), Citrongræs (10%), Moringa Blade (10%), Boghvede (8%), Bygkorn (5%), Blåbær (5%), Ingefærrod (2%)

Sådan bruges den

Det er super nemt at lave din WeightWorld te! Tag ganske simpelt et tebrev, put det i dit favorit krus eller termokop og tilføj herefter næsten-kogende vand. Vi anbefaler, at du lader teen trække i cirka 5 minutter for at opnå den bedste effekt og smag. Du kan også vælge at tilføje et lækkert twist til din te ved at tilføje citron, kanel eller honning. Drik 1 Skinny Tea om morgenen og 1 Detox Tea om aftenen dagligt for at fuldende 28-dags programmet.

Råd

Begge teer i denne sampak er lavet af naturlige ingredienser og er sikre at drikke. Hvis du ikke har brugt nogle af disse produkter før, anbefaler vi at læse den komplette ingrediensliste for at tjekke for personlige allergener. Hvis du er gravid, ammer eller tager nogen form for medicin, skal du tale med din læge før brug. Dette produkt er ikke beregnet til personer under 18 år.

Læs mere
Tea Sampak Combo | Skinny Tea & Detox Tea

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

82.22% baseret på 9 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Produktet virker godt, men forsendelse og kontakt er virkelig ringe. Først fik jeg ikke oprindelig bestilling, så ville de gensende, men dao har ikke registreret forsendelsen. Nu der gået 14 dage de lover 2-5 hverdage.

A Amalie C
Bekræftet køb

God mild smag. Personligt måtte den godt være kraftigere af smag. Kun drukket det en uge iforhold til at skulle udtale om effekt ....

J Janice
Bekræftet køb

Den har en fantastisk smag, og virkningen er god

L Line G
Bekræftet køb

Jeg er stadig igang med Detox kuren. Men den gør mig glad. Er ikke så oppustet og har fået mere energi. Samt har jeg slet ikke trang til søde sager. Glæder mig helt vildt til at skulle igang med skinny te.

M Malene E
Bekræftet køb

Super besparelse på to skønne te. Stor fan

B Britta
Bekræftet køb

Jeg synes at de to Örtte (Skinny og Detox) var dyre hver for sig så rigtig dejligt at I har lavet denne her kombipakke da jeg vildt gerne ville prøve dem - 10 dage inde og jeg nyder enhver kop

H Hanne
Bekræftet køb

Det har været lækkert at få udrenset min krop :)

J Jonas O
Bekræftet køb

Nu skal i høre! God service, levering fungerer fint når jeg bor i DK! Og har været glad for teen.

K Karl W
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter