Tilføj ingefær, løg, hvidløg og chili og steg indtil løgene er bløde.
Tilføj den hakkede græskar og svampe og bland det.
Tilføj så gojibær.
Hæld grøntsagsbouillon i.
Kog og skru så ned på medium varme. Lad det koge i omkring 10 minutter.
Hæld hele blandingen i en varmeresistent blender. Blend indtil teksturen er glat. Hvis suppen er for tyk, tilføj mere bouillon.
Tilføj Baobab pulver og bland det.
Hæld det i en serveringsskål.
Dekorer med goji bær eller persille og chilli.
Tilmelding til nyhedsbre
Mange tak
Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev og modtager nu eksklusive tilbud direkte i din indbakke med jævne
mellemrum. Bemærk, at du altid kan framelde dig vores nyhedsbreve.
Du får allerede vores nyhedsbreve
Vi elsker også dig! Men vi kan allerede se, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Bare rolig, vi sender ikke
samme nyhedsbrev flere gange
Modtag eksklusive tilbud
Tilmeld dig vores nyhedsmail, så får du nyt om alle produkter, konkurrencer og eksklusive tilbud direkte i din indbakke.
Hele siden bliver genindlæst, når du vælger et afsnit.