• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

De mange forskellige typer Body Wraps

Der er mange forskellige typer af body wraps, som bliver tilbudt på saloner og wellness i dag. Her giver vi dig et overblik over body wraps og giver dig et indblik i, hvilke forskellige typer af body wraps der findes.

Hvilke typer af body wraps er der, og hvad gør de?

Body wraps er en almindelig behandling, der normalt udføres i wellness, spa eller salon og er designet til at udrense, hydrere, tone og slanke kroppen. Nogle body wraps er stof, plastik eller elastiske bånd som en beklædningsgenstand viklet omkring kroppen ligesom en mumie og bruges med alger, tang, mudder, ler, lotion, creme, naturlægemidler, mineraler eller andre stoffer for at forbedre tilstanden af huden og vægten ved blandt andet at fjerne toksiner i kroppen. Nogle body wraps fugter huden og nogle body wraps bruges til at løsne musklerne op, lindre betændelse eller rense kroppen fra toksiner gennem sved.

Efter din behandling, efter hele kroppen er pakket ind i opvarmede bandager eller termiske tæpper, hjælper det til at løsne musklerne op, åbne porerne, få dig til at svede således, at toksiner skylles ud af kroppen. Efter behandlingen skyldes hele kroppen og straks føles huden ren og blød.

De forskellige typer af body wraps:

Alge - varme alger gnides over hele kroppen for at nære og afgifte huden.

Mudder - terapeutisk mudder smøres over hele kroppen til at afgifte, opstramme og rense huden. Mudder har anti-stress egenskaber og kan lette væskeophobning og rense porerne ved at trække urenheder ud af huden.

Ler - svarende til en mudder body wrap og kan blandes med aromaterapiske olier.

Cellulite - Øger blodcirkulationen og skyller toksiner ud af kroppen.

Urte - bruger udvalgte urter til nærende egenskaber og til at fjerne døde hudceller. Urterne blandes med olier og varmt vand.

Tang - Din krop smøres med en varm blanding af tang, så du pakkes ind i en plastfolie, hvilket er effekt som en udrensning.

Disse body wraps lyder fantastisk til at hjælpe dig med at få en fast, stram og ren hud og øget vægttab. Nogle gange kombineres de forskellige typer i et produkt for at få alle fordelene med. Men hvor meget koster de? Se hele udvalget af body wrap på vores hjemmeside.

Du sparer utroligt mange penge ved at købe en hjemmebehandling, som du selv kan klare, hvorimod mange saloner og klinikker tilbyder en body wrap behandling til en pris, der næsten ikke er til at betale, selvom du får samme effekt. Hos en salon får du i øvrigt kun én behandling og vores produkter får du op til flere behandlinger i et produkt for det bedste resultat. Et behandling hos en klinik giver kun et midlertidigt resultat, hvor et par gentagelser giver et permanent resultat.

typer af body wraps

Findes der en nemmere måde end at tage på klinik?

Ville det ikke være rart, hvis der var en måde at få den samme opstrammende, fugtgivende og rensende resultater derhjemme, som man får, når man betaler flere tusinde kroner i en klinik med body wraps? Noget som du kunne gøre privat i ro og fred i dit eget hjem, der også kan gøre dig slank og rense kroppen, og selv hjælpe med at mindske cellulite og strækmærker?

Du er kommet det helt rette sted! Køb Body Boutique Wrap Factor her på siden. Det koster kun 499 kr., men du kan få de samme resultater som på en klinik og få en kæmpe besparelse!