FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

5 ingredienser til en udrensning dette Efterår

Efteråret er lige rundt om hjørnet, og stresniveauet stiger efterhånden som julen kommer tættere på, så vi kan alle bruge noget udrensning i livet, således vi blive genopfrisket, forynget og klar på månederne der kommer. WeightWorld har kigget på nogle af de bedste metoder at udrense denne oktober, og vi har valgt at kalde oktobermåned for den officielle udrensningsmåned i 2018.

Efteråret handler ikke blot om at udskifte svømmetøjet med striktrøjer og vinke farvel til solskinsvejret; det er en hel unik sæson, og den byder på mange gode ingredienser som du kan tilføje i dine daglige rutine for at opnå fordele mht. udrensning og velvære. Her er 5 ingredienser der lægger sig til efteråret der kan hjælpe dig på vej til en “udrensningsmåned”!

Det er også værd at notere at på grund af at disse ingredienser kan være sæsonpræget, kan du spare penge ved at udskifte nogen af ingredienserne på din indkøbsliste om sommeren.

1. Æbler

Æbler er en god kilde til vitaminer, mineraler og vigtige næringsstoffer

Velsagtens det mest populære og kulturberiget frugt… de har endda en by opkaldt efter dem! Du tror måske at æbler bliver dyrket året rundt, men de er faktisk en efterårsfrugt. Æbler er brugbare til at udrense, foruden at være en smagsfuld frugt du kan tilberede, bage til en tærte, tilføje i salater, eller som hurtig snak. De er navnligt en kilde til fibre som forbedrer fordøjelsen; processen der sættes i gang for at udrense vores krop for uønskede midler. De er også en nødig kilde til vitamin C, som medvirker til et funktionelt immunsystem, der beskytter os fra toksiner.

2. Græskar

Græskar er en god kilde til vitaminer, mineraler og vigtige næringsstoffer

Den mest ikoniske frugt der kommer op af grunden under efterårsperioden. Når vi tænker på græskar, forbinder vi dem med monstre og trolde, og ugehyggeligheden fra Halloween, men græskar kan også bruges til mere end bare at oplyse under en årlig weekend. De er en god kilde til vitamin C på samme måde som æbler; faktisk giver de også 170 % af dit gennemsnitlige daglige forbrug af vitamin A for hver 100g. Naturligvis er vitamin A forbundet med en ren og udrenset hud ligesom at bidrage til bedre syn. Græskar er fyldt med kalium, som er en af de primære elektrytter for at regulere hormonsystemet. Nej, det var ikke en stavefejl! Hormonsystemet er fundamentet for at din krop kan fungere og til at toksiner kan forsvinde fra din krop gennem urin. Derudover kan et græskar svare til en hel uges græskarsuppe!

3. Gulerødder

Gulerødder er en god kilde til vitaminer, mineraler og vigtige næringsstoffer

Fornemmer du et tema af orange? Gulerødder er endnu et eksempel på noget omhyggeligt nemt at indtage. Når gulerødderne er rå og lavet sammen med lidt hummus og kød i en stuvning, er mulighederne uendelige. Gulerødder har næsten det dobbelte indhold af vitamin A end græskar, hvorledes de er almindelig anerkendt for at udrense huden, så du kan opnå en ren hud.

4. Kål

Kål er en god kilde til vitaminer, mineraler og vigtige næringsstoffer

Ligesom græskar har du mulighed for masser af næringsstoffer ud af kål, eftersom de fleste varianter af kål har tykke blade der kan udskæres og bruges i forskellige typer af mad. Derfor bliver kål betragtet næstbedst efter kartofler som det mest økonomiske grøntsag hvad angår prisen og de fordele der følger. Men hvad der angår udrensning, er kål virkelig fyldt op med naturlige fibre for at hjælpe dig med at fordøje maden og skubbe toksiner ud af kroppen, og det er rigt på flavorider for at beskytte dig mod stress.


5. Kiwi

Kiwi er en god kilde til vitaminer, mineraler og vigtige næringsstoffer

Ja, lige nøjagtig, Kiwi! Du vil måske forbinde kiwi i en sommersalat, men de er faktisk helt modne og klar om efteråret. Denne underlige, dog farverige frugt er rigt på fordele rettet mod udrensning under dens hud. Den har navnligt dobbelt så meget vitamin C og E end appelsiner og æbler for at beskytte dine celler fra stress. Det har også et sundt indhold af naturlige fibre for at bidrage til fordøjelsen.


Andre interessante artikler