Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

5 metoder til at tackle appelsinhud hos mænd

Hvis du er en af de mange personer, der spørger ‘får mænd appelsinhud’, så er svaret JA! Selvom det er mere almindeligt hos kvinder, kan mænd stadig få appelsinhud, også kendt som cellulitis, af mange af de samme årsager som kvinder som fx vægtøgning, kost og aktivitetsniveau. Selvom de eksakte årsager til appelsinhud er ukendte, er der stadig nogle ting, du kan gøre. For at hjælpe har vi samlet vores liste med 5 metoder til at tackle appelsinhud hos mænd, der alle nemt at tilføjes til dine rutiner. Prøv dem i dag og se, om de kan hjælpe med din appelsinhud!

 1. Motion

  Regelmæssig motion kan hjælpe mod appelsinhud

  En stor faktor, som mange personer anser for hovedårsagen til appelsinhud, er vægtøgning. Af denne grund kan det være utrolig gavnligt at tilføje motion til din daglige eller ugentlige rutine. Selvom det måske ikke fjerner appelsinhud fuldkomment, kan vægttab hjælpe med at reducere mængden af fedt, der skubber sig gennem bindevævet i huden, så den kommer til at ligne en appelsinskal. Motion kan også hjælpe med at opstramme området, så du får et mere tonet og glat look.

 2. Cellulite Fødevarer

  Mange personer mener også, at en årsag til appelsinhud er toksiner. De kan kommer fra en række forskellige kilder som fx en usund kost, alkohol, rygning og forurening i miljøet. Disse toksiner kan nedsætte blodomløbet og reducere hudens elasticitet, hvilket får den til at ligne en appelsinskal. Derfor kan det hjælpe at indtage fødevarer, der er rige på antioxidanter, så du kan beskytte huden og kroppen fra toksin skader og dermed reducere fremtoningen af appelsinhud. Her er nogle fødevarer, der er rige på antioxidanter og andre beskyttende stoffer, der kan hjælpe:

 3. Cellulite Produkter

  Produkter til appelsinhud (cellulite)

  Der er et stort udvalg af appelsinhud produkter på markedet, der kan hjælpe dig med at tackle appelsinhud på forskellige måder. Du kan fx få cremer og geléer, der har til formål at tone og opstramme områder, naturlige skrubbemidler, der virker ved at udglatte og fjerne døde hudceller, samt plastre og piller, der hjælper med at opnå en sund vægt og fedttab. Du kan også prøve appelsinhud redskaber, der bruger avanceret teknologi til at angribe appelsinhuden for at hjælpe med fedtdepoter, toning og styrke.

 4. Tørbørstning af kroppen

  Brug en børste til appelsinhuden

  En super simpel teknik, du kan bruge derhjemme i dit eget hjem, er tørbørstning. Det er utrolig populært blandt mænd, der gerne vil tackle deres appelsinhud. Det er også meget hurtigt og nemt - alt du har brug for er en børste! Når du bruger en børste mod appelsinhud, skal du inden bad bruge børsten på hele kroppen. Start ved fødderne og arbejd dig opad. Sørg for at børste i retning af hjertet. Det virker ved at fremme blodomløbet i kroppen og eliminere toksiner - begge dele kan hjælpe med appelsinhud.

 5. Reducér koffein, rygning og alkohol

  Skær ned på alkohol, sukker og rygning

  Mange mennesker siger, at koffein gør din appelsinhud værre, da det kan have en negativ effekt på blodomløbet, og dermed kroppens evne til at transportere næringsstoffer og oxygen til hudcellerne. De siger også, at rygning og alkohol kan føre til et build-up af toksiner inde i kroppen, hvilket kan forårsage svagere hud med mindre elasticitet. Derfor kan en simpel løsning på appelsinhud hos mænd være at skære ned på disse. Før du går i panik, kan vi berolige dig med, at du ikke behøves at fjerne dem fuldkommen! Prøv at begrænse dig til 1-2 kopper kaffe om dagen og begræns mængden af cigaretter og alkohol på ugentlig basis.

Del med