• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Hvad kan Acai bær gøre for mig?

Acai bær, ligesom andre lignende bær, har mange fordele. Men er der nogen sandhed i de mange påstande, at det hjælper med vægttab og fedme?

Acai bær, et sundt valg?

Du har sikkert hørt om Acai bær og alle de mange vægttabs vidunder rygter, men er det sandt? Den lilla acai bær (udtales ah-Sah-YEE) er en af en række af bær fra Amazonas, der for nylig er blevet populære uden for Sydamerika. Mange påstande der gøres om acai bær; nogle af dem er sande, andre ikke.

Acai bær, ligesom andre lignende bær, har vist sig at have visse sundhedsmæssige fordele. Fra et ernæringsmæssigt synspunkt leverer acai bær på to vigtige fronter:

 • Gavnlige antioxidant virkning. Acai bær indeholder antioxidanter, stoffer, der bekæmper skadelige molekyler, kaldet frie radikaler. For mange frie radikaler kan forårsage skade på humane væv og føre til en bred vifte af medicinske lidelser, herunder hjertesygdomme.
 • Acai bær dybe lilla pigment er ansvarlig for sin antioxidant fordele, som er de samme som i andre mørke bær, såsom blåbær og brombær. Pigmentet indeholder anthocyaniner (udtales anth-oh-suk-a-Nins), en magtfuld klasse af phytonutrients - nærende komponenter af planter - der tjener som antioxidanter. Fødevarer, der indeholder anthocyaniner har stærke røde, blå eller lilla farver hvilket styrker de antioxiderende virkninger i forskellige fødevarer måles af ORAC (Oxygen Radical Absorbans Capacity) test. Jo højere ORAC score, jo stærkere antioxidant virkning. Acai bær scorer ganske højt
 • Anti-inflammatoriske egenskaber. En anden fordel ved acai bær er dens anti-inflammatoriske virkning. Som navnet antyder, anti-inflammatoriske bekæmper supplementet inflammation i kroppen, som er knyttet til en række sundhedsproblemer, herunder hjertesygdomme og slagtilfælde.

Acai bær og vægttab?

Man kan sagtens kalde acai bær for et vægttab mirakel, acai bær, samt blåbær, brombær og andre farverige frugter, er godt at medtage i enhver diæt. Det at den mørke lilla pigment har så mange positive sundhedsmæssige fordele – er som at spise en regnbue, fordi hver af farverne på regnbuen har en bred vifte af næringsstoffer, der giver forskellige sundhedsmæssige fordele. Med ren acai ekstrakt vil du får en bedre balance i kroppen og dette er super vigtigt for et øget vægttab. En stresset eller træt krop bruger sin energi forkert og du har ingen overskud i hverdagen. Når du først med acai bær får mere energi vil du have overskud til meget mere.

Top 5 fordele med Acai

 • Rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter
 • Hjælper med at skabe balance i kroppen
 • 100% naturligt kosttilskud
 • Bekæmper fri radikaler i kroppen
 • Indeholder Omega 3, 6 og 9