Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

5 drikkevarer til udrensning i oktober

Nu hvor oktober er vores officielle udrensningmåned i 2018, så ønsker vi at sikre dig på hvilken som helst måde at du kan udrense din krop fra de beskidte toksiner. Spis sundt, og sørg for du holder dig aktivt og supplere din kost med de rigtige ingredienser; alt sammen har en stor rolle i at hjælpe din krop nå et højere niveau i at være ren og udrenset, efterhånden som vi nærmer os efterårsperioden. Men hvad med drikkevarer? At drikke masser af vand er helt sikkert metoden for at skylle kemikalierne ud af din krop, men der er også nogen sekundære drikkevarer derude som virke på at udrense gennem rutine.

Her er vores liste af 5 drikkevarer til at udrense i efteråret:

1. Glögg

Gløgg lavet af rødvin har et højt indhold af resveratrol

At drikke noget der bliver drukket på verdensplan: glögg indeholder alle de gode ting og kan gøre din dag bedre, endda på en kold dag. Som du måske har gættet, så bliver glögg lavet ud af rødvin, hvilket betyder du kan forvente at få alle de fordele som resveratrol tilbyder; det aktive ingrediens i rødvin som er forbundet med at forsvare din krops interne system. Glögg er typisk også lavet ud af kanel, som forbedrer den egenskaber i opvarme kroppen med hensyn til stoftskiftet for at viderestille uønskede kemikalier. Glögg bliver serveret varm som en bonus til gavn for kroppens behov om efteråret.

2. Grøn te

Grøn te giver din energi og stofskifte et boost

Denne drikkevarer er mere end en “all year rounder”, men grøn te for kroppen er specielt godt om efteråret og vinteren eftersom temperaturen begynder at falde. Grøn te er te til forskel for de klassiske slags te på grund af dets renlige og naturlige smag for hver slurk. Grøn te er både udrensende og opkvikkende. Hvert bryg er fyldt med catechins, af hvilke der gode for at bidrage til bedre kontrol af vægten, samtidig med at udrense din krop for uønskede kemikalier.

3. Pumpking Spiced Latte

Græskar latte indeholder vigtige næringsstoffer

Noget der vil få alle fansene af Starbucks op i sæddet af glæde denne tid om året er genopstandelsen af græskar i butikkerne, særligt den anerkendte Pumpking Spiced Latte. Denne duftelige efterårsdrik er effektiv til at slå to fluer med et smæk når det kommer til at udrense, målrettet mod kroppens indre og ydre. Denne kaffe alene vil give dig et boost af koffein som kan hjælpe på dit stoftskifte og dermed passere sundhedsskadelige kemikalier ud af kroppen. Samtidig med vil græskar give dig et nærigt indhold af vitamin A til at rengøre huden.

4. Varm kakao

Varm chokolade med essentielle næringsstoffer kan bidrage til udrensning.

Åh nej, ikke varm kakao igen! Vil varm kakao fyldt med sukker ikke gøre dig tyk? Jo, men det afhænger af hvilken chokolade du går efter. Varm kakao med mørk chokolade vil give dig så lidt sukker som muligt og en hjertelig servering af de naturlige ingredienser fra kakaobønner. Mørk chokolade er rigt på jern, potassium, magnesium og masser af andre mikronæringsstoffer som kan hjælpe dig med at opbygge dit interne system der vil være forberedt til at fjerne toksiner.

5. Varmt vand

Varmt Vann

Kun beregnet til badning? Svaret er faktisk nej, fordi det bruges til så meget mere. Vand til opvarmet temperatur, men ikke så varmt at du ikke kan drikke det, kan have mange fordele. Først og fremmest kan det rense for din lufthuller, og sekundært kan det varme varme, lige så snart det når din mave, kan det virke som et smøremiddel til dit fordøjelsessystem mens varmen kan hjælpe med at fordøje vanskeligt mad.

Andre interessante artikler