• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Opnå en korrekt udrensning af kroppen

Der findes utallige former for detox & udrensningskure, men er de virkelig sunde for kroppen? Det siges, at frugt kure og lignende kan hjælpe til et øget vægttab, men er det mon sandt?

Sandheden on udrensningskure

Juice kure, suppe kure, tarmrensning, frugt kure, sukker detox – vi kender alle til disse kure – men virker de? Virker detox kure? Lad os tage et kig på det rent videnskabelige bag facaden!

Udrensningskure og Detox kure er populære og lover at udrydde affaldsstoffer og toksiner fra kroppen og gøre dig sundere. Det er er meget højt løfte, så derfor ser vi lidt nærmere på sagen…

Hvad udrensning og detox lover

Der findes tonsvis a forskellige udrensninger og detox kure. For det meste er udrensning og detox det samme. De har nemlig begge det samme mål, nemlig at fjerne affaldsstoffer fra kroppen. Nogle gange har en udrensning et mere specifikt organ i sigte at udrense, så som tarmen eller leveren.

Der er ingen specifik definition på en detox- eller udrensnings kur, men de involverer ofte en begrænsning af din fødevareindtagelse til presset juice; at undgå bestemte typer fødevarer; eller at drikke en koncentreret saft, der renser din krop fra toksiner.

Hvad sker der med kroppen?

Vi er alle klar over, at frugt og grønt er godt for os, så rent logisk betyder dette, at en kost med kun frugt og grøntsager skal være super sundt, ikke? Nej. Det er ikke rigtig. Hvis du kun drikker juice saft i en uge, vil du tabe sig, ja, men det er kun fordi du ikke spiser - ikke fordi din krop bliver udrenset. Vand bliver optaget i dine muskler via glykogen. Når du spiser lavt kalorieholdigt kost opbruger du alt glykogen i kroppen og derfor taber du kun vand vægt. Du vil få at vand vægten lige tilbage, når du vender tilbage til din normale kost. På juice kure går du også glip af alle de andre vitale næringsstoffer som fedt, fiber og protein. Efter et par dage med juicekure er din krop dybest set kørt så meget ned og uden protein i din krop vil kroppen naturligt begynde at nedbryde muskelvæv i stedet, fordi der ingen næringsstoffer er at tage af. Ligeledes den manglende fiber i din kost har tendens til at påvirke funktionen af din tyktarmen, hvilket kan forklare, hvorfor folk har tendens til at beskrive deres mavefornemmelse på en juice rense så ligner maveinfluenza.

Bedre alternativer til udrensnings & detox

De to mest populære former for kure er udrensnings kure og tarmrensning. Begge former for detox er 100% naturlige og kan hjælpe dig med at fremme dit vægttab. Med supplementer som disse kan du undrense din krop på en sund og naturlig måde. I stedet for at sulte din krop og få mangel på vitaminer, proteiner og fiber som i en juice kur, så vil du med disse supplementer kun opnå en øget indtagelse af disse. Udrensningskure til brug i hjemmet er udviklet til dig som ønsker at leve sundere og ønsker et øget vægttab. Udrensningskure er en god måde at booste dit fordøjelsessystem og du vil derefter være mere modtagelig overfor optagelse af næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Tarmrensning fungere på præcis samme måde, men er målrettet til at udrense din tarm. Ingredienserne i en tarmrensning er specielt sammensat til dette formål. Ofte kan affaldsstoffer ophobe sig i tarmene og kan føre til forstoppelse, smerter i maven og en følelse af oppustethed.