FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Hvor kommer Acai bær fra og hvad kan det gøre for mig?

Acai bær, ligesom andre lignende bær, har mange fordele. Men er der nogen sandhed i de mange påstande, at det hjælper med vægttab og fedme?

Acai bær direkte fra regnskoven

Det lille bær som vokser i de store regnskove i Brasilien er en kombination er af det allerbedste fra naturens helt eget apotek. Bærret er rig på vitaminer, mineraler, antioxidanter, samt omega 3 og 6. Bærret har i århundrede været en del af det naturlige medicinskab. Bærret er kåret som et af verdens sundeste fødevare og indgår derfor i kategorien ’superfoods’. Acai bær er sundhed i dets reneste form. Bærret fra Brasilien er en ren sundhedsbombe. Har du ikke smagt den endnu? De små bær har mange gavnlige egenskaber og påvirker dig og din positivt. Acai udtales "a-sai-iii" og er en meget skrøbelig frugt og ikke særlig holdbar. Efter plukningen af frugten begynder det nemlig allerede at nedbryde sig selv. Derfor er processen af kosttilskuddet super vigtig, da det skal gå hurtigt for at få mest gavn af de mange næringsstoffer, vitaminer, mineraler og antioxidanter i frugtkødet. Faktisk er kun 10% af hele bærret kun frugtkød og de resterende 90% er sten. Dette gør bærret og dets næringsstoffer i kødet utrolig eftertragtet.

Acai bær, et sundt valg?

Acai bær er en vigtig superfood til vægttab og sundhed

Du har sikkert hørt om Acai bær og alle de mange vægttabs vidunder rygter, men er det sandt? Den lilla acai bær er en af en række af bær fra Amazonas, der for nylig er blevet populære uden for Sydamerika. Mange påstande der gøres om acai bær; nogle af dem er sande, andre ikke.

Acai bær, ligesom andre lignende bær, har vist sig at have visse sundhedsmæssige fordele. Fra et ernæringsmæssigt synspunkt leverer acai bær på to vigtige fronter:

  • Gavnlige antioxidant virkning. Acai bær indeholder antioxidanter stoffer, der bekæmper skadelige molekyler, kaldet frie radikaler. For mange frie radikaler kan forårsage skade på humane væv og føre til en bred vifte af medicinske lidelser, herunder hjertesygdomme.
  • Acai bær dybe lilla pigment er ansvarlig for sin antioxidant fordele, som er de samme som i andre mørke bær, såsom blåbær og brombær. Pigmentet indeholder anthocyaniner (udtales anth-oh-suk-a-Nins), en magtfuld klasse af phytonutrients - nærende komponenter af planter - der tjener som antioxidanter. Fødevarer, der indeholder anthocyaniner har stærke røde, blå eller lilla farver hvilket styrker de antioxiderende virkninger i forskellige fødevarer måles af ORAC (Oxygen Radical Absorbans Capacity) test. Jo højere ORAC score, jo stærkere antioxidant virkning. Acai bær scorer ganske højt
  • Anti-inflammatoriske egenskaber. En anden fordel ved acai bær er dens anti-inflammatoriske virkning. Som navnet antyder, anti-inflammatoriske bekæmper supplementet inflammation i kroppen, som er knyttet til en række sundhedsproblemer, herunder hjertesygdomme og slagtilfælde.

Acai bær og vægttab?

Man kan sagtens kalde acai bær for et vægttab mirake, acai bær, samt blåbær, brombær og andre farverige frugter, er godt at medtage i enhver diæt. Det at den mørke lilla pigment har så mange positive sundhedsmæssige fordele – er som at spise en regnbue, fordi hver af farverne på regnbuen har en bred vifte af næringsstoffer, der giver forskellige sundhedsmæssige fordele. Med ren acai ekstrakt vil du får en bedre balance i kroppen og dette er super vigtigt for et øget vægttab. En stresset eller træt krop bruger sin energi forkert og du har ingen overskud i hverdagen. Når du først med acai bær får mere energi vil du have overskud til meget mere.

Hvorfor vælge Acai kosttilskud?

Superfoodet Acai er til dig der gerne vil øge dit vægttab med et 100% naturligt kosttilskud. Der findes to forskellige former for Acai bær kosttilskud. Acai bær er det superfood med det højeste indhold af antioxidanter. Derudover er bærret fyldt med vitaminer og mineraler samt omega 3, 6 og 9. Alt sammen hjælper dig og din krop på rette vej til et større vægttab. Supplementet holder din krop sund og rask og kan give dig mere energi naturligt. De mange vitaminer, mineraler og næringsstoffer er med til at udrense din krop fra toksiner og udrydde former for ubalance. Hvis din krop ikke er i balance, kan det være svært at tabe sig.

Top 5 fordele med Acai

  • Rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter
  • Hjælper med at skabe balance i kroppen
  • 100% naturligt kosttilskud
  • Bekæmper fri radikaler i kroppen
  • Indeholder Omega 3, 6 og 9

Sådan gør du guide

Acai bær er en superfood med antioxidanter, mineraler og vitaminer

Det kan være en lang, svær og kedelig proces at skulle gå ned i vægt. Mange oplever, at køre surt halvvejs, gå i stå og ikke have energien og overskuddet til at gennemføre det og opnå resultater. Inden du opgiver håbet helt, så skulle du prøve Pure Acai kosttilskud! Der findes rigtig mange fordele ved Acai kosttilskud som alle hjælper dig opnå dit mål. Acai bær superfood er super nemt at tage. Du skal blot tage 2 kapsler i løbet af dagen. Ét om morgen sammen med et stort glas vand og din morgenmad og ét om aften igen, sammen med et stort glas vand og din aftensmad.

Hvis Acai bær ikke er nok

Hvis du ikke føler at bare Acai bær er nok for dit behov, kan du med fordele benytte dig af forskellige kosttilskud, udviklet med superfoods fra hele kloden.

Med en blanding af forskellige superfoods er det muligt at få endnu flere fordele. Du kan finde kosttilskud indeholdende de bedste næringsstoffer fra Acai bær, grøn te og guarana. Kombinationen af disse superfoods kan hjælpe dig med at få et hurtigere vægttab og give dig balance i kroppen. Alle vores produkter er 100% naturligt og er rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Acai bær er fyldt med vitaminer og mineraler som blandt andet A-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B3-vitamin, Omega 3, 6 og 9, kalium, magnesium og zink. Sammensætningen af disse vil hjælpe din krop med at komme i balance og kan øge dit vægttab.

Guarana er en plante der vokser i Brasilien.

Guarana frugten er små røde bær, hvori det er frøene der indeholder alle de gode næringsstoffer. Tilsætningen af Guarana kan modvirke træthed og sult. Det kan derudover også hjælpe dig med at øge dit energi niveau.

Grøn te er et meget populært produkt og har i århundrede været brugt som medicin i Kina. Teen er fyldt med gode egenskaber for dig og din krop. Tilsætningen af Grøn te kan øge din fedtforbrænding og øge dit vægttab. Alt i alt tager du blot 2-4 kapsler af Acai Advanced om dagen sammen med et hovedmåltid og et stort glas vand. Det anbefales at starte med kun at tage 2 kapsler om dagen og derefter tage tilskuddet efter behov.

Del med