FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

5 Øvelser til hjemmet

Lad os indse det, vores liv er meget travle i disse dage! At jonglere dit arbejde eller uddannelsesliv, samtidig med at skulle have et hjemmeliv er svært alene, og smider du venner, hobbyer, samfundsliv, kost og motion oveni kan det virke helt umuligt. Det travle liv gør ofte, at det bliver svært at finde tiden til at leve sundt og gå i motionscenter. Men det at holde sig sund behøves ikke nødvendigvis at være tidskrævende og dyrt. Vi har her givet dig 5 nemme øvelser med tips, som du kan lave derhjemme. Så du hverken behøves at bruge tid eller penge på at tage i fitness.

Nummer 1: Armbøjninger

armbøjning

Armbøjninger er en god kropsvægt øvelse, der involverer stort set alle muskler i din overkrop. Du kan gøre dem iført næsten alt andet end hæle og en kjole, og gulvet er alt det udstyr du har brug for. Udvid og indsnævre hændernes position for at fokusere på enten bryst- eller armmuskler. Øg antallet for at gøre det hårdere eller sænk hastigheden for at maksimere stabiliteten.

Nummer 2: Squats

mand squatter

Squats er armbøjninger til dine ben! Og ligesom armbøjninger kan de variere meget, igansætte alle ben- og kerne muskler, og kræver ikke noget udstyr. Bare undgå trapper efter at du har lavet dem!

Number 3: Yoga

kvinde dyrker yoga

Yoga er blevet blandt denne generations foretrukne motionsvalg. Dette er ikke overraskende, alt du behøver er jo bare en måtte eller et lille stykke af en græsplæne. Du behøver ikke engang at finde en instruktør! Yoga øvelser og rutiner ligger frit tilgængeligt på internettet, alt du skal bruge er en simpel søgning. Yoga er perfekt for fleksibilitet, balance og kropsholdning.

Nummer 4: Planken

mand laver planken

Planken er blandt øvelse som kræver mest styrke i maveregionen, og det kan udføres i din stue! Det er en problemfri måde at forbedre din kropsholdning på, samtidig med du styrker hele din krops kerne. Planken er utrolig enkel at lave, alt du skal gøre er at lægge dig på gulvet med maven ned. Du står herefter på dine tæer og løfter kroppen op ved at støtte på dine albuer. Ligesom på billedet til venstre.

Nummer 5: Crunches

kvinde laver crunches

Og til sidst, men ikke mindst, har vi crunches! Alt du skal bruge til denne øvelse er gulvet og en blød måtte. Meget ligesom armbøjninger, er de enormt alsidige, så hvad enten du ønsker vaskebræt eller bare bedre kernestabilitet, er der crunch variant med dit navn på!

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med