Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

5 måder at afstresse dette efterår

Efteråret er ved at komme! Temperaturen begynder at falde, BBQ bliver forglemt, og det bliver tidligere mørkt. Efterået kan også være utrolig hektisk og sommetider ret stressende. Derfor har vi hos WeightWorld prøvet at vende tingene på hovedet, tage tyren ved hornene, og starte med at gøre oktober den officielle måned for udrensning. En udrensende oktober kan være lige præcis hjælpen mens bladene falder fra træerne, og tilpasse dig til den bedste situation for at klare vinteren med dit bedste velvære.

Her er 5 måder vi tænker du kan udrense din kroppen under efteråret:

1. Udforsk ingredienser

Autumnal Ingredients

Du vil finde denne metode mere detaljeret i vores artikel “5 ingredienser for en udrensning denne sæson”. Selvom efterået typisk bliver forbundet med frugt og grøntsager, der kommer til syne under denne sæson, er der også mange ingredienser såsom frugt og grøntsager der faktisk er modne under efteråret. Pointen ved at de er i sæsonen er de kan tilbyde terapi mod din stress eftersom de bliver billigere under denne sæson.

2. Find en sportsgren

dyrk regelmæssig motion for et sundere liv

Efteråret er absolut et perfekt tidspunkt at starte med at dyrke sport. Træning er en af bedste naturlige metoder for at udrense din krop fra toksiner mens du træner dine muskler og endda taber vægt på samme tid. De fleste holdsport begynder deres træningsperiode i efterårsmånederne, hvilket betyder du kan starte på en frisk og give dig selv et tidsfordriv der kan holde dig aktiv og sund, lindre, og opbygge venskaber.

3. Udforsk dine drikkevarer

udrensning af kroppen

Efterhånden som sæsonen ændrer sig, gør de perfekte drikkevarer også efter vejret. Afslappenhed under efteråret kan måske være uønsket først, men efter det virkelig bliver oktober, kan du se frem til aftener, hvor du kan gemme dig under dynen eller ligge på sofaen, mens med hjælp fra en varm kop af te eller skinny coffee fra WeightWorld - en hjælp til en følelse af at være revitaliseret og forynget. For en følelse af varme du kan føle indeni og udenpå.

4. Tag en pause i weekenden

Stress af i weekenden - det er sundt for dig

Sommerferien er over og juleferien starter om omtrent 10 uger, men efteråret byder ikke på mange feriedage. Uden solskinnet der kan få dig frem på en strand, er efteråret en oplagt mulighed for at tage på en tur i en weekend. Se en ny by, udfordrer dig selv i en ny kultur og historie, og kom tilbage (næsten) som en ny person.

5. Start med at bruge kosttilskud

Tag et kosttilskud

Nytårsfortsæt bliver ofte forbundet med nytårsaften naturligvis. Men hvem siger du ikke kan starte med det samme? Vores fortsæt hos WeightWorld er at gøre oktober til måneden for udrensning, og du kan gøre det samme. Efteråret er hvor børnene starter i skole igen, tiden skal sættes tilbage til vintertid, og arbejdspladser får mange etablerede medarbejdere. Det er den perfekte tid for dig at starte med en plan for kosttilskud der kan hjælpe dig med at afstresse og udrense din krop.

Andre interessante artikler