FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

De mange forskellige typer Body Wraps

Der er mange forskellige typer af body wraps, som bliver tilbudt på saloner og wellness i dag. Her giver vi dig et overblik over body wraps og giver dig et indblik i, hvilke forskellige typer af body wraps der findes.

Hvilke typer af body wraps er der, og hvad gør de?

Body wraps er en almindelig behandling, der normalt udføres i wellness, spa eller salon og er designet til at udrense, hydrere, tone og slanke kroppen. Nogle body wraps er stof, plastik eller elastiske bånd som en beklædningsgenstand viklet omkring kroppen ligesom en mumie og bruges med alger, tang, mudder, ler, lotion, creme, naturlægemidler, mineraler eller andre stoffer for at forbedre tilstanden af huden og vægten ved blandt andet at fjerne toksiner i kroppen. Nogle body wraps fugter huden og nogle body wraps bruges til at løsne musklerne op, lindre betændelse eller rense kroppen fra toksiner gennem sved.

Efter din behandling, efter hele kroppen er pakket ind i opvarmede bandager eller termiske tæpper, hjælper det til at løsne musklerne op, åbne porerne, få dig til at svede således, at toksiner skylles ud af kroppen. Efter behandlingen skyldes hele kroppen og straks føles huden ren og blød.

De forskellige typer af body wraps:

Alge - varme alger gnides over hele kroppen for at nære og afgifte huden.

Mudder - terapeutisk mudder smøres over hele kroppen til at afgifte, opstramme og rense huden. Mudder har anti-stress egenskaber og kan lette væskeophobning og rense porerne ved at trække urenheder ud af huden.

Ler - svarende til en mudder body wrap og kan blandes med aromaterapiske olier.

Cellulite - Øger blodcirkulationen og skyller toksiner ud af kroppen.

Urte - bruger udvalgte urter til nærende egenskaber og til at fjerne døde hudceller. Urterne blandes med olier og varmt vand.

Tang - Din krop smøres med en varm blanding af tang, så du pakkes ind i en plastfolie, hvilket er effekt som en udrensning.

Disse body wraps lyder fantastisk til at hjælpe dig med at få en fast, stram og ren hud og øget vægttab. Nogle gange kombineres de forskellige typer i et produkt for at få alle fordelene med. Men hvor meget koster de? Se endnu mere om body wrap på vores hjemmeside.

Du sparer utroligt mange penge ved at købe en hjemmebehandling, som du selv kan klare, hvorimod mange saloner og klinikker tilbyder en body wrap behandling til en pris, der næsten ikke er til at betale, selvom du får samme effekt. Hos en salon får du i øvrigt kun én behandling og vores produkter får du op til flere behandlinger i et produkt for det bedste resultat. Et behandling hos en klinik giver kun et midlertidigt resultat, hvor et par gentagelser giver et permanent resultat.

typer af body wraps

Bodywraps med ler er meget populære hos saloner og kurbade, ikke kun fordi det er utrolig afslappende, men de kan stimulere blodcirkulationen og befri kroppen fra toksiner. Bodywraps kan øge dit vægttab let & effektivt. Den er utrolig let anvendelig og kan slanke din krop på under 1 time.

Her er en kort og let beskrivelse af, hvordan du anvender din bodywrap

Trin 1: forberedelse - Du starter helt simplet med at åbne dit Bodywrap og tager 2 bandager ud og ligger dem i en skål der kan tåle kogende vand. Bandagerne skal stadig være sammenrullet. Derefter koger du noget vand og hælder det over bandagerne så de er tildækket med det kogende vand og lader det trække i 10-15 min.

Trin 2: mål - Tag det vedlagte målebånd og mål det område du ønsker at bruge din bodywrap på. Du kan evt. sætte en streg på kroppen hvor du måler så du er sikker på at du måler det samme sted for at få det mest præcise mål.

Trin 3: indpakningsprocessen - Åbn en pakke ler og massér leret ind i huden på det ønskede område, hvor du har strækmærker. Når bandagerne har trukket i 10-15 min. tjekker du vandets temperatur, det må ikke være kogende, men stadig varmt. Du kan altid tilsætte koldt eller varmt vand til at få den rigtige temperatur. Derefter binder du det ønskede område ind, men du må ikke sætte det for stramt da du på den måde kan stoppe for blodomløbet. Husk altid at starte nedefra. Til sidst tager du enten husholdningsfilm med huller eller et tungt håndklæde omkring det indbundet område for at holde det varmt. Det er vigtigt at din hud stadig kan ånde. Derefter nyder du behandlingen med din Bodywrap i 60 min.

Trin 4: udpakningsprocessen - Pak dig selv ud forsigtigt igen. Hvis der er noget overskydende ler gnubber du dette ind i huden, således får du samtidig med din bodywrap også en scrub der kan hjælpe dig med at slippe af med strækmræker. Til sidst måler du samme sted som inden behandlingen og ser dit resultat.

Kan jeg lave min egen blanding?

typer af body wraps

Ja i princippet kan du sagtens lave din egen blanding af de førnævnte ingredienser. Mange af ingredienserne skal købes i specialbutikker, hvilket hurtigt kan løbe økonomisk op – og blive en dyr forestilling. Alternativt kan du købe et samlet body wrap kit, hvor ingredienserne allerede er samlet og klar til at bruges.

 1. Hvis du ønsker at lave din gør det selv body wrap fra bunden:

  Start med at bringe 1/5 L. vand / eller anden væske i kog. Når væsken koger så fjern panden fra komfuret.

  Tilføj alle dine valgte ingredienser til vandet:

  • 1 halv kop salt
  • 2 kopper ler
  • 4-5 dråber olie
  • 1 kop have plante ekstrakt

  Rør og lad blandingen stå i 10 til 15 minutter, så den bliver afkølet. I mellemtiden kan finde et afslappende og opvarmet rum, hvor du kan være helt privat og dig selvmens du pakker dig ind.

  Dernæst dyppe nogle bandager i blandingen, én ad gangen. Begynd med at pakke dig ind, der hvor du ønsker at opstrammes eller udrenses. Når du har pakket alle de ønskede områder på din krop, lig dig ned og slap af i 45-60 mins tid.

  Når du er færdig skyl dig grundigt i brusebad eller badekaret. Sørg for at drikke masser af vand før og efter din gør det selv body wrap behandling. Dette vil hjælpe kroppen med at udrense alle de ophobede giftstoffer fra kroppen og hjælpe dig med at få de mest optimale resultater med denne body wrap udrensningskur.

 2. Findes der en nemmere måde end at tage på klinik?

  typer af body wraps

  Ville det ikke være rart, hvis der var en måde at få den samme opstrammende, fugtgivende og rensende resultater derhjemme, som man får, når man betaler flere tusinde kroner i en klinik med body wraps? Noget som du kunne gøre privat i ro og fred i dit eget hjem, der også kan gøre dig slank og rense kroppen, og selv hjælpe med at mindske cellulite og strækmærker?

  Du er kommet det helt rette sted! Køb Body Boutique Wrap Factor her på siden. Det koster kun 499 kr., men du kan få de samme resultater som på en klinik og få en kæmpe besparelse!

Del med